Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Faktycznie. Woła 6 dolków. Tępak ze mnie, ale wcześniej tego nie było. Dzięki za pomoc i pozdrawiam.Nesus pisze: 7 gru 2021, o 17:09 @Wenlok A jesteś pewny, ze możesz wybrać? Ostatni Humble zmieniło wygląd strony i teraz masz napisane, że możesz wybrać gry, ale po kliknięciu na dany produkty wyskoczy okienko z informacją, że trzeba opłacić najpierw miesiąc
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
W październiku dostałem 3 miesiące po 6$, więc to różnie bywaTheLastJedi pisze: 14 gru 2021, o 21:26 Właśnie na maila wskoczył mi kupon na 2 miechy po 6$ bo spauzowałem wcześniej. Ktoś dostał więcej miechów? Wcześniej dawali innym 6 miechów a teraz mi skąpią![]()

- Podziękował: 13 razy
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Ja na koncie Classic dostałem kupon 6$ na 3 miesiące, którego nie mogę użyć, bo już kupiłem najnowszego Choice'a.
A na koncie Premium dostałem kupon 6$ na 2 miesiące, którego nie mogę użyć, bo jest przeznaczony dla Classica (więc po co mi go przypisali?). 10/10
A na koncie Premium dostałem kupon 6$ na 2 miesiące, którego nie mogę użyć, bo jest przeznaczony dla Classica (więc po co mi go przypisali?). 10/10
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Dziwna sprawa. Dostałem kupon 6$ na 2 miesiące, ale po kliknięciu "rejoin now" pojawia się 18€.
Edit: Wygląda na to, że jak u kolegi wyżej dostałem kupon na classica, a przedtem miałem premium i pewnie dlatego nie działa...
Edit2: Na starym koncie z 2019 roku, na którym był classic przyszedł kupon na classica i też nie działa. xd
Edit: Wygląda na to, że jak u kolegi wyżej dostałem kupon na classica, a przedtem miałem premium i pewnie dlatego nie działa...
Edit2: Na starym koncie z 2019 roku, na którym był classic przyszedł kupon na classica i też nie działa. xd
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
wlasnie nic nie zmienialem, z tego co czytam na sg to nie tylko u mnie taki blad jestNesus pisze: 15 gru 2021, o 18:13 @Salas A zmieniałeś może metodę płatności albo jakieś dane (np.: w PayPal)?
- Podziękował: 58 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Też dostałem maila na starym koncie z 2 miesiącami za 6 USD. Zniżka jednak nie chciała się naliczyć przy próbie zakupu, dzisiaj dostałem ponownego maila z HB że mam nowy kupon, bo wcześniejszy nie działał prawidłowo. Więc nie tylko Toxiczo dostał takiego maila. Jeśli wcześniej 2 miechy za 6 USD wam nie działało to poszukajcie czy Humble nie dodało Wam nowego kuponu.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Możnacor22222 pisze: 31 gru 2021, o 09:39 Hej, nie chce mi się przekopywać wątku, bo zapewne już takie pytanie padło, czy można refundnąć choice, jeśli się zapomniało anulować subskrypcji?

- pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja,
- nie odebrałem jeszcze żadnej gry,
- przez zmianę dnia płatności (z piątku na wtorek) pomyliło mi się z przyzwyczajenie i nie dałem pauzy.
Odpisali, że w "drodze wyjątku" zwrócą pełną kwotę na konto (w moim przypadku PayPal)

- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Chyba się ta paczka kiepsko sprzedała. Humble uderzyło z promocją (i to jaką) nawet do mnie:

- Ci użytkownicy podziękowali MerlinPL za ten post (w sumie 6):
- xarlo12 • pawelt • bolesna prawda • TheLastJedi • eldawido159 • grrozzny