Poker Night at the Inventory

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 0
Kontakt:

Cześć.
Gdzie można w miarę łatwo sprzedać dwa klucze do Poker Night at the Inventory lub Bone Episode 1 & 2 - Telltale?
Którą kluczykownie wybrać? Ktoś ma jakieś rady?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Wystaw na bazar, szybko zejdzie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 342 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Tylko kolega zapewne chce sprzedawać w cenie bliskiej 300 zł jak chodzi w keyshopach :P

Wg. mnie trzeba ustalić realny popyt czy jest się sens bawić w keyshopy. Ja np. na bazarku mam wystawione FIM Speedway Grand Prix 15 które w keyshopach chodzi aktualnie po 250 zł. Ja wystawiłem za 45 zł na bazarku ale nic nie chce :| Jak nic nie kupi to sobie sam aktywuję i tyle. W każdym razie cena w keyshopach dla takich gier co nie są już w normalnej sprzedaży dostępne, nie jest wg. mnie adekwatna do tego co ludzie chcą za to dać. Może za jakiś czas to będzie w cenie złota :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

Możesz spróbować kogoś poszukać na Steamtrades czy Barterze, znajdziesz tam resellerów z keyshopów albo jeśli gra jest rzadka to pewnie jakiś kolekcjoner da Ci za nią sporo gier lub pieniędzy/kluczów TF2.
Co do sprzedawania w keyshopach to nie doradzę, bo nigdy tego nie robiłem.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 129 razy
Podziękowania: 79 razy
Kontakt:

Poker Night at the Inventory to akurat HOT STUFF i na pewno szybko zleca się sprzedawcy, żeby go od Ciebie odkupić więc ostrzegam, te oferty będą dobre, ale swoje będą chcieli na tym zarobić :P
ODPOWIEDZ