Ankieta do roboty - badanie potrzeb

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Cześć,

Tak się złożyło, że od jakiegoś czasu pracuję sobie w Allegro. A jako gracz patrząc na to jak wyglądają niektóre rzeczy na platformie to powiedzmy trochę mnie krew zalewa. Więc pomyślałem, że może należy je zmienić. Ale aby nie było to na zasadzie, że wpadam z buta i mówię, że jest do *zady* - potrzebuję tych magicznych danych. Czyli zbadania potrzeb użytkowników. I tutaj wchodzicie do gry Wy. Mam małą ankietkę na 3 pytania, byłbym wdzięczny jakbyście te 2 minuty poświęcili i wypełnili ją.
Oto link do niej
Wiadomo, bez sprawdzenia potrzeb zmian nie będzie, niestety.
Dzięki z góry za poświęcony czas!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 55 razy
Podziękowania: 45 razy

zalatw mi prace w Allegro, umiem w excela.
elherejo
Awatar użytkownika
elherejo
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Wypełnianie jakiejkolwiek ankiety dla allegro mija się z celem, dopóki z tej platformy nie znikną ofert sprzedaży kont, dostępów do kont i kluczy wymagających VPN.
Ci użytkownicy podziękowali elherejo za ten post (w sumie 2):
badylekxoompl
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 115 razy
Podziękowania: 215 razy
Kontakt:

W każdym pytaniu brakuje opcji "Obojętnie". Z doświadczenia wiem, że i tak trzeba czytać każde ogłoszenie z osobna bo przy grach to ludzie potrafią takie bzdury pisać, że głowa mała (np. "nowa gra" z otwartym pudełkiem i zużytym kodem). A jak ktoś ma odrobinę oleju w głowie to będzie wiedział, że kody do takiego Battlefielda będą tylko na Origina.
Ci użytkownicy podziękowali Angrenbor za ten post:
xoompl
ODPOWIEDZ