Myślę że nie będzie problemu ale zajmie to pewnie z tydzień lub dwa. No cóż człowiek wiedział a jednak się łudził....zzzdjziom pisze: 7 lut 2023, o 20:12 Zrobiłem dokładnie to samo. Myślisz, że nie będzie problemu ze zwrotem?
Eneba.com - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
[/quote]
Myślę że nie będzie problemu ale zajmie to pewnie z tydzień lub dwa. No cóż człowiek wiedział a jednak się łudził....
[/quote]
No właśnie dzisiaj się do mnie odezwali i chcą screenshoty. Będę robił to pierwszy raz, więc chciałem spytać, czy przy robieniu zdjęć Steam'a zamazywać nazwę użytkownika lub cokolwiek innego?
Myślę że nie będzie problemu ale zajmie to pewnie z tydzień lub dwa. No cóż człowiek wiedział a jednak się łudził....
[/quote]
No właśnie dzisiaj się do mnie odezwali i chcą screenshoty. Będę robił to pierwszy raz, więc chciałem spytać, czy przy robieniu zdjęć Steam'a zamazywać nazwę użytkownika lub cokolwiek innego?
Ostatnio zmieniony 9 lut 2023, o 16:02 przez zzzdjziom, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nic nie zamazywałem -Screeny robiłem odr azu przy tickecie i robiłem je z dodawania klucza przez przeglądarkę a nie aplikację. Zwrot zrobili mi chyba wczoraj? Także sprawa załatwionazzzdjziom pisze: 9 lut 2023, o 16:01 No właśnie dzisiaj się do mnie odezwali i chcą screenshoty. Będę robił to pierwszy raz, więc chciałem spytać, czy przy robieniu zdjęć Steam'a zamazywać nazwę użytkownika lub cokolwiek innego?
Natomiast dzisiaj znowu mieli super promocję na Total War: ATTILA za 5zł i znowu problem ale tym razem nie dostarczona mi kluza w ogóle i zrobiłem refunda i kasę oddali po 15 min...
Pytanie do innych forumowiczów czy jest sens kupować cokolwiek na enebie jak z góry śmierdzi to podejrzanie? Tego Attile to już kiedyś widziałem w tej cenie ale nie zdążyłem kupić więc uznałem że dzisiaj będzie gitara ale zamiast gitary jest smutek.... czy ma to sens?
Zakupiłem dziś grę na Enebie, klucza nie dostałem, a jak chcę zrobić ticket to mam coś takiego:

Jakiś pomysł co robić?
Napisałem do nich na maila support@eneba.com, ale nie wiem czy na takie luźne maile w ogóle odpisują?
Edit: dobra, dostałem z automatu maila o refundzie, więc wszystko gra
A właściwie to raczej gra, myślicie, że to ma znaczenie jeśli na Enebie przy płatności podałem inne imię i nazwisko, a z innego płaciłem BLIKiem? Bo wcześniej dostawałem refundy z Eneby niemal natychmiastowo, a teraz poza tym dzisiejszym mam drugi mający 4 dni, który wciąż nie doszedł.

Jakiś pomysł co robić?

