Gry, w których macie 100% osiągnięć

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

Obrazek
Moje pierwsze 100% od paru ładnych lat (a dokładniej od czasów Risena 3). Dlaczego? Sam nie wiem, to po prostu sympatyczny RPG tworzony z pasją przez 1 osobę. Jak na niemal 50h contentu zdecydowanie jest świetnie! Główny wątek jest cienki jak nie wiem, ale side questy, dungeony, mounty czy fajny rozwój postaci nadrabia, polecam tę grę zarówno w pełnej cenie jak i (szczególnie) w bundlu czy na promocji. Twórca przeszedł teraz z alfy na betę i chyba ma w planach więcej endgamowego contentu, więc czekam!
Teraz spróbuję wbić 100% w Falloucie 4, choć będzie to problematyczne, bo w aktualnym trwającym 50h+ playthrough wbiłem ledwie 1/4 osiągnięć...
Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post (w sumie 3):
ArminEjdrien.StonRoc
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Obrazek
Właśnie wleciała platyna w assasynie valhalli xD akurat za rok-dwa zamiast kupować następnego assasyna to będę mógł tanio dodatek kupić , który właśnie za niebagatelną kwotę 190 zł wyszedł na ps storze :trollface:
Ci użytkownicy podziękowali Monek22 za ten post (w sumie 3):
pioytyrStonRocEjdrien.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

Ile mniej więcej godzin Ci to zajęło? W asasynach trzeba w ogóle zrobić coś poza wymaksowaniem i zaliczeniem wszystkich aktywności pobocznych? Jakieś dziwactwa typu najwyższy poziom trudnosci? Może zrobię w Odysei 100%, bo 2/3 gry kiedyś zaliczyłem wg statystyk Uplaya
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

pioytyr pisze: 27 lut 2022, o 02:12 Ile mniej więcej godzin Ci to zajęło? W asasynach trzeba w ogóle zrobić coś poza wymaksowaniem i zaliczeniem wszystkich aktywności pobocznych? Jakieś dziwactwa typu najwyższy poziom trudnosci? Może zrobię w Odysei 100%, bo 2/3 gry kiedyś zaliczyłem wg statystyk Uplaya
okolo 130 h a to sama podstawka(origins na 100% z wszystkimi dodatkami *zaplumplum* mi okolo 70h dla porównania );p, poziom trudnosci niema znaczenia , jest kilka gównianych osiągniec , typu trzeba kazdy rodzaj ryby zlowić wędką,wygrac z kazdym mozliwym przeciwnikiem w minigierke .Ale to tylko przedluża czas. Nie da sie chyba żadnego pominąć i generalnie jak juz sie zrobi wszystkie aktywnosci poboczne , to wlasciwie sie ma 80% osiągnięć .Pozostają jakies takie , jak wyzej wymienione ryby , czy zabicie 3 przeciwników , którzy maja znaczaco wyzszy poziom od Ciebie paląc sie i pare innych *klikklak* związanych z walką.
Ci użytkownicy podziękowali Monek22 za ten post:
pioytyr
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 138 razy
Podziękowania: 290 razy
Kontakt:

#131 (completionist) / #129 (steam)

Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali banaroo za ten post (w sumie 2):
Ejdrien.EdmundBA
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 303 razy

Bez tytułu.png
Bez tytułu.png (305.61 KiB) Przejrzano 6822 razy
Ci użytkownicy podziękowali patrykem17 za ten post:
Ejdrien.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

kolejny nonogramowy tytuł - 200 nonogramów, poziom średni, achiwmenty dość łatwe do zdobycia
Załączniki
Screenshot.png
Screenshot.png (62.08 KiB) Przejrzano 6745 razy
Ci użytkownicy podziękowali Hildunio za ten post (w sumie 3):
ArminEjdrien.StonRoc
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 208 razy
Kontakt:

Summer Paws
letnie łapki.JPG
letnie łapki.JPG (22.27 KiB) Przejrzano 6658 razy
Szukanie muszelek oraz śpiących kotków i ich budzenie
Ci użytkownicy podziękowali Jumsala za ten post (w sumie 4):
ArminEjdrien.TyranneiDonOnion
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Obrazek

Jedyna gra w ktorej zrobiłem 100% w formie wyzwania.
Ci użytkownicy podziękowali AdventureGames za ten post (w sumie 2):
ArminEjdrien.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 99 razy
Podziękowania: 197 razy
Kontakt:

Obrazek

Chyba jedyna gra logiczna z efektem "wow". :tak:

Obrazek

Przesadnie krótka, przesadnie prosta, ale mimo wszystko wesoła i przyjemna. ¯\_(ツ)_/¯

Obrazek

Polski horror. Całkiem spoko, choć ma swoje bolączki. -> Recenzja

Obrazek

Symulator budowlańca. Kupione za kilka cebul na promocji -90%, to nie żałuję, ale gierka kuleje przez budżetowe wykonanie, bugi i monotonię. Nie można też kupić małpki w sklepie, co znacznie utrudnia wczucie się w rolę.

