Na GMG dają kody (zamiast vip jakieś xp teraz sobie wymyślili) w zakładce xp na dodatkowe 20% na Avengers i Outraiders, to kogo interesuje a nie chce z gejmpasu to jest taka opcja
Avengers 12,8€ (60 zł)
Outraiders 15,84€ (75 zł)
Do oferty dołączyło Guardians of the Galaxy 31,19€ (147 zł), wychodzi taniej od cdkeys
Green Man Gaming - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Wygląda na to, że doszedł kolejny nieopłacalny sklep.
GMG przeszło właśnie na PLN i wygląda na to, że wstępnie jest drożej niż na sztim bezpośrednio i ceny porównywalne do muve, ale nie chciało mi się dokładnie trzepać.
GMG przeszło właśnie na PLN i wygląda na to, że wstępnie jest drożej niż na sztim bezpośrednio i ceny porównywalne do muve, ale nie chciało mi się dokładnie trzepać.
- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
- MDA
Właśnie się zastanawiałem dlaczego mi na gg.deals wyskoczyło sporo tytułów na gmg które ciężko nazwać promocjami.bolesna prawda pisze: 17 sie 2022, o 17:54 Wygląda na to, że doszedł kolejny nieopłacalny sklep.
- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
Od dawna nie był opłacalny.bolesna prawda pisze: 17 sie 2022, o 17:54 Wygląda na to, że doszedł kolejny nieopłacalny sklep.
Razem z przejściem na polską walutę ze sklepu zniknęły paczki z grami robione przez ten sklep. Np. Rocket Knight był w pakiecie z Tower 57 za 5zł, taka paczka była dostępna cały czas, można to zobaczyć patrząc na histrical low na gg.deals obu gier, a teraz wchodząc na stronę z grami pojawia się taki komunikat - https://www.greenmangaming.com/game-una ... y=Pack%203. Te wszystkie paczki zwykle nie były jakieś wybitne, ale ciekawe czy nie jest to początek blokowania większej ilości gier/paczek/programów lojalnościowych w przyszłości.
Nie dla polaka kiełbasapikikd pisze: 18 sie 2022, o 21:14 Razem z przejściem na polską walutę ze sklepu zniknęły paczki z grami robione przez ten sklep. Np. Rocket Knight był w pakiecie z Tower 57 za 5zł, taka paczka była dostępna cały czas, można to zobaczyć patrząc na histrical low na gg.deals obu gier, a teraz wchodząc na stronę z grami pojawia się taki komunikat - https://www.greenmangaming.com/game-una ... y=Pack%203. Te wszystkie paczki zwykle nie były jakieś wybitne, ale ciekawe czy nie jest to początek blokowania większej ilości gier/paczek/programów lojalnościowych w przyszłości.

- Podziękował: 170 razy
- Podziękowania: 125 razy
- Kontakt:
Zniknęło też sporo gier. Wcześniej był na ten przykład Spiderman czy The Quarry (nawet to kupowałem), teraz nie ma tej gry w ofercie sklepu.
Edit: sprawdziłem na telefonie. Ot wraz ze zmianą regionu, gra stała się niedostępna. Zupełnie jak gry na Steamie, co to potraciły ceny, jak z euro na złotówki przeszliśmy.
Edit: sprawdziłem na telefonie. Ot wraz ze zmianą regionu, gra stała się niedostępna. Zupełnie jak gry na Steamie, co to potraciły ceny, jak z euro na złotówki przeszliśmy.
- Discord: povi
- Podziękował: 157 razy
- Podziękowania: 110 razy
- Kontakt:
pioytyr pisze: 22 sie 2022, o 15:46 I co, komuś już anulowali preorder Marvela? Pewnie będą to robić stopniowo. Chciałbym, żeby zostawili, no ale to by było zbyt piękne.![]()
Opłacało się, bo gra mnie nieszczególnie interesowała.On Friday 19th August 2022 Green Man Gaming experienced an error which resulted in incorrect prices being applied to the pre order of Marvel's Midnight Suns, offering an erroneously discounted price:
As a result of this error we are in the process of refunding you in full, and as a gesture of goodwill we will be adding 25 PLN credit into your account.
