Wszyscy zauważyliśmy jak hojną usługą jest Amazon Prime Gaming - pytanie do was, czy istnieje jakaś strona do odkupienia/sprzedaży kluczy? Dostajemy klucze do gier o których nawet nie słyszeliśmy, dlaczego więc nie oddać ich tym którzy grają w te gry? Np. Brawlhalla pakiet Hallowen czy też Bananowy Pistolet do sea of thieves. Aktualnie z całej listy interesuje mnie tylko jedna gra.. Na pewno są też inni w takiej samej sytuacji.
Niestety przeszukałem internet ale cały ślad za takimi stronami o ile były zasypały dzieci z Genshina itp.
Pomysł? Rozszerzyć działalność bazaru o kody amazona.
Amazon Prime; gaming
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 70 razy
- Podziękowania: 67 razy
4złote i 9 groszy 8)
Bardziej chodzi mi to, że mam pełno kluczy z którymi nie wiem co zrobić a sam pamiętam, że 8 lat temu kupienie PSC za 20zł na gre było dla mnie kosztem. Tak więc taki klucz z jakąś skórką dla tych którzy nie mogą sobie pozwolić na subskrypcję będzie gitez
Bardziej chodzi mi to, że mam pełno kluczy z którymi nie wiem co zrobić a sam pamiętam, że 8 lat temu kupienie PSC za 20zł na gre było dla mnie kosztem. Tak więc taki klucz z jakąś skórką dla tych którzy nie mogą sobie pozwolić na subskrypcję będzie gitez
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
możesz tutaj na forum rozdawac to w temacie:
viewtopic.php?f=18&t=343&p=458163#p458163
dodać ogloszenie, że jak ktoś chętny to niech się zglosi do Ciebie na priv
viewtopic.php?f=18&t=343&p=458163#p458163
dodać ogloszenie, że jak ktoś chętny to niech się zglosi do Ciebie na priv
Pytanie, może głupie, ale serio - nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Jeśli teraz w Prime jest np. Football Manager 2021 to ja mogę w tę grę grać tak długo, jak mam subskrypcję Prime (czyli jeszcze prawie rok) czy tylko teraz w grudniu, gdy ta gra się pojawiła Prime Gaming? Dodatkowo jeszcze słyszałem inną opcję, że jak teraz pobiorę tę grę i będę ją miał przypisaną na koncie w Epic, to nawet jak subskrypcja Prime wygaśnie, to i tak wciąż będę mógł grać w FM2021. To jak w końcu to jest?
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
Gry, które przypisują się do innych klientów, tak jak np. FM 2021, który dopisywany jest do Epic Games Store grasz niezależnie od tego czy masz aktywne Prime, czy nie
To całkiem odrębny klient jest. Podobnie z tytułami, które dopisujesz na GOGa czy Origina. Odpalisz je później kiedykolwiek, nawet gdyby Amazon całkowicie przestał istnieć (wiem, nierealne
)
Jak jest natomiast z grami, które nie dopisują się do Epica tylko są na tym Amazonowym kliencie, nie mam pojęcia, bo sam świeży w tym temacie jestem i jeszcze mi się nigdy Prime nie skończyło ;P

Jak jest natomiast z grami, które nie dopisują się do Epica tylko są na tym Amazonowym kliencie, nie mam pojęcia, bo sam świeży w tym temacie jestem i jeszcze mi się nigdy Prime nie skończyło ;P
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
xD te gry co juz przypisałes do konta , zostają z tobą , nie musisz wgl mieć prima zeby w nie grać . Prime daje tylko mozliwość odbierania gier za free .Nidor91 pisze: 29 maja 2023, o 18:20 Pytanko - Amazona kupiłem nie w promocji na rok, tylko kilkanaście zł miesięcznie... i tak sobie to ciągnę. Czy da radę zrobić coś, aby zachować zebraną bibliotekę i uruchomić ten pakiet roczny?
Nie wiem, z czego robisz ,,xD". Nie mam, jak tego sprawdzić, wiec zwyczajnie pytam - ludzka rzecz. Zresztą i tak nie odpowiedziałeś na moje pytanie.
Ponawiam pytanie, używając bardziej konkretnych słów - czy można zmienić rodzaj pakietu - z miesięcznego na roczny, aby zachować dotychczasowe konto, do którego są przypisane gry?
Ponawiam pytanie, używając bardziej konkretnych słów - czy można zmienić rodzaj pakietu - z miesięcznego na roczny, aby zachować dotychczasowe konto, do którego są przypisane gry?
Tak. Nawet jeżeli całkowicie przestaniesz opłacać Amazon Prime, to gry i tak pozostaną na Twoim koncie, nie będziesz jedynie mógł odbierać nowych tytułów. W Twoim przypadku wystarczy zrezygnować z pakietu miesięcznego i przejść na roczny.Nidor91 pisze: 30 maja 2023, o 13:31 Ponawiam pytanie, używając bardziej konkretnych słów - czy można zmienić rodzaj pakietu - z miesięcznego na roczny, aby zachować dotychczasowe konto, do którego są przypisane gry?
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Jak niemasz jak tego sprawdzić , jak ja w 30 sec sprawdziłem na stronie amazona i z tego sie smieje , ze mniej czasu bys poswiecił na wejscie na prime gaming na amazonie , niz pisząc tego posta tutaj dlatego to "xD" >> https://gaming.amazon.com/amazon-games-appNidor91 pisze: 30 maja 2023, o 13:31 Nie wiem, z czego robisz ,,xD". Nie mam, jak tego sprawdzić, wiec zwyczajnie pytam - ludzka rzecz. Zresztą i tak nie odpowiedziałeś na moje pytanie.