Obrazek

Strzelanie do kosmicznych kurczaków sprawia dziś taką samą frajdę jak dawniej. Miło było raz jeszcze zniszczyć Macierzysty Statek-Kwoka.
Ci użytkownicy podziękowali DonOnion za ten post (w sumie 4):
Ejdrien.StonRocArminLeniwyJohn
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 371 razy
Kontakt:

Dawno nie kupowałem nic na premierę, ale trafiło się wyjątkowo tanio - Martha is Dead. Wiele osób pewnie słyszało o tym tytule ze względu na cenzurę nałożoną na grę w wersji na konsole PlayStation. Czy słusznie? I tak, i nie. Jest kilka scen gore, które są wręcz fenomenalne. Nie szokują jednak po to by wywołać kontrowersje, wszystko ma uzasadnienie w opowiadanej historii - w sumie każda z tych scen to swoista metafora, więc tutaj ogromny plus dla twórców. Gorzej jest jednak, kiedy dociera do nas istota opowiedzianej historii, wtedy nie dziwi ostrzeżenie przed finałową sceną (mamy wtedy wybór czy chcemy wersję bez cenzury - taką wybrałem), cóż, autodestrukcja jest tutaj aż nazbyt oczywista. Do tego FENOMENALNA ścieżka dźwiękowa, po prostu zakochałem się w tej muzyce. Oczywiście dla wielu osób będzie to po prostu nudny symulator chodzenia. Jakieś minusy? Widać małe braki budżetu, co przekłada się na narrację. Sceny wymagające zbyt dużego nakładu finansowego są zastępowane ścianą tekstu (mimo to jakość grafiki, animacji i ogólnej reżyserii an plus), ale wszystko czytane jest w języku włoskim, a aktorzy odwalają kawał dobrej roboty, więc aż tak to nie przeszkadza. Minusy? Cholernie spartolona optymalizacja, mocno spociła ta produkcja mój komputer miejscami zapychając 8GB VRAM w FHD. PO tygodniu jednak twórcy ogarnęli sporo w kwestii technicznej i naprawili także niedziałające osiągnięcia, za to pół oczka w górę - 8,5/10 :D

"Setka" piekielnie przyjemna :D

Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali Nesus za ten post (w sumie 6):
ArminEjdrien.astronauta22eldawido159BlackJuicebanaroo
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Obrazek

Najłatwiejsze soulsy , ostatnie lokacje troche ratują , bo byly proporcjonalnie 10x ciezsze niz wczesniejsze .
Ci użytkownicy podziękowali Monek22 za ten post (w sumie 3):
LeniwyJohnEjdrien.Benzacne
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 99 razy
Podziękowania: 197 razy
Kontakt:

Obrazek

Precyzyjny platformer, czyli agonia, rozpacz i depresja.Taka uboższa wersja Celeste. Licznik zgonów po ukończeniu pokazuje 2060.
Ci użytkownicy podziękowali DonOnion za ten post:
Ejdrien.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

pioytyr pisze: 26 lut 2022, o 23:33 Teraz spróbuję wbić 100% w Falloucie 4, choć będzie to problematyczne, bo w aktualnym trwającym 50h+ playthrough wbiłem ledwie 1/4 osiągnięć...
Ponieważ wbiłem 100% dwa razy w tej grze (na steamie i xbox) to mogę śmiało rzec, że lwia część osiągnięć jest bardzo prosta, większość wymaga tylko ukończenia jakiegoś questa i tylko kilka to alternatywne zakończenia z podstawki. Warto więc cisnąć równolegle questy dla każdej strony aż do punktu finalnego i wtedy zrobić oddzielne zakończenia.

