Zapraszamy na nasz oficjalny serwer Discord: https://discord.gg/Z55nfhD
Dzięki serwerowi przede wszystkim będziecie mogli na bieżąco otrzymywać powiadomienia o:
- Wszelkich nowościach dotyczących gier
- Aktualnych promocjach na gry cyfrowe/pudełkowe/preordery itp.
- Informacjach związanych z błędami cenowymi
- Informacjach związanych z darmowymi grami
- Informacjach związanych z bundlami i keyshopami
A dzięki temu nie przegapicie niczego co pojawiło się na głównej stronie Łowców!
Za pomocą serwera możecie również w szybki i łatwy sposób przesyłać nam dodatkowe informacje o aktualnych okazjach jakie znajdziecie w sieci.
Oprócz tego serwer służy nam również do rozmów na wiele ciekawych tematów (nie tylko growych).
A co jakiś czas będziemy dla Was organizować konkursy i giveawaye, dzięki którym będziecie mogli wygrać wspaniałe i niekiedy bardzo wartościowe nagrody!
Więcej informacji uzyskacie na samym serwerze Discord.
W razie problemów lub pytań, napiszcie bezpośrednio do administracji serwera lub na kanale #zgłoszenia i problemy.
Discord Łowców Gier
to może ja chociaż niechciałem niczego spamowac chciałem sprawdzic kilka serwerów niewiedziałem że robie spam na serwerze łowców i że coś na nim zamieszczam(to pewnie przez moje nieobeznanie z discordem)
kliknołem w coś idostał mi się jakiś bot i to rozsyłal przepraszam za zamieszanie
kamil53042(nie wiem jak wysłac na priv)
kliknołem w coś idostał mi się jakiś bot i to rozsyłal przepraszam za zamieszanie
kamil53042(nie wiem jak wysłac na priv)
Ostatnio zmieniony 3 lut 2023, o 10:42 przez pasy955, łącznie zmieniany 4 razy.