Witam, co w sytuacji kiedy humble nie może mi wysłać kluczy od Borderlands Super Deluxe oraz dwóch kluczy od Mafia Definitive Edition. Resztę kluczy mam z paczek. Czy w momencie zwrotu pieniędzy zwracają cały koszt humble czy szacują wartość gier których nie ma na liście, bo w zasadzie akurat nie ma najdroższych gier.
Pytam się dla pewności gdyż napisałam do support humble wczoraj w niedzielę, a dziś widzę jakieś pieniądze na paypalu dziwnie rozrzucone takie jak 10 zł, 17 zł i nie ma nazwy odbiorcy, firmy jakiejś, tylko nazwa banku i adres paypalu oraz numer transakcji na tytule przelewu kktóry różni się od tego numeru który jest dołączony do ttransakcji zakupu humble 2KMegahits. Czy to możliwe, że mi zwrócili pieniądze tak szybko i to zdecydowanie jest nie opłacalne bo lepiej poczekać na te klucze są droższe od tego zwrotu, ale możliwe że to nie oni.
I chce mieć pewność więc osoby który były w podobnej sytuacji i humble rozwiązał ich problem czy zwracają cały koszt oraz kiedy ewentualnie dodają nowe klucze i według ich strony mają 10 dni na odpowiedź więc możliwe że nie dostałam zwrotu tak szybko proszę o odpowiedzi by rozwiać moje wątpliwości. Dziękuję serdecznie za każdą pomoc. Pozdrawiam.
Wyczerpane 2KMegahits klucz
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Sprawa została rozwiązana. Dostałam klucze choć wciąż brakuje XCOM Ultimate Edition Czy XCOM Complete Pack oraz dwóch dodatków do Duke Nukem Forever, ale wiem, że humble dosyła klucze. Co do płatności paypal to dotyczyły czegoś innego. Humble odpowiedziało mi już i rozwiało wątpliwości. Pozdrawiam wszystkich
- Ci użytkownicy podziękowali Weronika08 za ten post:
- MDA
- Podziękował: 182 razy
- Podziękowania: 179 razy
- Kontakt:
Kiedyś kupiłem jakiegoś bundla i też miałem taką sytuację, że brakło kluczy. Ale ogólnie to nie problem, bo kwestia paru dni, może tygodnia i powinni te klucze dostarczyć. Niemniej trochę śmiech na sali, że sprzedają bundla z grami, do których nie mają kluczy. Też czekam na oba klucze z XCOM-ami, których jest aktualnie brak.