Xbox One S a słaby internet

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 0

Cześć. Planuje kupić używanego Xbox One S i do tego XGPU zgodnie z poradnikiem na stronie :)
Jednak w domu posiadam internet radiowy i mam pytanie czy grę która mnie interesuje mogę pobrać na komputerze w pracy (bez instalacji) logując się tam na moje konto XGPU a potem zainstalować ją na konsoli w domu?
Chodzi o to, że pobierając grę w domu zużyje od razu cały pakiet internetu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 87 razy
Podziękowania: 125 razy

Chcesz pobrac gre na kompa i potem zainstalowac z kompa na konsoli? Nie da sie.
Teraz sie nie sciaga instalek, tylko od razu pobierasz gotowa gre na dana platforme, wiec nie da sie tego przeniesc. W sumie to nie da sie ani przeniesc, ani pobrac na inna platforme, wiec z obu warunkow kazdy od razu wyklucza Twoj pomysl. Musialbys zabrac konsole do roboty i od razu na nia pobierac gre.
Ci użytkownicy podziękowali JasonTodd za ten post:
laxton99xyz
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 0

Chcę od razu na konsoli. Czyli tak jak piszesz konsola w plecak i podłączenie jej w pracy.
A ile waży np Forza Horizon 5? Limit internetu mam 40GB, światłowód do mnie nie dochodzi.
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 371 razy
Kontakt:

laxton99xyz pisze: 13 lis 2022, o 13:22 Chcę od razu na konsoli. Czyli tak jak piszesz konsola w plecak i podłączenie jej w pracy.
A ile waży np Forza Horizon 5? Limit internetu mam 40GB, światłowód do mnie nie dochodzi.
Horizon 5 to akurat waga ciężka. Ostatnio pobierałem na właśnie Xbox One S i ważyła coś ponad 112 GB :/
Ci użytkownicy podziękowali Nesus za ten post:
laxton99xyz
ODPOWIEDZ