To z Bioshock jest dobre:
https://www.youtube.com/watch?v=z3RHenh8vJ8
#1 Wiosna - najlepsze intro
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 27 razy
- Podziękowania: 79 razy
- Kontakt:
Truth is, the game was rigged from the start
https://www.youtube.com/watch?v=BxOiVxTB0KY
https://www.youtube.com/watch?v=BxOiVxTB0KY
- Podziękował: 117 razy
- Podziękowania: 258 razy
Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami. Mass Effect 2 - od tajemniczej nowej postaci wyraźnie zainteresowanej Shepardem, przez znajome twarze i dobrze nam znany motyw z wnętrza Normandii, aż po nagłe pie*dolnięcie, pożogę, ofiary, rozwalony statek i wreszcie śmierć bohatera, przedstawioną dodatkowo o tyle dobrze, że odbywającą się w bezgłośnej próżni kosmosu. Do dzisiaj robi wrażenie.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2023, o 14:31 przez Tyrannei, łącznie zmieniany 1 raz.
- Discord: perpanicz
- Podziękował: 81 razy
- Podziękowania: 303 razy
- Kontakt:
Intro zaczyna się od 16 sekundy.
Zdecydowanie jedno z najlepszych intr piątej generacji konsol, które darzę ogromnym sentymentem. Niespełna trzyminutowa animacja zawiera dosłownie wszystko, tj. blondynkę tańczącą na rurze, brunetkę tańczącą na rurze, jak również rudowłosą tańczącą na rurze.
- Ci użytkownicy podziękowali Per Panicz za ten post (w sumie 2):
- grrozzny • michall0
- Podziękował: 99 razy
- Podziękowania: 197 razy
- Kontakt:
Klimatyczne jak cholera. Chyba żadne inne tak nie zapadło mi w pamięci.
- Ci użytkownicy podziękowali DonOnion za ten post:
- TheLastJedi
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 62 razy
- Kontakt:
+1StonRoc pisze: 21 mar 2023, o 19:54 Fifa swego czasu miała same topowe intra - to z World Cup 1998, 2000, 2002 i 2006. Moim ulubionym zawsze jednak będzie wstęp do Fify 2004 z Del Piero, Henrym i Ronaldinho. W ten też sposób poznałem twórczość Kings of Leon jak i wielu innych świetnych kapel, które licznie pojawiały się w sportowych grach od EA.
- Podziękował: 69 razy
- Podziękowania: 28 razy
- Kontakt:
Need for Speed : Underground 2
https://youtu.be/M4hwG0NujpI
https://youtu.be/M4hwG0NujpI
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Początkowo chciałem podać minimalistyczne ale klimatyczne intro z pierwszego Maxa Payne'a, które "towarzyszy" mi od ponad 20 lat. Jednak przypomniałem sobie o innej perełce.
Alien Rage był produkcją co najwyżej przeciętną ale trzeba przyznać, że sekwencja wprowadzająca do tej gry jest naprawdę pomysłowa.
Alien Rage był produkcją co najwyżej przeciętną ale trzeba przyznać, że sekwencja wprowadzająca do tej gry jest naprawdę pomysłowa.
Najbardziej podoba mi się chyba intro z pierwszego Wiedźmina, głównie ze względu na przedstawienie w formie świetnie zrealizowanej animacji fragmentu opowiadania, które bardzo dobrze znam i lubię. Do tego mógłbym dodać intro do Diablo II, które jednak nabiera znacznie więcej sensu w połączeniu z resztą cinematików, czy do trzeciego Gothika, które samo w sobie nie było jakieś wybitne, ale tworzyło niesamowity hype, bo przecież w końcu przypływaliśmy na tę słynną Myrtanę i lada chwila mieliśmy postawić pierwsze kroki na jej lądzie.
No ale żeby dodać nieco zróżnicowania do wątku, to wrzucę świetne intro okraszone genialnym soundtrackiem z gry, o której, jestem co do tego przekonany, 99% z tu obecnych nie słyszało.
Najbardziej podoba mi się chyba intro z pierwszego Wiedźmina, głównie ze względu na przedstawienie w formie świetnie zrealizowanej animacji fragmentu opowiadania, które bardzo dobrze znam i lubię. Do tego mógłbym dodać intro do Diablo II, które jednak nabiera znacznie więcej sensu w połączeniu z resztą cinematików, czy do trzeciego Gothika, które samo w sobie nie było jakieś wybitne, ale tworzyło niesamowity hype, bo przecież w końcu przypływaliśmy na tę słynną Myrtanę i lada chwila mieliśmy postawić pierwsze kroki na jej lądzie.
No ale żeby dodać nieco zróżnicowania do wątku, to wrzucę świetne intro okraszone genialnym soundtrackiem z gry, o której, jestem co do tego przekonany, 99% z tu obecnych nie słyszało.
- Podziękował: 89 razy
- Podziękowania: 47 razy
- Kontakt:
Głosuję na Diablo 1gamingman pisze: 21 mar 2023, o 22:09 To może coś na dobranoc. Diablo 1.
https://www.youtube.com/watch?v=xUpdTubgqmY
- Ci użytkownicy podziękowali BrunoTheLizard za ten post:
- gamingman