Wleciało jeszcze
żeby grać w Dragon Age™: Inkwizycja na stimie i tak musisz odpalać Origina wiec nie wiem dlaczego ta gra za złotówkę jak była w amazon prime Ciebie nie zainteresowała bądź nie zadowoliłaszczypiorofix pisze: 24 gru 2021, o 13:12
Nie ma to jak kupić coś co się już w zasadzie ma ale nie chce się grać innych platformach niż Steam.
Gry z serii Dragon Age (tylko że niekompletne) mam od bardzo dawna na Originie, jednak zmienił mi się światopogląd i nie chce mi się grać w gry z innych launcherów niż Steam (chyba że nie ma innej opcji). Wiem, może to jest i głupie, kiedyś uważałem, że launcher nie ma znaczenia, jednak teraz uważam że znaczenie ma wygoda i posiadanie wszystkiego w jednym miejscu.Armin pisze: 25 gru 2021, o 03:15 żeby grać w Dragon Age™: Inkwizycja na stimie i tak musisz odpalać Origina wiec nie wiem dlaczego ta gra za złotówkę jak była w amazon prime Ciebie nie zainteresowała bądź nie zadowoliła
Mam tak samoszczypiorofix pisze: 25 gru 2021, o 09:48Gry z serii Dragon Age (tylko że niekompletne) mam od bardzo dawna na Originie, jednak zmienił mi się światopogląd i nie chce mi się grać w gry z innych launcherów niż Steam (chyba że nie ma innej opcji). Wiem, może to jest i głupie, kiedyś uważałem, że launcher nie ma znaczenia, jednak teraz uważam że znaczenie ma wygoda i posiadanie wszystkiego w jednym miejscu.Armin pisze: 25 gru 2021, o 03:15 żeby grać w Dragon Age™: Inkwizycja na stimie i tak musisz odpalać Origina wiec nie wiem dlaczego ta gra za złotówkę jak była w amazon prime Ciebie nie zainteresowała bądź nie zadowoliła
Furrak pisze: 22 gru 2021, o 19:43 Na dobry początek:
The Tower: The Order of XII
Forza Horizon 4 edycja Ultimate
Out of the Park Baseball 22
Need for Speed™ Rivals: Complete Edition
Bus Simulator 18
Sharknado VR (Arcade Edition)
STAR WARS™ Battlefront™ Ultimate Edition
STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition
Ultimate Fishing Simulator
Unravel Two
Co jest złego w kupowaniu gier, które były rozdawane bądź kupione za grosze na innej platformie - do której jesteśmy przyzwyczajeni i cenimy sobie wygodę? Ja tak zrobiłem chociażby z The Crew, Rayman Legends ( Uplay ) czy na obecnej wyprzedaży - Wasteland 2, chociaż odebrałem na GoGu. Tak, wiem, jesteśmy na stronie poświęconej możliwie jak najlepszym okazją ( chociaż kombinowanie z VPNem, żeby zaoszczędzić 20 groszy na Fanaticalu mnie przerasta i jest totalnie nie dla mnie ), to nie uważam za problem kupić grę drugi raz tam, gdzie się chce ją mieć najbardziej, zwłaszcza gdy cena jest korzystna względem zawartości. Z innej beczki, gdy tytuł jest ekskluzywny, chociaż jak pokazało ostatnimi czasy EA czy Microsoft ze swoimi grami - czasami wystarczy poczekać. Tak i najpewniej gry Ubisoftu oraz Activision i Blizzarda pojawią się kiedyś na Steamie, to też nie kupuję tego w innych sklepach ( Ubisoft Connect, Battle.net, czy EGS - tu grosza nie zostawię ) tylko po to, żeby sobie kiedyś sprawić egzemplarz na Steamie i w końcu ograć, bo kupka wstydu taka, że na emeryturze tego nie ogram.Armin pisze: 25 gru 2021, o 03:15żeby grać w Dragon Age™: Inkwizycja na stimie i tak musisz odpalać Origina wiec nie wiem dlaczego ta gra za złotówkę jak była w amazon prime Ciebie nie zainteresowała bądź nie zadowoliłaszczypiorofix pisze: 24 gru 2021, o 13:12
Nie ma to jak kupić coś co się już w zasadzie ma ale nie chce się grać innych platformach niż Steam.