Skyrim 5

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Siema , mam pytanie naszła mnie ochota na Skyrima 5 SE z aktualizacja AE.
Jest taki problem ze jak grałem kilka lat temu to jakos lepiej sie chodziło..
Wiem bynajmniej ze mozna było skakać podczas biegu itp.
Teraz jak gram to moge tylko w miejscu skakać czyli musze ustać ktos coś wie o co chodzi?
mozna to jakos przestawić mod jakis czy coś :?:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

Może dlatego, że nie ma takiej gry jak Skyrim 5 :dziadek: Jest TES5: Skyrim, a skakanie w biegu zawsze było :?
Awatar użytkownika
Łowca

Faktycznie mój błąd bo nie wiadomo o jaką gre chodzi.
TES5: Skyrim jak napisałem UP, w najnowszych aktualizacjach nie mozna skakac podczas biegu.
wcześniej było mozna teraz nie. Wiec ktoś coś? jakiś mod?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 66 razy

GThoro pisze: 3 kwie 2023, o 22:24 Może dlatego, że nie ma takiej gry jak Skyrim 5 :dziadek: Jest TES5: Skyrim, a skakanie w biegu zawsze było :?
Serio? Jest coś takiego jak skakanie w biegu? Możesz podać kombinację klawiszy, bo cholewka zupełnie nie kojarzę. Moda do tego też nie bardzo sobie przypominam, chyba że coś wyszło o czym nie wiem.

Powstał jakiś czas temu mod głównie pod złodzieja do przeskakiwania i chodzenia po drabinach i to tylko w oznaczonych miejscach.
Awatar użytkownika
Łowca

Po prostu grałem kilka lat temu i bardzo dobrze pamietam, ze podczas biegu mogło się wykonać skok, ala "bunny hop" mniej wiecej ujmując. po prsotu zwykły skok podczas biegu.. teraz w SE i AE w tych najnowszych aktualizacjach nie ma skoku w biegu, musisz puscić shifta i dopiero ala skok jakby w gabie na**bał.. znalazłem https://www.nexusmods.com/skyrimspecial ... mods/51614 , ale cos ten movement nie trybi mi, wiec dlatego pytam moze ktos cos wie? znalazłem tez ze w consoli mozna kody jakies wpisywac ale nie chcem skakac przez pol mapy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

kojotV2 pisze: 4 kwie 2023, o 15:52 Faktycznie mój błąd bo nie wiadomo o jaką gre chodzi.
Każdy wie o jaką grę chodzi, tak tylko śmieszkowałem ;)
Turli pisze: 4 kwie 2023, o 18:11 Serio? Jest coś takiego jak skakanie w biegu? Możesz podać kombinację klawiszy, bo cholewka zupełnie nie kojarzę.
W + spacja :E . Chyba, że chodziło o skakanie podczas sprintu, to wtedy nie, bo Bethesda była za leniwa na dodanie przejścia animacji, ale jest z tuzin modów to zmieniających.
kojotV2 pisze: 3 kwie 2023, o 18:00 Teraz jak gram to moge tylko w miejscu skakać czyli musze ustać ktos coś wie o co chodzi?
Może przeciążony jesteś? Dziwna sprawa z tym, że musisz stanąć, aby podskoczyć.
Awatar użytkownika
Łowca

W + spacja :E . Chyba, że chodziło o skakanie podczas sprintu, to wtedy nie, bo Bethesda była za leniwa na dodanie przejścia animacji, ale jest z tuzin modów to zmieniających.

Tak właśnie o to mi chodzi skaknie podczas sprintu/
Tuzin modów? zapodaj jakiegoś na SE/AE z najnowszą wersją, albo podaj nazwy modów bynajmniej i bedzie gitara
Awatar użytkownika
Łowca

Poda ktoś te mody?
ODPOWIEDZ