Chivarly 2 nie można wystawić na bazarze dlaczego?

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcowego Bazaru
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 3 razy

Chivarly 2 kiedy próbuje wystawić pojawia się taki komunikat "Sprzedaż tej gry została zablokowana w ramach dbania o jakość publikowanych ofert. Najprawdopodobniej tytuł ten dostępny jest w darmowych rozdawnictwach."

Ale przecież gra nie jest darmowa i nikt jej obecnie nie rozdaje. Coś jest nie tak więc zgłaszam prawdpodobny błąd.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

masz racje - wyskaakuje taki komunikat

nie rozumiem tylko po co chcesz te gre sprzedawać bo trzeba specjalnie doplacić do 2 progu bundla chyba ze 12€ żeby tylko dostać te gre a max cena na bazarku to 55zl i pewnie nawet nie osiągnąłaś jeszcze takiego pułapu

zastanawiam się tylko nad logiką twoich poczynań : )
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Istnieje opcja, że zablokowałem sprzedaż, bo ludzie wystawiali klucze do bety. A później ofc. zapomniałem odblokować. Dzięki za zgłoszenie, już można :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 3 razy

Armin pisze: 13 paź 2022, o 03:31 masz racje - wyskaakuje taki komunikat

nie rozumiem tylko po co chcesz te gre sprzedawać bo trzeba specjalnie doplacić do 2 progu bundla chyba ze 12€ żeby tylko dostać te gre a max cena na bazarku to 55zl i pewnie nawet nie osiągnąłaś jeszcze takiego pułapu

zastanawiam się tylko nad logiką twoich poczynań : )
Dałam znać bo łowcy gier nas proszą byśmy zgłaszali błędy, owszem trudno by tę grę sprzedać na bazarze, minimum 55 zł należałoby ją wycenić by koszta paczki zwróciły się
ODPOWIEDZ