We apologise for any disruption and inconvenience caused by this.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 127 razy
- Kontakt:
25zł ok, ale jak spojrzysz na ceny produktów w tym sklepie to człowiek zdaje sobię sprawę że 25zł to nic. I poza tym mają dziwnie ograniczony sklep nie ma np. Spider-mana w ogóle czy np. DLC do Total War Warhammer itp.
- Discord: povi
- Podziękował: 157 razy
- Podziękowania: 110 razy
- Kontakt:
Na ich Discordzie widziałem, że braki w grach są przez wprowadzenie złotówek i dogadują ceny z wydawcami. Tak samo to, że niektóre ceny są wyższe niż na Steamie, o tym też wiedzą. Dodatkowo brakuje też sierpniowej paczki XP, ale tutaj dali odpowiedź, że wrześniowa dla Polaków przez ten błąd będzie korzystniejsza.Ichigo16 pisze: 22 sie 2022, o 18:5325zł ok, ale jak spojrzysz na ceny produktów w tym sklepie to człowiek zdaje sobię sprawę że 25zł to nic. I poza tym mają dziwnie ograniczony sklep nie ma np. Spider-mana w ogóle czy np. DLC do Total War Warhammer itp.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Możliwe, od lat u nich nic nie kupowałem.Ichigo16 pisze: 22 sie 2022, o 18:5325zł ok, ale jak spojrzysz na ceny produktów w tym sklepie to człowiek zdaje sobię sprawę że 25zł to nic. I poza tym mają dziwnie ograniczony sklep nie ma np. Spider-mana w ogóle czy np. DLC do Total War Warhammer itp.
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Jak już kolega wyżej wspomniał, jeśli chcesz wersję na Steam, to musisz kupić bezpośrednio na Steamie. W żadnym sklepie jej nie znajdziesz, bo nie ma czegoś takiego jak klucze Steam do tej gry.Greg pisze: 1 wrz 2022, o 17:53 Ktoś wie czy oni dodają gry co jakiś czas? Myślałem nad Original Sin 2 w promocji ale gierki nawet w sklepie nie ma :/
Jeśli ktoś się nie załapał na pricebuga w sklepie Square, a ma konto minimum bronze na GMG, to są dostępni Strażnicy Galaktyki w wyjątkowo niskiej cenie (69,72zł). W połączeniu z tymi 25zł za preorder Midnight Suns wychodzi naprawdę dobra cena, ja już mam grę, ale może ktoś się skusi.
https://www.greenmangaming.com/games/ma ... galaxy-pc/
https://www.greenmangaming.com/games/ma ... galaxy-pc/
https://www.greenmangaming.com/games/ci ... rstars-pc/ - Circuit Superstars za 33zł dla użytkowników z kontem bronze. 10zł poniżej historical low.
https://www.greenmangaming.com/games/po ... ulator-pc/ - Powerwash Simulator za 46
Nier Automata Yorha Edition jest z kolei za 68zł, ale to tylko 3zł mniej niż promocyjna cena na Steamie
Btw jest jakaś opcja żeby przejrzeć promki bezpośrednio na stronie GMG? Bo jak biorę na "view all" to jest jakiś error i nie pokazuje mi promocyjnych gier. Niby można przez gg.deals przejrzeć, ale wtedy nie wiadomo, która gra ma dodatkową zniżkę dla kont bronze.
https://www.greenmangaming.com/games/po ... ulator-pc/ - Powerwash Simulator za 46
Nier Automata Yorha Edition jest z kolei za 68zł, ale to tylko 3zł mniej niż promocyjna cena na Steamie
Btw jest jakaś opcja żeby przejrzeć promki bezpośrednio na stronie GMG? Bo jak biorę na "view all" to jest jakiś error i nie pokazuje mi promocyjnych gier. Niby można przez gg.deals przejrzeć, ale wtedy nie wiadomo, która gra ma dodatkową zniżkę dla kont bronze.