Niektórzy piszą, że gry z kont także znikają

Wiec wiesz, ten tego, omijam
Nie była, może kiedyś pobrałeś z Ubi+ albo Game Passa? Ale wtedy byłaby ikonka Ubisoft+ i wykrzyknik na okładce w launcherze.
Game Pass pobiera przez launcher Ubisoftu, więc pewnie kiedyś próbowałeś ściągnąć czy coś. Jeśli połączysz konta to nie ma nawet ikonki Ubi+, sprawdzone na R6 Extraction.
Tak, racja. Połączone konta mam. Odpallem apke xbox i pokazalo mi zainstalowana gre (a przeciez bralem ja prosto z ubisoftu)
Możesz dostać kupon tez za ubipunkty. Masz już Valhalle, wystarczy, że trochę pograsz i wbijesz parę poziomów. Za każdy jest bodajże 10 punktów, a za pełny 20 (?), więc parę poziomów i masz 100 do kuponu 20%alvaro pisze: ↑19 lis 2022, o 09:07 Ktoś mi powie, czy dobrze rozumiem, że kupon dostanę dopiero za wydaniu 80 zł na kolejny zakup? Upatrzyłem FC6, ale z kuponem wychodzi ok, bez średnio, a niestety Valhallę już mam i nie mam co kupić więcejDobrze rozumiem, że pozostaj emi cała cena FC6 bez dodatkowej zniżki za kupon?
Pomoc techniczna Ubisoft nie istnieje. Tam siedzą Hindusi z translatorem i listą odpowiedzi kopiuj wklej.
W ustawieniach przez klienta albo www musiałeś zaznaczyć uczestnictwo w betach i testach, albo kiedyś zrobiłeś to w jakiejś ankiecie. Jeśli nie to może wysyłają randomowo do użytkowników z określonym stażem w serwisie czy coś.
Niestety, Hindusi to rak świata IT ogółem, nie tylko supportów wszelkiej maści...