NICEBOY kamerki

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 70 razy
Podziękowania: 67 razy

Hejka, planuje kupić kamerkę sportową Niceboy aby nagrywać ludzi z ukrycia nagrywać moje wyczyny na crossie jak niszczę pola rolnikom :D

Byłem w Media ale miejscowy guru technologi jeszcze nie zapoznał się z tym sprzętem i mówi, że no nie wie jeszcze sam bo to nowość:
Mowa o tych kamerkach Jakieś opinie o nich macie? Niby w Europie robione więc powinny być lepsze, nigdy nie miałem takiej kamerki bo zwyczajnie nie miałem po co ale pomyślałem sobie, że fajny byłoby ją przy kasku mieć zamontowaną w razie w. Nie ma to być jakaś cudowna jakość tak aby było widać blachy bo ostatnio u nas w modzie jest zajeżdżanie drogi i hamowanie
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Opinii nie mam, sam korzystam bowiem z GitUp Git 2.
Podpowiem jedynie, że jak nie zamierzasz montować do tego zewnętrznej stabilizacji obrazu, to możesz sobie od razu odpuścić dwa najtańsze modele. One będą się nadawać jedynie do rejestracji obrazu ze statycznego punktu mocowania. Jesli chcesz montować na kasku, tylko i wyłącznie ze stabilizacją obrazu :)
Ci użytkownicy podziękowali Seyonne za ten post:
badylek
ODPOWIEDZ