Strona nie odpowiada bazaru. Nie wyświetla się, zamiast tego jest informacja, że zbyt długo ładuje się strona. Proszę o naprawienie tego błędu, zaraz będzie nowy choice bundle
Przepraszam za powtórzenie tematu, ale zamieszczam jako nowy temat gdyż nie wiem czy ktoś odnajdzie mój post w gąszczu wielu wiadomości.
Bazar nie odpowiada strona
- Podziękował: 188 razy
- Podziękowania: 420 razy
Znaczy, że za często wchodzisz i odświeżasz. Zresetuj router (jak tego nie ma, to na chwilę odłącz się od sieci), powinno pomóc.
Ostatnio zmieniony 6 gru 2022, o 17:37 przez bolesna prawda, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy mogę prosić o oblokowanie. Mam nie zapłacone aukcje oraz do odebrania dwa klucze. Nie chece dostać negatywa. Na usprawiedliwienie powiem, że nie wiedziałam że nie wolno zbyt często odświerzać
niema chyba nic takiego jak za szybkie odświeżanie ile razy robie rundke odświeżen żeby zobaczyć czy coś ciekawego niewylądowało na bazarze i nigdy nic niebyło choć bazar osiąga dno a wiem co pisze bo jestem z nimi od początku istnienia bazaru teraz to festiwal cebuli kto był ten wie