Wasze sugestie i pomysły
- Podziękował: 365 razy
- Podziękowania: 180 razy
- Kontakt:
Potwierdzam, tak to ludzie choć trochę się hamują. Ja bym nawet pomyślał o utrudnieniach, np. weryfikacja konta steam - czy konto steam nie jest prywatne, jaką ma liczbę gier na koncie i czy istnieje ryzyko, że jest to konto tylko do kradzieży pieniędzy. Np. zero kupionych gier albo bez gier na koncie od razu wylatuje.
- Podziękował: 365 razy
- Podziękowania: 180 razy
- Kontakt:
To akurat był tylko przykład a chodziło o to, że moim zdaniem powinno się raczej utrudnić niż ułatwiać tworzenie konta na bazarze.Armin pisze: 14 maja 2022, o 21:43 z tego co pamietam konto musi mieć minimum 50 kupionych gier nie może mieć zero
Bycie nowym na bazarze i tak jest wystarczająco trudne przez wysokie progi i niskie ceny
Hej. Taki pomysł - dodanie do każdej pozycji 2-3 zdjęć poglądowych z gameplaya żeby mieć pogląd jak gra wygląda i czym w ogóle jest.
Przeglądam sobie ostatniego newsa z promkami na PSN i wiele tytułów rozpoznaję, ale większość jest dla mnie obca. Wiele pozycji wygląda ciekawie ze względu na nazwę i cenę ale nie wiadomo co to za gra, a PSStore nie pokazuje screenów z gry, przynajmniej nie na telefonie. Klikanie na każdy tytuł i wyszukiwanie go na google lub YT jest męczące, a tak jeśli każda pozycja na liście promocji miałaby dołączone parę zdjęć miniaturek z podglądem co to za gra, czy platformówka czy fps czy inna, to możnaby się tą grą zainteresować i na więcej pozycji pokusić przy kupowaniu. Oczywiście opcja załadowania miniaturek powinna być opcjonalna żeby nie obciążać transferów i serwerów. Database zdjęć to natomiast problem do przemyślenia, ale myślę że nie jest to nie do przeskoczenia, np. skrypt mógłby wstawiać 5 pierwszych zdjęć z wyników wyszukiwania w Google grafika po frazie "nazwa gry gameplay". Co wy na to?
Przeglądam sobie ostatniego newsa z promkami na PSN i wiele tytułów rozpoznaję, ale większość jest dla mnie obca. Wiele pozycji wygląda ciekawie ze względu na nazwę i cenę ale nie wiadomo co to za gra, a PSStore nie pokazuje screenów z gry, przynajmniej nie na telefonie. Klikanie na każdy tytuł i wyszukiwanie go na google lub YT jest męczące, a tak jeśli każda pozycja na liście promocji miałaby dołączone parę zdjęć miniaturek z podglądem co to za gra, czy platformówka czy fps czy inna, to możnaby się tą grą zainteresować i na więcej pozycji pokusić przy kupowaniu. Oczywiście opcja załadowania miniaturek powinna być opcjonalna żeby nie obciążać transferów i serwerów. Database zdjęć to natomiast problem do przemyślenia, ale myślę że nie jest to nie do przeskoczenia, np. skrypt mógłby wstawiać 5 pierwszych zdjęć z wyników wyszukiwania w Google grafika po frazie "nazwa gry gameplay". Co wy na to?
Często jak jest promka typu "Tani gamepass - 4 zł za 30 lat" to dopiero po kliknięciu widać, że jest to dla nowych użytkowników. Czy można dodać jakieś ikony typu
informujące o tym, że będzie to również dla obecnych subskrybentów?