Edit: dobra, dostałem z automatu maila o refundzie, więc wszystko gra

A właściwie to raczej gra, myślicie, że to ma znaczenie jeśli na Enebie przy płatności podałem inne imię i nazwisko, a z innego płaciłem BLIKiem? Bo wcześniej dostawałem refundy z Eneby niemal natychmiastowo, a teraz poza tym dzisiejszym mam drugi mający 4 dni, który wciąż nie doszedł.
Siema,
Kupiłem dziś resident evil z eneby
Kod zrealizowałem a gry brak
Zadzwoniłem do Microsoft, okazuje się ze kod był na Xbox 360
Kupiłem na Xbox one
Pisałem do eneby ale na razie cisza.
Wie ktoś ile czasu oni maja na odpowiedz i czy uda się odzyskać kasę ?
I czy do nich pisać w języku Polskim czy wszystko po angielsku trzeba załatwiać ?
Kupiłem na Xbox one
I czy do nich pisać w języku Polskim czy wszystko po angielsku trzeba załatwiać ?
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Oni zaklepują sobie chyba 7 dni roboczych, ale w moim przypadku dostałem odpowiedź po 2 dniach i dwa-trzy dni sprawa została rozwiązana i dostałem kasę.WRU89 pisze: 14 kwie 2023, o 20:29 Siema,
Kupiłem na Xbox one
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
GGD8 na 8% u mnie dalej działa po zalogowaniu. Ale jest też PE*PERGAMES (* = p) na 14%.pioytyr pisze: 22 kwie 2023, o 22:30 Są obecnie jakieś kody zniżkowe na Enebie? Może być nawet 5 czy 8%, ten z gg.deals i inne z Google nie działa.
- Ci użytkownicy podziękowali Kashfinder za ten post:
- pioytyr
Mam pytanie bo kupiłem golda na eneba na rok, tylko miałem na swoim koncie Microsoft ustawione region Argentyna ( nie wiem czemu tak kiedyś ustawiłem ) wbiłem kod na rok wszedł, teraz chce dobić ultimate i wymaga też regionu Argentyna... To ok dałem Argentyna, ale nie puszcza płatność karty kredytowej bo są złe dane (Argentyna )
Da się coś zrobić, żeby było dobrze ?
Jak kupię voucher na Xbox game pass z kodem na 30dni to i tak będzie chciał żebym dodał kartę kredytową ? Jest jakaś opcja żebym nie musiał podać karty ?
Da się coś zrobić, żeby było dobrze ?
Jak kupię voucher na Xbox game pass z kodem na 30dni to i tak będzie chciał żebym dodał kartę kredytową ? Jest jakaś opcja żebym nie musiał podać karty ?
Siemka. Kupiłem dzisiaj FM-a na enebie i to był mój pierwszy zakup tam. Problem jest taki, że nie mogłem jej włączyć i przekierowywało mnie na stronę Denuvo. Nie wiem co o tym myśleć i wyczuwam jakiś szwindel. Przypomniało mi się też, że przy kupnie gry wyskoczył komunikat o tym że to gra wieloosobowa i żeby wysyłać linki. Czy powinienem to zgłosić??
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2023, o 19:31 przez Dede, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, zakupiłem dziś kod na far cry 6 za 38 zł (blik) na eneba.
Kod turcja, zmiana regionu i pokazuje, że kod już nie działa itp.
Na chat microsoft gość twierdził, że kod działa. Podał maila xboxsupport by powołac się na ten mail (i chyba na jego treść też). Ktoś miał podobny problem i wie co robić ?
Na chat microsoft gość twierdził, że kod działa. Podał maila xboxsupport by powołac się na ten mail (i chyba na jego treść też). Ktoś miał podobny problem i wie co robić ?
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
A ten kod na Turcję aktywujesz przez VPN czy bezpośrednio na konsoli?
Nigdy nie próbowałem zmiany regionu konsoli w celu aktywacji ale
kody zakupione na inny region zawsze bez problemu aktywowały się przez VPN.
Nigdy nie próbowałem zmiany regionu konsoli w celu aktywacji ale
kody zakupione na inny region zawsze bez problemu aktywowały się przez VPN.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Pewnie VPN nie działał prawidłowo i "nie byłeś" w Turcji. Spróbuj innym i sprawdź czy na 100% IP jest na Turcję.dissu pisze: 9 lis 2023, o 20:27 Witam, zakupiłem dziś kod na far cry 6 za 38 zł (blik) na eneba.
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
https://gg.deals/game/ash-of-gods-the-way/
Niby cały tydzień jest za 6 złociszy, udało się komuś kupić? U mnie jest tylko
i oferta pojawia się i znika na stronie sklepu.
Niby cały tydzień jest za 6 złociszy, udało się komuś kupić? U mnie jest tylko
Kod: Zaznacz cały
Product reservation failed
It appears that we can’t reserve products for you. Please try again with another vendor.
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Mnie się udało. Pula kluczy kończy się szybciej niż oferta na stronie i wtedy wywala błędy, np. VALKYRIE DRIVE -BHIKKHUNI- też pojawia się co chwilę za 4,60 zł i udało mi się za trzecim razem.Niriles pisze: 27 sty 2024, o 20:40 https://gg.deals/game/ash-of-gods-the-way/
Niby cały tydzień jest za 6 złociszy, udało się komuś kupić? U mnie jest tylkoi oferta pojawia się i znika na stronie sklepu.Kod: Zaznacz cały
Product reservation failed It appears that we can’t reserve products for you. Please try again with another vendor.