mobilny token na tureckim steamie?

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Siemano, mam takie pytanie, bo jakiś czas temu założyłem sobie konto na tureckim steamie, i chciałem sprzedawać itemki z mojego głównego konta na tamtym, ale za każdym razem jak dam droższy item na sell to blokada na 15 dni, no i tutaj trzeba zrobić coś z tym mobilnym tokenem, ale nie jestem pewien czy jak dodam mobilny token to czy mi zmieni region sklepu z TR na PL, jak ktoś ma może steama na turcji to czy może dać radę?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 70 razy
Podziękowania: 67 razy

ej a mogę moje główne konto wyemigrować do trucji czy steam bo ip się złapie?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 342 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Odnośnie tokena to ja mam zainstalowanego na drugim telefonie w którym nie mam karty sim tylko połączenie przez wifi i nie mam żadnych problemów ze zmianą regionu na polski.

Co do migracji konta istniejącego to chyba trzeba to zrobić via support steam ale jak to się robi i co sprawdzają to niestety nie wiem ale tutaj mogą chcieć coś więcej niż tylko ip z vpn-a. Można oczywiście dalej założyć nowe konto via vpn ale chyba teraz sporo vpn-ów jest zablokowanych. Inna sprawa że to się już tak nie opłaca jak kiedyś bo cześć gier jednak mocno zdrożała a dodatkowo jest spory problem z doładowaniem takich kont bo gify nie działają a gift karty też są chyba sporo droższe.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 58 razy
Podziękowania: 102 razy
Kontakt:

badylek pisze: 4 sty 2023, o 20:49 ej a mogę moje główne konto wyemigrować do trucji czy steam bo ip się złapie?
Wystarczy mieć możliwość płacenia kartą przypisaną do danego regionu, żeby się przenieść. W sensie aktualne zasady działają tak, że jeśli masz tureckie konto w banku to niezależnie od tego, gdzie żyjesz, jeśli będziesz nim płacił, będziesz uznawany za turka i będziesz miał tureckie ceny
Ci użytkownicy podziękowali herkuli za ten post:
MDA
ODPOWIEDZ