Armin pisze: 5 paź 2022, o 00:43
oby to byl troll xd
Kolego czemu uważasz że to troll? Zamiast komentować bezsensu mógłbyś pomóc w poszukiwaniu gier z dzieciństwa. Zobacz, skomentowałeś dwa razy mój post a nie podałeś nawet jednego tytułu. Kto trolluje? Ja czy Ty? Jeśli uważasz że to troll to możemy porozmawiać na jakimś komunikatorze głosowym typu discord, może jak usłyszysz mój starszy głos to zrozumiesz powagę sytuacji oraz to że to nie jest wcale troll
Unreal świetna gra lecz to nie była gra 3D. Z tego co pamiętam to też był rzut izometryczny.
Drakensang... Uwielbiałem ta grę, wielkie dzięki za przypomnienie lecz to dalej nie ta gra.
Oni, nie była to gra w stylu anime, raczej w stylu postała z tym że była jakaś kapsuła, która wylądowaliśmy .
Szukam moi kochani jeszcze jednej gry która mi się przypomniała a mianowicie coś w stylu blitzkrieg lub sudden strike. Jedyne co pamiętam to że był taki plac chyba treningowy i można było się tam bawić i zabijać swoje jednostki. Można było desanty robić, żołnierze mieli chyba białe mundury oraz można było ich osądzać w pojazdach, zwłaszcza pamiętam motocykl 3 osobowy taki wojskowy. Też raczej starsza gra ale pamiętam że ten tryb treningowy miała zajekonkretny.
Wielkie dzięki wszystkim za kolejne propozycje.
Edit tak to był Urban Chaos, wielkie dzięki za odgadnięcie jednego tytułu.