Bugi i błędy w Bazarze
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Zmień nastawienie to, że gościu jest pierwszy z grą na gog to dla Ciebie okazja bo jak rozumiem ty jesteś na pierwszym miejscu z grą na steam a sprzedawca z grą gog z tobą nie konkuruje. A mimo to dzięki temu oferta jest przez niego częściej wyświetlana, co prawda nie zrobisz podbicia ale to w sumie też zaleta bo całą tą pracę wykonuje gościu z gog.JA widzę same zalety ty wady 

- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
"Nie mów mi jak mam żyć"
Zapytałem tylko, czy Bazar rzeczywiście tego nie rozróżnia i w domyśle, czy nie jest to błąd, którym trzeba się będzie za milion lat zająć, jak ktoś siądzie w końcu do bazarku. Nic o wadach i zaletach, ale niepotrzebnie dorobiłeś sobie do tego swoją 'ideologię'

Zapytałem tylko, czy Bazar rzeczywiście tego nie rozróżnia i w domyśle, czy nie jest to błąd, którym trzeba się będzie za milion lat zająć, jak ktoś siądzie w końcu do bazarku. Nic o wadach i zaletach, ale niepotrzebnie dorobiłeś sobie do tego swoją 'ideologię'

- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Interpunkcja przepięknakrzykr pisze: 4 sty 2023, o 19:55 Zmień nastawienie to, że gościu jest pierwszy z grą na gog to dla Ciebie okazja bo jak rozumiem ty jesteś na pierwszym miejscu z grą na steam a sprzedawca z grą gog z tobą nie konkuruje. A mimo to dzięki temu oferta jest przez niego częściej wyświetlana, co prawda nie zrobisz podbicia ale to w sumie też zaleta bo całą tą pracę wykonuje gościu z gog.JA widzę same zalety ty wady![]()

Facet zadaje konkretne pytanie, a ty się go czepiasz. Rozumowanie też masz tak zakręcone, że szok...
Jest to niewątpliwie ciekawe pytanie i myślę, że dobrze byłoby rozgraniczyć oferty tej samej gry, ale na różne platformy.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Co do interpunkcji kiedyś radzili mi bym robił krótsze zdania, bo z przecinkami sobie nie radziłem. Nikogo się nie czepiałem po prostu to co jest mi nie przeszkadza, pewnie macie racje i warto się temu przyjrzeć, dodać np. gry na konsole.
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
O jakie gry chodzi? Masz jakiś screenshot?michall0 pisze: 25 lut 2023, o 16:43 Witam, co jakiś czas na bazarze obrazki ofert mi się nie doładowują (sprawdzałem na paru przeglądarkach) czy tak się zdarza na bazarku czy to coś u mnie się wywala ?
- Kontakt:
Są jakieś błędy w konsoli przeglądarki? Wygląda na jakiś błąd sieciowy pomiędzy tobą a serwerem serwujący m obrazki, ale nie mam pojęcia skąd one mogą się brać.
- Podziękował: 62 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
tak cos tu wyrzuca błędy
https://zapodaj.net/0e1c16106c4f2.png.html
Czasami trwa to chwile, czasami dłużej, raz strona wywali wszystkie obrazki a innym razem wybiórczo. Być może to coś u mnie nie mówię, że nie ale jak widać posty wcześniej Quoyque też miał ten problem i byłem ciekaw czy to tylko u mnie tak jest
Czasami trwa to chwile, czasami dłużej, raz strona wywali wszystkie obrazki a innym razem wybiórczo. Być może to coś u mnie nie mówię, że nie ale jak widać posty wcześniej Quoyque też miał ten problem i byłem ciekaw czy to tylko u mnie tak jest

- Kontakt:
To jest błąd związany z DNS - twoja przeglądarka nie może rozwiązać domeny img.gg.deals na adres IP. Na twoim miejscu sprawdziłbym czy podmiana serwerów DNS na jakieś inne coś zmieni, np na 1.1.1.1 albo 8.8.8.8. Ewentualnie sprawdź czy nie masz jakiegoś agresywnego blokera reklam, który mógłby coś tutaj namieszać.michall0 pisze: 25 lut 2023, o 19:02 tak cos tu wyrzuca błędy
Czasami trwa to chwile, czasami dłużej, raz strona wywali wszystkie obrazki a innym razem wybiórczo. Być może to coś u mnie nie mówię, że nie ale jak widać posty wcześniej Quoyque też miał ten problem i byłem ciekaw czy to tylko u mnie tak jest![]()
Quoyque wspominał, że awatar też mu się nie wczytuje, ale awatar jest serwowany bezpośrednio z serwerów Steam, więc albo to coś zupełnie innego, albo to poza naszą kontrolą.
- Podziękował: 62 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
a czy na ta chwile domena gg.deals wgl śmiga ? bo jak chce na nią wejść to mam błąd "Ta witryna jest nieosiągalna Nie znaleziono adresu DNS serwera gg.deals. Diagnozujemy problem." i może wtedy mi właśnie nie ładuje obrazków, pytanie czemu nie odnajduje domeny na tą chwilę..
- Kontakt:
Domena powinna normalnie działać: https://downforeveryoneorjustme.com/gg.deals
Witam, 18.05 rozpocząłem zakup gry i do tej pory nie otrzymałem żadnego z powiadomień mailowych, które powinny przyjść (wszystkie 3 opcje powiadomień mam włączone). Pocztę mam na hotmail.com.
Obawiam się, że sprzedający też żadnych nie dostaje, bo jest offline już od kilku dni.
Obawiam się, że sprzedający też żadnych nie dostaje, bo jest offline już od kilku dni.
- Kontakt:
Adres bazaru trafił na blacklistę. Ogarnąłem już usunięcie go z blacklisty, ale rozpropagowanie tego po dostawcach może zająć chwilę.Brutti pisze: 20 maja 2023, o 13:11 Witam, 18.05 rozpocząłem zakup gry i do tej pory nie otrzymałem żadnego z powiadomień mailowych, które powinny przyjść (wszystkie 3 opcje powiadomień mam włączone). Pocztę mam na hotmail.com.
- Kontakt:
OK, większość zaległych maili już powinna dotrzeć do adresatów. Ale część maili przepadła, bo albo mail zbyt długo wisiał w kolejce (problem występował od wtorku...), albo host od razu odrzucał nasze maile. Jeśli więc ktoś nie odpowiada na bazarze, to sugeruję wysłać mu jakąś wiadomość z przypomnieniem - możliwe że nie dostał powiadomienia mailowego o aktywności z ostatniego tygodnia.rob006 pisze: 21 maja 2023, o 21:27Adres bazaru trafił na blacklistę. Ogarnąłem już usunięcie go z blacklisty, ale rozpropagowanie tego po dostawcach może zająć chwilę.Brutti pisze: 20 maja 2023, o 13:11 Witam, 18.05 rozpocząłem zakup gry i do tej pory nie otrzymałem żadnego z powiadomień mailowych, które powinny przyjść (wszystkie 3 opcje powiadomień mam włączone). Pocztę mam na hotmail.com.