Sugestie i pomysły (Bazar)
- Podziękował: 215 razy
- Podziękowania: 122 razy
- Kontakt:
Mam pytanie czy kiedykolwiek rozważaliście podniesienia limitu sprzedaży danej kopii gry. Dwie sztuki to stanowczo za mało w sytuacji kiedy gry notorycznie lubią się powtarzać w bundlach (przykład aktualny bundle z Walking Dead). Fajnie by było gdybyście nad tym w końcu pomyśleli. Nie jest to pewnie jakiś wielki skomplikowany proces aby owe zmiany wprowadzić.
- Discord: #2540
- Podziękował: 125 razy
- Podziękowania: 1273 razy
- Kontakt:
Ten temat był już poruszany kilka razy... Zapomnij o tym, bazar już od dawna na torze bocznymmuniek1555 pisze: 5 sie 2022, o 10:13 Mam pytanie czy kiedykolwiek rozważaliście podniesienia limitu sprzedaży danej kopii gry. Dwie sztuki to stanowczo za mało w sytuacji kiedy gry notorycznie lubią się powtarzać w bundlach (przykład aktualny bundle z Walking Dead). Fajnie by było gdybyście nad tym w końcu pomyśleli. Nie jest to pewnie jakiś wielki skomplikowany proces aby owe zmiany wprowadzić.

- Ci użytkownicy podziękowali Xanthi za ten post (w sumie 3):
- muniek1555 • Rapisher • eldawido159
- Podziękował: 62 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Tak, ten sam ból.. do tego z max 55zl nie poszalejemy za bardzo a czasem fajne tytuly sie trafia wiecej wartemuniek1555 pisze: 5 sie 2022, o 10:13 Mam pytanie czy kiedykolwiek rozważaliście podniesienia limitu sprzedaży danej kopii gry. Dwie sztuki to stanowczo za mało w sytuacji kiedy gry notorycznie lubią się powtarzać w bundlach (przykład aktualny bundle z Walking Dead). Fajnie by było gdybyście nad tym w końcu pomyśleli. Nie jest to pewnie jakiś wielki skomplikowany proces aby owe zmiany wprowadzić.

- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Witam. Pod którymś postem z promką na grę vr, kminilismy sobie w komentarzach, że bardzo przydał by się filtr na bazarku "supporting VR". Proszę o dodanie opcji zaznaczenia filtra dla coraz szerszej społeczności graczy vr
Jeśli już ktoś dał znać to wybaczcie ale mam bardzo mało czasu na czytanie forów :p

- Podziękował: 26 razy
- Podziękowania: 22 razy
Może byłaby opcja, żeby po 24h od braku oceny (czyli od momentu wysłania klucza) wskakiwała ocena pozytywna z automatu? Często trafiam na bazarowicza, który mimo, ze jest co chwilę online, to olewa całkowicie temat. Prośby o wystawienie oceny zazwyczaj również są zlewane.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 19 razy
Komentarz jest dobrowolny z tego co pamiętam (ale mogę się mylić)dzurek pisze: 29 sie 2022, o 19:03 Może byłaby opcja, żeby po 24h od braku oceny (czyli od momentu wysłania klucza) wskakiwała ocena pozytywna z automatu? Często trafiam na bazarowicza, który mimo, ze jest co chwilę online, to olewa całkowicie temat. Prośby o wystawienie oceny zazwyczaj również są zlewane.
Co prawda to prawda, harcik ma problem z komentarzami

- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Tak jest, tym bardziej, że udowodniono mu, że prowadzi działalność gospodarczą związaną z handlem grami a sam zarzekał się, że przestanie korzystać z bazaru. Ale powiedzmy sobie szczerze - wszyscy korzystamy z tego, że skupuje nam te gierki, a boli co najwyżej to, że nie ma automatycznego systemu wystawiania pozytywnych komentarzy. To jest do zmiany/usprawnienia, ale nasze niedoczekanie...
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Wszyscy sprzedający, kupujący płaczą że nie ma na bazarze kluczy za darmoQuoyque pisze: 31 sie 2022, o 13:24 Ale powiedzmy sobie szczerze - wszyscy korzystamy z tego, że skupuje nam te gierki

