Witam.
Mam problem z niska ceną sprzedaży ponieważ mogę wystawić maksymalnie za 10 zł kody które posiadam natomiast jedna z gier to premiera ( Star Wars Jedi: Survivor - na pewno nie jest warta 10 zł na ten moment ) a drugą rzeczą jest Battle Pass do overwatcha 2 - Kody posiadam w formie voncherów jeden od AMD drugi od Nvidii.
Niska cena sprzedaży
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Problemem jest to, że prawdopodobnie nie przeczytałeś regulaminu Bazaru.
Ułatwię Ci zostawiając linka do regulaminu
https://bazar.lowcygier.pl/rules
Zwróć uwagę na paragraf 12, choć gorąco zachęcam do przeczytania całości.
Ułatwię Ci zostawiając linka do regulaminu

Zwróć uwagę na paragraf 12, choć gorąco zachęcam do przeczytania całości.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
każdy na bazarze zaczynał od takiego pułapu jak ty
po drugie max cena sprzedaży jeśli już się kiedyś do niej dokopiesz to 55zl a te gry są i tak wiecej warte niż ta kwota wiec najprosciej mówiąc idź sobie z tym towarem w inne miejsca w sieci jeśli nie chcesz być na tym stratny, no co? taka prawda, czy ja kłamnę? otóż nie hehe
po drugie max cena sprzedaży jeśli już się kiedyś do niej dokopiesz to 55zl a te gry są i tak wiecej warte niż ta kwota wiec najprosciej mówiąc idź sobie z tym towarem w inne miejsca w sieci jeśli nie chcesz być na tym stratny, no co? taka prawda, czy ja kłamnę? otóż nie hehe
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 2 razy
sprzedaj na pingwinieDudzioo97 pisze: 18 kwie 2023, o 20:18 Witam.
Mam problem z niska ceną sprzedaży ponieważ mogę wystawić maksymalnie za 10 zł kody które posiadam natomiast jedna z gier to premiera ( Star Wars Jedi: Survivor - na pewno nie jest warta 10 zł na ten moment ) a drugą rzeczą jest Battle Pass do overwatcha 2 - Kody posiadam w formie voncherów jeden od AMD drugi od Nvidii.