Z rzeczy na które musisz się przygotować ciut bardziej to:
  • użyj np. https://fallout4map.com/ żeby znaleźć wszystkie figurki, recepty w Nuka World i gazety w Far Harbor
  • w Nuka World trzeba zabić 40 (?) stworzeń z tego dodatku pod wpływem efektów nowych mieszanek Nuka Coli, najdłuższe efekty ma, o ile pamiętam Nuka Sunrise i Nuka Power, a najwięcej stworzeń zaliczanych do tego osiągnięcia jest w Suchym Jarze (dużo robali, dobre miejsce), Przygodzie Safari oraz dookoła stref Nuka World, stwory zabite w strefach się nie respawnują, wiec zostawiając to na koniec będzie trzeba więcej się męczyć
  • kolejny Nuka Worldowy achiv - wbić 100k biletów, eksplorując każdy zakątek znajdziesz może z ~10k resztę trzeba dobić na mini grach, najlepiej wbija się na rzucaniu piłki przez obręcz, oczywiście nie rzucając jej ;) trik polega na tym, że stajesz przed obręczą, łapiesz piłkę i szybko machasz nią góra dół przez obręcz co powoduje że zaliczasz punkty raz dwa (wymaga trochę wprawy), najlepiej zamiast tej dużej piłki od kosza użyć tej mniejszej (w Nukacade w Nuka World chyba jej nie ma, ale w swojej osadzie możesz je zbudować), ta mniejsza lepiej prześlizguje się przez obręcze i można wyciągnąć nawet 2k biletów na grę, kolejny trik to użycie wycieraczki, żeby zestackować obręczami na siebie jak najwięcej automatów do mini gier, 3 można zrobić na spokojnie, jak się pomęczyć to 4 czy 5 też wejdzie, wtedy za jednym zamachem (~30s) nabijasz do 5k-10k biletów
  • pamiętaj, żeby zbierać mięsa itp rzeczy na budowę klatek, zanim zużyjesz to na gotowanie, mi pomógł sposób, żeby zbudować te klatki co mogłem i potem przechować je w warsztacie (zamiast niszczyć, czy rozstawiać gdzieś), dzięki temu szybko mogłem sprawdzić, które już zbudowałem, a które nie (a potem postawić wszystkie + emiter fal, poczekać chwilę i masz kolejny achiv)
  • wbicie 100 szczęścia w osadzie to chyba najgorsze co może być, bo po prostu wymaga czasu, dużo czasu, musisz wybrać jakąś osadę gdzie masz samych osadników, żadnych robotów, i bez "npców" jak mamuśka Murphy czy towarzysze i żadnych karawan wychodzących (przychodzące są ok); potrzebujesz 6 osadników (i ani jednego więcej), 1 do farmy (6 mutowoców starczy), a reszta do kliniki poziom 3, dodaj do tego z 80+ obrony, parę oczyszczalników wody, łóżka pod dachem (zbuduj i jedno sobie) i dla bezpieczeństwa musisz zabudować osadę tak, że pasek rozmiaru stanie się żółty (najszybciej to chyba budując te żółte skrzynie drewniane, bo tanie i można je naspamować na potęgę) i teraz to tylko czekać zostaje, stoisz/kręcisz się przez kilka minut (żeby parę godzin w grze minęło), po czym idź spać na 24h i tak w kółko, na początku zadowolenie będzie rosło szybko, ale potem coraz wolniej
Ci użytkownicy podziękowali GThoro za ten post (w sumie 6):
Ejdrien.pioytyrBrossadarkwindxarlo12banaroo
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 34 razy

Lara Croft GO
Obrazek

Adult Puzzles - CamGirl
Obrazek

Hentai Milf Quiz 3
Obrazek

Sleeping Dogs: Definitive Edition
Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali astronauta22 za ten post (w sumie 6):
LeniwyJohnArminEjdrien.GThoroStonRoceldawido159
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 197 razy
Podziękowania: 408 razy
Kontakt:

401. Mass Effect™ Legendary Edition/Mass Effect™ Edycja legendarna
Obrazek
Genialna trylogia, którą planowałem ukończyć jako 400 grę na 100%, ale przez to, że naprawili(wreszcie) osiągnięcia w teaserze Gothica to jest to moja gra nr 401 ukończona na 100%.

Dobrze było wrócić do trylogii po latach, to nadal są świetne gry. Bardzo dobra fabuła(niestety, zalicza też kilka potknięć), relacja z towarzyszami i soundtrack to największe plusy tych gier. Po raz pierwszy zagrałem też w dodatki do 2 i 3, wcześniej jakoś nie było okazji(inna sprawa, że ich cena to zbrodnia). Ta edycja to zdecydowanie najlepsza opcja na zagranie w Efekt Masy. Ja dodatkowo grałem też z modami, lepsza grafika, poprawione błędy(w tym lepsza spójność tych 3 gier) i przywrócenie dodatku Pinnacle Station to najważniejsze z nich.