A co do komentarzy od harcika i consortes - po pierwszym tysiącu komentarzy człowiek przestaje się przejmować. Polecam

Mam kilka sugestii ale wpierw interesuje mnie:
Kto jest w stanie te pomysły wdrażać?
Kiedy ostatnio był jakiś upgrade?
Pomysły są dwojakie bo i dla kupujących i sprzedających.
Wyszukiwarka jest uboga o np zakresy cen, dlaczego nie mogę szukać gier np od 1.39 do 5.55?, wyszukiwać użytkowników a już nie wspomnę o tym że chciałbym odsiać użytkowników którzy nie logują się po kilka dni...
Info o ost log powinno być widoczne przy ofercie także w opcji mobilnej.
Bark opcji filtru wybranego użytkownika pod kątem mojej listy WL albo ceny...
Jako sprzedający borykam się z klientami którzy rezerwują grę i potem bum, nie płaci, nie wystawi komentarza... Komentarz powinien być po 3dnisch automatyczny. Koniec kropka.
Negatyw dla użytkownika z ponad 1000 pkt reputacji to promil oceny, powinien być bardziej surowy system. Np 3-5 negatywów w ciągu tygodnia to ban na tydzień 5-10 ban na 3 miesiące a więcej to permanentny ban.
Reklamację komentarzy są bardzooo powolne. Trzeba się upominać. Możliwość wyjaśnień ma tylko osoba która reklamuje. To nie fair.
Brakuje mi opcji archiwum, ok sprzedałem dwie szt gry ale np jedna poszła na wymianę więc była anulowana. Takie anulowane tranzakcje powinny iść w archiwum i nie pokazywać się w moich ofertach.
Może to czego chce jakoś da się osiągnąć i to przegapiłem to niech mi ktoś wytłumaczy.
Mam wrażenie że o bazar to nikt za bardzo nie dba...
Wyszukiwarka jest uboga o np zakresy cen, dlaczego nie mogę szukać gier np od 1.39 do 5.55?, wyszukiwać użytkowników a już nie wspomnę o tym że chciałbym odsiać użytkowników którzy nie logują się po kilka dni...
Jako sprzedający borykam się z klientami którzy rezerwują grę i potem bum, nie płaci, nie wystawi komentarza... Komentarz powinien być po 3dnisch automatyczny. Koniec kropka.
Negatyw dla użytkownika z ponad 1000 pkt reputacji to promil oceny, powinien być bardziej surowy system. Np 3-5 negatywów w ciągu tygodnia to ban na tydzień 5-10 ban na 3 miesiące a więcej to permanentny ban.
Reklamację komentarzy są bardzooo powolne. Trzeba się upominać. Możliwość wyjaśnień ma tylko osoba która reklamuje. To nie fair.
Brakuje mi opcji archiwum, ok sprzedałem dwie szt gry ale np jedna poszła na wymianę więc była anulowana. Takie anulowane tranzakcje powinny iść w archiwum i nie pokazywać się w moich ofertach.
Może to czego chce jakoś da się osiągnąć i to przegapiłem to niech mi ktoś wytłumaczy.
A czemu mialby ktos o to dbać, jak tu nikt nikomu paragonu/faktury niewystawia? Nikt nie powiedział że bedzie łatwo, trzeba sobie cierpliwe szukac gry i kupowac i tyleboris1125 pisze: 25 wrz 2022, o 21:00 Mam kilka sugestii ale wpierw interesuje mnie:

Hej, widzę że we wyszukiwarce jest opcja "Ukryj posiadane gry" ale fajnie by było gdyby w przypadku wyszukiwania DLC była możliwość właśnie ograniczenia aby pokazywało DLC wyłącznie do gier które posiadam.
- Ci użytkownicy podziękowali zmijman za ten post:
- eldawido159