Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Prosiłbym o wyjaśnienie jednej rzeczy odnośnie Humble Store:
Przeglądam sobie (w przeglądarce na telefonie) gry na tej ich wiosennej wyprzedaży i przy cenie każdej z nich widnieje, że mogę ją obniżyć o jakąś tam wartość gdybym miał aktywny Choice (nie mam). To rozumiem. Dodatkowo przy cenie widnieje w szarym polu jakaś drobna wartość euro, którą ponoć dostanę do portfela Humble po dokonaniu zakupu (po wrzuceniu gry do koszyka, również dalej pokazuje mi sumę, którą dostanę do portfela po zakupie). To też rozumiem.
Wszedłem na Humble Store na komputerze i tutaj już przy żadnej grze nie ma tej dodatkowej sumy która ma być dodana do portfela po zakupie (ani na karcie gry, ani po wrzuceniu do koszyka). Tego już nie rozumiem. To jest jakiś bonus za zakup tylko w telefonie (mobilnie)? Czy może w ogóle jakiś błąd Humble? Wy macie przy zakupie to info o tych dodatkowych sumach które wrócą na walleta?
Przeglądam sobie (w przeglądarce na telefonie) gry na tej ich wiosennej wyprzedaży i przy cenie każdej z nich widnieje, że mogę ją obniżyć o jakąś tam wartość gdybym miał aktywny Choice (nie mam). To rozumiem. Dodatkowo przy cenie widnieje w szarym polu jakaś drobna wartość euro, którą ponoć dostanę do portfela Humble po dokonaniu zakupu (po wrzuceniu gry do koszyka, również dalej pokazuje mi sumę, którą dostanę do portfela po zakupie). To też rozumiem.
Wszedłem na Humble Store na komputerze i tutaj już przy żadnej grze nie ma tej dodatkowej sumy która ma być dodana do portfela po zakupie (ani na karcie gry, ani po wrzuceniu do koszyka). Tego już nie rozumiem. To jest jakiś bonus za zakup tylko w telefonie (mobilnie)? Czy może w ogóle jakiś błąd Humble? Wy macie przy zakupie to info o tych dodatkowych sumach które wrócą na walleta?
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
@xarlo12
Dokładnie o to mi chodzi. Tylko nie wiem czemu, mi tą dodatkową sumę pokazuje tylko w przeglądarce na telefonie. Na komputerze już jej nie ma, sprawdziłem na Chrome, Operze i Edge.
Dokładnie o to mi chodzi. Tylko nie wiem czemu, mi tą dodatkową sumę pokazuje tylko w przeglądarce na telefonie. Na komputerze już jej nie ma, sprawdziłem na Chrome, Operze i Edge.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
W sumie zabawne a żeby było jeszcze śmieszniej to u mnie wyświetla 4,48 zwrotu, a nie 2,24 
A jeśli tak, zupełnym przypadkiem, wbijesz vpnem na inny kraj - najlepiej z EU co by ci się region nie zmienił - to możesz dostać jeszcze inaczej (a to z racji że zwrot jest wyliczany przed odjęciem stawki VAT)

A jeśli tak, zupełnym przypadkiem, wbijesz vpnem na inny kraj - najlepiej z EU co by ci się region nie zmienił - to możesz dostać jeszcze inaczej (a to z racji że zwrot jest wyliczany przed odjęciem stawki VAT)
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Chyba zazdrościli Fanaticalowi cen i Bóg ich opuścił z tą ceną za wszystko
https://www.humblebundle.com/games/hand ... wer-bundle
https://www.humblebundle.com/games/hand ... wer-bundle
- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
- cort3x
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 239 razy
- Kontakt:
Super pozycje, ale cena ho ho. Zaczyna się od 9.50€ atm. Lubię jak jest najniższy próg ten 1dolar. Czasem bundle średnio trafia w gust, ale akurat jeden indyk podchodzi i wtedy z przyjemnością można go wyrwać bez konieczności czatowania na Bazarku.
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 239 razy
- Kontakt:
Exanimy osobiście nigdy nigdzie nie widziałem. Już parę razy myślałem że utknęła w piekle ea, ale powoli, powooooli nad nią pracują.
Fantastyczna gra. Jedna z najbardziej nietypowych z ostatnich lat, mimo że na pierwszy rzut oka wygląda jak jakiś typowy aRPG czy nawet z pogranicza h'n's.
Fantastyczna gra. Jedna z najbardziej nietypowych z ostatnich lat, mimo że na pierwszy rzut oka wygląda jak jakiś typowy aRPG czy nawet z pogranicza h'n's.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Bardzo szybko poszło

7 euro jak ktoś ma eurosowe ceny.

7 euro jak ktoś ma eurosowe ceny.
- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 4):
- Rapisher • xarlo12 • Povi^ • TheLastJedi
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Nie mozesz kupic bundla jak jestes na rocznym , niema przedłużania ;Dcoolwhip pisze: 12 maja 2022, o 20:50 Kurczę, kurczę. Jestem na planie rocznym i jeśli teraz odpauzuję, pobierze mi od razu za rok z góry. Czy ktoś już testował, czy w takiej sytuacji kupon zadziała?
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Kuponu sie w zaden sposób ręcznie nie aktywuje , jak go dostales to masz na koncie i automatycznie sie aktywuje przy kupnie , moze klikasz przez email i próbujesz kupic na innym koncie xD pogubiles sie w mutikontachJagusone pisze: 24 maja 2022, o 23:40Też dostałem 2 miesiące po 8$, ale kupon nie działa u mnie, po aktywowaniu nadal pokazuje że pobierze 11,99$.