Całość zajęła mi ogromną liczbę 239 godzin, zrobiłem absolutnie wszystko co tylko się dało. Dokładnie wyeksplorowałem wszystkie planety, wysłuchałem wszystkich dialogów, zrobiłem wszystkie misje oraz po każdej ważnej misji chodziłem do załogi, aby wysłuchać ich dialogów. Grałem też na najwyższym, szalonym poziomie trudności. Z podziałem na części wyszło tak: ME 1 - 64h, ME 2 - 83h, ME 3 - 86h. Pozostałe 6 godzin to przygotowywanie modyfikacji oraz różnorakie problemy napotkane podczas rozgrywki.

Aby zdobyć wszystkie osiągnięcia wystarczy przejść każdą część jeden raz, musimy jednak pamiętać o tym, żeby wybrać najwyższy poziom trudności, nawiązać romans w każdej części oraz skończyć trylogię jedną postacią.

Co do osiągnięć, mamy tutaj ogólny podział na 3 części oraz osiągnięcia wspólne dla każdej z nich. Oprócz osiągnięć fabularnych, których jest bardzo dużo, mamy też osiągnięcia "pół-fabularne" za przejście ważniejszych misji pobocznych oraz dodatków, jeżeli ktoś robi grę na 100% to na pewno je zdobędzie(aczkolwiek, jeżeli w 3 źle obierzemy kolejność niektórych misji to kilka z nich może nam przepaść).

Osobna kategoria to osiągnięcia zdobywane za zabijanie przeciwników w określony sposób, np. za pomocą różnych mocy. W "jedynce" i "dwójce" nie jest to problem, bo zabójstwa naszych towarzyszy też się wliczają(należy tylko pamiętać o tym, aby w opcjach wyłączyć automatyczne używanie mocy, to my musimy im kazać użyć tych umiejętności). Gorzej sprawa wygląda w "trójce", tam mogą pojawić się problemy, bo z tego co widziałem gra czasami nie zalicza użycia umiejętności przez kompanów i wszystko musimy zrobić sami. Problem polega na tym, że nie każda klasa może używać każdej mocy wymaganej do osiągnięcia. Akurat u mnie zdarzyło się tak, że dwie moce potrzebne do osiągnięcia nie było możliwe do nauczenia przez moją postać. Jedna z nich normalnie była zaliczana po użyciu przez towarzyszy, a druga nie. Na szczęście później, po przejściu jednego z dodatków otrzymujemy zdolność nauczenia się mocy "z tego drzewka" i wtedy już normalnie naliczało mi postęp w tym osiągnięciu.

Mamy też osiągnięcia za ogólne zabójstwa na przestrzeni całej trylogii(2000 zabójstw), ja zdobyłem je już w pierwszej części, głównie przez dodatek Pinnacle Station(przypominam, że dostępny tylko dzięki modyfikacji), który opiera się w całości na walce. Mamy też osiągnięcie za ubicie 100 przeciwników atakiem wręcz, co też zrobiłem już w " jedynce". Zawsze, gdy przeciwnikowi zostawało już mało życia to dobijałem go pięściami, co prawda ME1 to chyba najgorszy moment na zdobywanie tego osiągnięcia, bo tam atak wręcz jest najsłabszy, ale źle nie było. Najlepiej robić to w ME3, gdzie słabszych przeciwników atak wręcz może zabić jednym ciosem.

Standardowo są tutaj też osiągnięcia bez określonej kategorii, np. zebranie wszystkich wpisów do kodeksu w ME1(jeżeli słuchamy wszystkich dialogów to zdobędzie to bez problemu), zdobycie co najmniej 75% punktów moralności w ME1, ulepszyć broń do 10, maksymalnego poziomu w ME3, w pierwszym przejściu możemy ulepszać broń tylko do 5 poziomu, a resztę w NG+, ale jeden z modów(chyba EGM), znosi ten limit i możemy ulepszać broń do 10 poziomu. Bardzo dobra zmiana, choć instalując mody nawet o niej nie wiedziałem.

