Zapraszamy na nasz oficjalny serwer Discord: https://discord.gg/Z55nfhD
Dzięki serwerowi przede wszystkim będziecie mogli na bieżąco otrzymywać powiadomienia o:
- Wszelkich nowościach dotyczących gier
- Aktualnych promocjach na gry cyfrowe/pudełkowe/preordery itp.
- Informacjach związanych z błędami cenowymi
- Informacjach związanych z darmowymi grami
- Informacjach związanych z bundlami i keyshopami
A dzięki temu nie przegapicie niczego co pojawiło się na głównej stronie Łowców!
Za pomocą serwera możecie również w szybki i łatwy sposób przesyłać nam dodatkowe informacje o aktualnych okazjach jakie znajdziecie w sieci.
Oprócz tego serwer służy nam również do rozmów na wiele ciekawych tematów (nie tylko growych).
A co jakiś czas będziemy dla Was organizować konkursy i giveawaye, dzięki którym będziecie mogli wygrać wspaniałe i niekiedy bardzo wartościowe nagrody!
Więcej informacji uzyskacie na samym serwerze Discord.
W razie problemów lub pytań, napiszcie bezpośrednio do administracji serwera lub na kanale #zgłoszenia i problemy.
Discord Łowców Gier
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
Brzmi trochę jak ban. Akurat w nocy ktoś próbował spamować reklamą do innych serwerów i dzięki temu wyłapał banicjępasy955 pisze: 3 lut 2023, o 08:53 zniknął mi serwer łowców gier jak dołaczyc do niego jeszcze raz przy próbie pisze, że zaproszenie wygasło lub jest nieaktualne

to może ja chociaż niechciałem niczego spamowac chciałem sprawdzic kilka serwerów niewiedziałem że robie spam na serwerze łowców i że coś na nim zamieszczam(to pewnie przez moje nieobeznanie z discordem)
kliknołem w coś idostał mi się jakiś bot i to rozsyłal przepraszam za zamieszanie
kamil53042(nie wiem jak wysłac na priv)
kliknołem w coś idostał mi się jakiś bot i to rozsyłal przepraszam za zamieszanie
kamil53042(nie wiem jak wysłac na priv)
Ostatnio zmieniony 3 lut 2023, o 10:42 przez pasy955, łącznie zmieniany 4 razy.