Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Mnie właśnie zastanawia czy zostawiać sobie Death Stranding Director's Cut, jak na Epicu mam starą wersję. Ściągnę ją z Epica, przetestuję i ocenię czy mi się w ogóle podoba.Nesus pisze: 2 kwie 2023, o 14:31 Ooo no i super. Na Epicu się nie załapałem na Director's Cut, więc się ogra na Steam + Rollerdrome z listy życzeń - bardzo fajna paczka się zapowiada za te 6€ ^^
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Czy ktoś z osób, które pauzowały obecną marcową paczkę, dostały potem jakikolwiek kupon zniżkowy? Chodzi mi o ten, co przysyłają później na maila. Bo już paru znajomych się pytałem i nic. Czyżby w tym miesiącu nie było?
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2023, o 15:16 przez Noir, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Ale mi właśnie nie chodzi o ten na 3 miesiące. Zresztą on był przy pauzie lutowej paczki, więc marcowa jest dopiero pierwszą po nim. I mi chodzi właśnie o osoby, które lutową paczkę kupiły normalnie (nie po pauzie i z tym 3 miesięcznym kuponem) a marcową teraz zapauzowały.bolesna prawda pisze: 2 kwie 2023, o 14:59 Przecież dali kupon na 3 miesiące i od tamtego czasu nic nie dają.
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 214 razy
- Kontakt:
7$ na 2 miesiące dostałem, ale pauzowałem 2 miesiące.Noir pisze: 2 kwie 2023, o 14:53 Czy ktoś z osób, które pauzowały obecną marcową paczkę, dostały potem jakikolwiek kupon zniżkowy? Chodzi mi o ten, co przysyłają później na maila. Bo już paru znajomych się pytałem i nic. Czyżby w tym miesiącu nie było?
- Podziękował: 98 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Ja pauzuje od lutego i nadal nic...Noir pisze: 2 kwie 2023, o 14:53 Czy ktoś z osób, które pauzowały obecną marcową paczkę, dostały potem jakikolwiek kupon zniżkowy? Chodzi mi o ten, co przysyłają później na maila. Bo już paru znajomych się pytałem i nic. Czyżby w tym miesiącu nie było?
Paypala nie mam. Karta nie przechodzi - declinded... a parę miesięcy temu przechodziła normalnie... suport napisał ze to wina banku. Mi to wyglada na wine po stronie HB, bo nie potrafi humble odpalic 3dsecure i w ogole nie pojawia sie okno do wpisania epinu i hasla z smsa. Humble po kliknieciu zaplać od razu wywala ze decilned, nawet okno na wpisanie smsow itd nie otwiera sie i nawet sms nie porzychodzi z 3dsecure. Na innych stronach, na steamie itd działa mi to normalnie.
Nie używam apek bankowych. Nie mam telefonu który by to obsłużył.joshep666 pisze: 4 kwie 2023, o 23:05 A masz możliwość przełączenia autoryzacji na apkę bankową? Nie wiem czy to pomoże ale można spróbować, wtedy powiadomienie do akceptacji transakcji przyjdzie Ci na apkę banku.
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 258 razy
- Kontakt:
Troszeczkę czekałem ale doczekałem się!
"Keys are now in stock for July 2021 Humble Choice:"
Dorzucone zostały klucze do gry Yakuza 3 Remastered, o które kilkukrotnie pytałem support.
Jeżeli ktoś nadal czeka na kluczyk do tej gry, niech sprawdzi sobie na koncie HB.
Dodam, że mój klucz był odkryty ale zadziałał.
PS. Jakoś nie śpieszyło mi się. Jest kwiecień 2023 rok, a bundel z wakacji 2021
"Keys are now in stock for July 2021 Humble Choice:"
Dorzucone zostały klucze do gry Yakuza 3 Remastered, o które kilkukrotnie pytałem support.
Jeżeli ktoś nadal czeka na kluczyk do tej gry, niech sprawdzi sobie na koncie HB.
Dodam, że mój klucz był odkryty ale zadziałał.
PS. Jakoś nie śpieszyło mi się. Jest kwiecień 2023 rok, a bundel z wakacji 2021

- Discord: povi
- Podziękował: 157 razy
- Podziękowania: 110 razy
- Kontakt:
Zniżka w lutym na 3 miesiące po 5 euro, którą zepsuli wtedy i ma jeszcze działać w maju według supportu.pioytyr pisze: 26 kwie 2023, o 11:11 A dostał ktokolwiek zniżkę na Choice w tym miesiącu? Bo tydzień do następnego, a u mnie nie ma, w zeszłym też chyba nie wysłali? Albo jakieś słabe, no ja odpuszczę tego Choice
- Podziękował: 98 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Zniżka, której nie dostałem...Povi^ pisze: 26 kwie 2023, o 13:49Zniżka w lutym na 3 miesiące po 5 euro, którą zepsuli wtedy i ma jeszcze działać w maju według supportu.pioytyr pisze: 26 kwie 2023, o 11:11 A dostał ktokolwiek zniżkę na Choice w tym miesiącu? Bo tydzień do następnego, a u mnie nie ma, w zeszłym też chyba nie wysłali? Albo jakieś słabe, no ja odpuszczę tego Choice