Podsumowując, genialna trylogia w najlepszym możliwym wydaniu. Dla kogoś kto nie grał w klasyczne wydania pozycja obowiązkowa(szczególnie na promocji). Świetnie było wrócić do tego świata po latach. Bardzo polecam.
402. ELDEN RING
Obrazek
Najnowsza propozycja od From Software, równie genialna co poprzednie gry studia, ale na pewno nie idealna, bo ma trochę problemów. Równie dobrze gra mogłaby się nazywać Dark Souls 4, bo ER to po prostu nieco ulepszany Dark Souls 3, DS w otwartym świecie.

Fabuła jest tutaj podana w trochę przystępniejszy sposób niż w trylogii Mrocznych Dusz, ale nadal trzeba czytać opisy przedmiotów oraz zagłębiać się w lore, aby zrozumieć ją w całości. Nie jest to poziom Sekiro, gdzie From Software postawiło na "w miarę" klasyczną fabułę z filmikami oraz dialogami. Bardzo dobra grafika(przez większość czasu) oraz soundtrack(niektóre kawałki są genialne, ale całościowo DS miał chyba lepszą muzykę, szczególnie DS3), świetny model walki oraz pojedynki z bossami(o tym więcej trochę później) sprawiają, że nie można oderwać się od gry. Dodatkowo OGROMNY świat gry, gdzie większość unikalnych lokacji jest świetna. Bardzo dobrze zaprojektowane i genialne od strony artystycznej. Nieco gorzej jest z lokacjami w otwartym świecie, które po jakimś czasie zaczynają się powtarzać.

Jak widać, gra zajęła mi 174 godziny. Jest to jedno pełne przejście gry, w porównaniu do DS tutaj nie trzeba przechodzić gry kilka razy, aby zdobyć wszystkie osiągnięcia(musimy tylko pamiętać, aby pod koniec gry zrobić kopie zapisu, aby wybrać inne zakończenie). Myślę, że zrobiłem absolutnie wszystko co gra ma do zaoferowania. Dokładnie wyeksplorowałem całą mapę, zebrałem każdy przedmiot w grze(a na pewno z 99%), byłem w każdej lokacji(raczej żadnej nie pominąłem) i pokonałem wszystkich bossów. W porównaniu do poprzednich gier różnica jest ogromna, tam moje czasy(też wszystko na 100%) to: DS1 - 57h, DS1R - 36h. DS2 - 75h, DS3 - 77h i Sekiro - 55h.

Co do poziomu trudności, wiele zależy od podejścia. Jeżeli pomagamy sobie przyzwaniami to wg mnie jest to zdecydowanie najłatwiejsza gra tego studia(z tych znanych). Jeżeli nie to uważam, że poziom jest podobny co w DS. Może nieco niższy, oprócz niektórych końcowych bossów, którzy są chyba trudniejsi niż odpowiedniki z trylogii. Ja grałem tak jak w każdą część Dark Souls, czyli agresywna walka w zwarciu(tak jak w DS, używałem Uchigatany i tarczy, a pod koniec gry w czasie najtrudniejszych pojedynków dwie Uchigatany jednocześnie) oraz zero przyzwań(na początku jeszcze używałem naszych pomocników, ale gdy zobaczyłem jak ułatwiają walkę to całkowicie z nich zrezygnowałem). Szczególnie jeżeli ktoś używa najlepszego przyzwania w grze ulepszonego na maksymalny poziom, które praktycznie włącza easy mod. Zobaczyłem sobie na YT jak ktoś walczy z najtrudniejszym bossem w grze i pomaga sobie tym przyzwaniem, wg mnie kompletny brak funu z gry. Nie jest to hejt, taka opcja istnieje w grze i każdy może z niej korzystać, jeżeli tylko chce. Dla mnie pokonanie bossa w taki sposób to po prostu brak satysfakcji.

A jeżeli chodzi o bossów to...jest ok. Dla mnie sporo gorzej(oprócz kilku wyjątków) niż w trylogii. W grze występuje ogromny recykling walk z bossami(nawet fabularnymi!) przez co nie każdy jest unikatowy jak przez większość trylogii. Poniżej bardziej szczegółowo(ich ilość, moje przemyślenia o walkach, które dały mi najbardziej w kość) o bossach w grze, więc daję w spoiler.
Spoiler:pokaż
Jest to też najłatwiejsza gra od From Software to zrobienia na 100%, głównie dlatego, że nie ma tutaj grindu znanego z poprzednich gier oraz ogromu obowiązkowych przedmiotów do zebrania dla osiągnięcia. Mamy tutaj 4 osiągnięcia z tej kategorii: czary, popioły(pomocnicy), bronie i talizmany. Różnica polega na tym, że w Dark Souls musieliśmy zebrać przykładowo każde zaklęcie czy też pierścienie(tutaj talizmany) w grze, a tutaj tylko te legendarne co bardzo ułatwia sprawę. Dodatkowe w trylogii niektóre przedmioty były dostępne tylko w NG+ czy nawet NG++, tutaj wszystko jest dostępne już w pierwszym przejściu. Jeżeli dokładnie eksplorujemy lokacje to powinniśmy zdobyć wszystkie przedmioty bez większych trudności.