"
Tani gamepass - 4 zł za 2 mc" - wiadomo, że tyczy również aktualnych subskrybentów
"
Tani gamepass - 4 zł za 2 mc" - wiadomo, że nie tyczy aktualnych subskrybentów
"
"
Dodanie bezpośrednio na stronie głównej możliwość wyboru kilku kategorii które nas interesują zamiast wszystkich/jednej, robienie tego bezpośrednio przez url jest mało intuicyjne. Fajną opcją byłoby też zapisanie wybranych kategorii żeby przy wejściu od razu pokazywało tylko te uprzednio wybrane
- Podziękował: 129 razy
- Podziękowania: 287 razy
- Kontakt:
I następna plaga łączenia *** keyshopów z promocjami cyfrowymi nadciąga. : <Seyonne pisze: 6 lis 2021, o 23:13 Każdy kiedyś zaczynał, a czasem się o czymś zapomni podczas tłumaczenia. Dzięki za zgłoszenie, ogarnę![]()
https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/z ... kinguinie/
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 44 razy
Jeśli można byłoby w newsach o smartfonach (ale także laptopach) podawać także wymiary i wagę modelu. Jest grupa ludzi, dla których są to istotne parametry - poza oczywiście tymi już podawanymi.
Niby można to sobie wyszukać, ale nie orientując się w temacie, czasem można pomylić modele (a raczej wersje), a poza tym, jak już się klika gdzie indziej za tymi informacjami, to chyba mniej klika się w linki od łowców do oferty.
Niby można to sobie wyszukać, ale nie orientując się w temacie, czasem można pomylić modele (a raczej wersje), a poza tym, jak już się klika gdzie indziej za tymi informacjami, to chyba mniej klika się w linki od łowców do oferty.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
heh napisalem , gdzie jest taniej o 10 zł w polskim sklepie z darmowa dostawa , bez jakich primów itp ( rekawica nieskonczonosci lego ), to nawet mój post został usunięty . została oferta z amazona , ale no tak z amazona łowcygier mają prowizje z reffa , to zeby stronka napchala kieszenie , to po keiszeniach forumowiczów trzeba pojechac ;D
- Kontakt:
nope , bez linku , tylko nazwę sklepu , ale dodatkowo dodałem pstryczek w autora postu . Już nie ważne promka była do wczoraj , teraz oferta amazona aktualnie jest najlepsza .Armin pisze: 8 lis 2022, o 03:32 jeśli umieściłeś link w wypowiedzi to został usunięty post przez automat
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
najlepiej nie pstrykać w autorów postów, trochę się pozmieniało na plus ale był kiedyś taki jeden krzysztof krawczyk który lubił potem pstrykać na bana na disqusa (chyba dalej jest ale mniej publikuje)
- Kontakt:
jakbym miał dostać bana za złośliwość , bez żadnego obrażania itp to bym całkowicie szacunek dla tej strony straciłArmin pisze: 8 lis 2022, o 08:02 najlepiej nie pstrykać w autorów postów, trochę się pozmieniało na plus ale był kiedyś taki jeden krzysztof krawczyk który lubił potem pstrykać na bana na disqusa (chyba dalej jest ale mniej publikuje)
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 2 razy
Ja mam wrazenie, ze kiedys wyszukiwarka/filtry byly prostsze i dokladniej szukaly. Teraz dostaje sporo tego. co mnie nie interesuje jak czegos szukam. Da sie jakos bez discorda dostac info o czyms co mnie interesuje z ramach newsow prosto ze strony?
I rozklad for - promocje tu pc tu konsola tu cos, niby nie jest zle ale te tematy przez to sa mam wrazenie dosc martwe. Zreszta kto wjedzie na forum w temat gdzie ostatnia promocja jest dawno jak ma spam newsow ?:)
I rozklad for - promocje tu pc tu konsola tu cos, niby nie jest zle ale te tematy przez to sa mam wrazenie dosc martwe. Zreszta kto wjedzie na forum w temat gdzie ostatnia promocja jest dawno jak ma spam newsow ?:)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Czy jest możliwość zrobienia osobnego tagu do wpisów o grach w PS+/Premium/Extra, tak aby wszystko było w jednym miejscu?remike pisze: 22 lis 2012, o 00:38 Prosimy o wszelkie sugestie na temat:
- jakie nowe funkcjonalności chcielibyście zobaczyć na stronie?- co jeszcze chcielbyście dodać na stronie (pod względem treści)?
Jeżeli na forum są jacyś eksperci od Wordpressa (silnik strony) lub bbPressa (silnik forum) prosiłbym o wszelkie sugestie od strony technicznej lub też nt. pluginów, które możnaby zaimplementować.
Wszelkie merytoryczne propozycje będą docenione i rozważone!
https://lowcygier.pl/subskrypcje/oferta ... nych-gier/