Discord Łowców Gier

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 213 razy
Kontakt:

Zapraszamy na nasz oficjalny serwer Discord: https://discord.gg/Z55nfhD

Dzięki serwerowi przede wszystkim będziecie mogli na bieżąco otrzymywać powiadomienia o:
- Wszelkich nowościach dotyczących gier
- Aktualnych promocjach na gry cyfrowe/pudełkowe/preordery itp.
- Informacjach związanych z błędami cenowymi
- Informacjach związanych z darmowymi grami
- Informacjach związanych z bundlami i keyshopami
A dzięki temu nie przegapicie niczego co pojawiło się na głównej stronie Łowców!

Za pomocą serwera możecie również w szybki i łatwy sposób przesyłać nam dodatkowe informacje o aktualnych okazjach jakie znajdziecie w sieci.

Oprócz tego serwer służy nam również do rozmów na wiele ciekawych tematów (nie tylko growych).
A co jakiś czas będziemy dla Was organizować konkursy i giveawaye, dzięki którym będziecie mogli wygrać wspaniałe i niekiedy bardzo wartościowe nagrody!

Więcej informacji uzyskacie na samym serwerze Discord.
W razie problemów lub pytań, napiszcie bezpośrednio do administracji serwera lub na kanale #zgłoszenia i problemy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 0

zniknął mi serwer łowców gier jak dołaczyc do niego jeszcze raz przy próbie pisze że zaproszenie wygasło lub jest nieaktualne
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 247 razy
Podziękowania: 372 razy
Kontakt:

pasy955 pisze: 3 lut 2023, o 08:53 zniknął mi serwer łowców gier jak dołaczyc do niego jeszcze raz przy próbie pisze, że zaproszenie wygasło lub jest nieaktualne
Brzmi trochę jak ban. Akurat w nocy ktoś próbował spamować reklamą do innych serwerów i dzięki temu wyłapał banicję ;) Może akurat? Podeślij mi na priv swój nick z discorda, sprawdzę.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 0

to może ja chociaż niechciałem niczego spamowac chciałem sprawdzic kilka serwerów niewiedziałem że robie spam na serwerze łowców i że coś na nim zamieszczam(to pewnie przez moje nieobeznanie z discordem)
kliknołem w coś idostał mi się jakiś bot i to rozsyłal przepraszam za zamieszanie
kamil53042(nie wiem jak wysłac na priv)
Ostatnio zmieniony 3 lut 2023, o 10:42 przez pasy955, łącznie zmieniany 4 razy.
ODPOWIEDZ