Zdecydowana większość pozostałych osiągnięć dotyczy pokonywania bossów, nie wszystkich z nich spotkamy w ramach fabuły, ale jeżeli robimy wszystko to, podobnie jak przy przedmiotach, powinniśmy bez problemu znaleźć wszystkie walki. Musimy też ulepszyć co najmniej jedną broń na maksymalny poziom, w grze jest na tyle dużo surowców, że zrobimy to bez problemu. Są jeszcze 3 osiągnięcia za 3 zakończenia, jedno podstawowe i 2 odblokowywane w ramach zadań pobocznych. Podobnie jak w trylogii czy Sekiro(tutaj i tak trzeba było jeden raz grę powtórzyć) tutaj też wystarczy zrobić kopię zapisu pod sam koniec gry, po zakończeniu wczytać kopię i zrobić resztę zakończeń.

Na sam koniec o problemach technicznych, bo po premierze było o tym dosyć głośno. U mnie gra chodziła zaskakująco dobrze, przez całą grę w zależności od lokacji miałem stałe 45-60 klatek. Co jakiś czas zdarzały się mikro przycięcia, ale zdarzały się na tyle rzadko, że nie stanowiło to dużego problemu. Szkoda, że gra nie ma wsparcia dla monitorów 21x9, przez to musiałem grać z czarnymi paskami po bokach. Dark Souls i Sekiro też nie miały takiego wsparcia, ale tam dało się to załatwić edytując pliki gry czy używając zewnętrznych programów. Elden Ring posiada oprogramowanie anti-cheat i niestety taka próba podobno kończy się banem, więc wolałem nie ryzykować.

Genialna pozycja, przez otwarty świat gra cierpi trochę na powtarzalności, ale całościowo jest to obowiązkowa pozycja dla każdego fana DS i całego gatunku. BARDZO POLECAM.
Ci użytkownicy podziękowali KeeRay za ten post (w sumie 14):
Arbiter Elegancjixarlo12KaTsuMaRuArminkubiczEjdrien.TheLastJediMerlinPLGThoroHaazheel i jeszcze 4 użytkowników
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 208 razy
Kontakt:

There Is No Game: Wrong Dimension

tingwd.JPG
tingwd.JPG (24.01 KiB) Przejrzano 4742 razy

Bardzo zabawny point and click
Ci użytkownicy podziękowali Jumsala za ten post (w sumie 3):
ArminEjdrien.StonRoc
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Obrazek

Cuit - tylko 6 prostych acziwków, nie przechodziłem całej gry

Obrazek

Lynne - jakaś powieść visualna na autoprzewijaniu, spytasz o czym to? nie mam pojęcia xD

Obrazek

The Haunted Island, a Frog Detective Game - gra ma fanów, ale mnie jakoś specjalnie nie ujęła, w sam raz na godzinke crazy frog ring ding dong :D

Obrazek

Bang Bang Fruit 2 - masakryczne gówno z fizyką z *zady*, chyba najgorsza gra w jaką grałem w tym roku
Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post (w sumie 2):
Ejdrien.StonRoc
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

HROT
Świetna gra!
Załączniki
hrot.PNG
hrot.PNG (141.81 KiB) Przejrzano 4172 razy
Ci użytkownicy podziękowali PostScript za ten post (w sumie 4):
Ejdrien.QuoyqueMYTCHOSStonRoc
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 127 razy
Kontakt:

Elden ring 100% . Lekko nie było Malenia to jakaś masakra była, ale dałem radę ewentualnie xD . Grę na pewno polecam, 80h zajęło mi przejście gry a i tak wszystkich zakamarków nie zobaczyłem pozostałe 25h to w zasadzie speed run po main bossach, aby dostać achievy na zakończenia.
1234.png
1234.png (1.19 MiB) Przejrzano 3971 razy
Ci użytkownicy podziękowali Ichigo16 za ten post (w sumie 2):
Ejdrien.StonRoc
ODPOWIEDZ