Poszukiwanie gry
Hej, mam duży problem ze znalezieniem gry, szukam już mozna powiedzieć kilka miesięcy i nie mam nadal pojęcia. Pamietam tylko tyle, ze była podobna do warcrafta, ale wydaje mi się ze starsza, chodziło się po mapie-mieście (?) miało się postaci ogry, elfy, zbierało się różne przedmioty i nie mam zielonego pojęcia co dalej, ktoś pomoże? 
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 30 razy
Warcraft niewątpliwie jest podobny do Warcrafta. KB: Dark Side jest nową grą, a nie starszą czy chociaż zbliżoną czasowo do Warcrafta. Piszesz dla samego pisania?kiarol99 pisze: 7 lis 2022, o 23:17 trochę mało informacji mam 2 propozycje warcraft lub king bounty:dark side
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Z takim opisem to większość strategii fantasy pasuje. Coś więcej szczegółów? Grafika 3D? 2D? Podobna do Warcrafta w jakim sensie? Graficznym, gameplayowym, stylem? No i którego Warcrafta? 1/2 i 3 różnią się dość znacznie. 

Wiem, wiem ze to bardzo mało, ale totalnie nic nie przychodzi mi do głowy po za jednym wątkiem wchodzenia do karczmy jakiejśAngrenbor pisze: 9 lis 2022, o 12:23 Z takim opisem to większość strategii fantasy pasuje. Coś więcej szczegółów? Grafika 3D? 2D? Podobna do Warcrafta w jakim sensie? Graficznym, gameplayowym, stylem? No i którego Warcrafta? 1/2 i 3 różnią się dość znacznie.![]()