Titan Quest - jakość konsolowego portu (domyślnie Xbox)

Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Witam.
Dzisiaj wyszedł nowy dodatek do Titan Questa na PC i naszło mnie na powrót do tytułu na konsoli Xbox. Tylko tu pytanie. Swego czasu jakość konsolowego portu wolała o pomstre do nieba. Czy coś od czasu coś poprawili? Bo gdzieś do roku po premierze nie szło grać. Fakt, grałem na oryginalnym Xboxie One, ale mimo wszystko zwiechy były niemiłosierne.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Hemiq pisze: 3 gru 2021, o 21:27 Witam.
Dzisiaj wyszedł nowy dodatek do Titan Questa na PC i naszło mnie na powrót do tytułu na konsoli Xbox. Tylko tu pytanie. Swego czasu jakość konsolowego portu wolała o pomstre do nieba. Czy coś od czasu coś poprawili? Bo gdzieś do roku po premierze nie szło grać. Fakt, grałem na oryginalnym Xboxie One, ale mimo wszystko zwiechy były niemiłosierne.
Przecie titan quest to bardzo stara gra.... chyba w 2006r pierwszy raz w to gralem...
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 44 razy
Podziękowania: 63 razy

pelikulas pisze: 4 gru 2021, o 04:09 Przecie titan quest to bardzo stara gra.... chyba w 2006r pierwszy raz w to gralem...
Jest stara, ale co to zmienia? Nadal może źle działać na konsolach ze względu na np. problemy związane z silnikiem gry.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Catalyst pisze: 4 gru 2021, o 07:59
pelikulas pisze: 4 gru 2021, o 04:09 Przecie titan quest to bardzo stara gra.... chyba w 2006r pierwszy raz w to gralem...
Jest stara, ale co to zmienia? Nadal może źle działać na konsolach ze względu na np. problemy związane z silnikiem gry.
@pelikulas - stara, nawet bardzo. Ale. Na konsolach Xbox działała (bo jeszcze nie sprawdzałem na Series X) źle.

@Catalyst - brawo, polać mu :piwo:
Ci użytkownicy podziękowali Hemiq za ten post:
Catalyst
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 44 razy
Podziękowania: 63 razy

Hemiq pisze: 4 gru 2021, o 10:22
@pelikulas - stara, nawet bardzo. Ale. Na konsolach Xbox działała (bo jeszcze nie sprawdzałem na Series X) źle.

pelikulas to zwykły troll, w wielu tematach specjalnie prowokuje pozostałych użytkowników, a potem jest płacz jak ktoś coś mu ostrzej odpowie, także najlepiej ignorować i tyle
Ci użytkownicy podziękowali Catalyst za ten post:
kamil_999666
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Catalyst pisze: 4 gru 2021, o 10:40
Hemiq pisze: 4 gru 2021, o 10:22

pelikulas to zwykły troll, w wielu tematach specjalnie prowokuje pozostałych użytkowników, a potem jest płacz jak ktoś coś mu ostrzej odpowie, także najlepiej ignorować i tyle
Gra ktora ma 15 lat i zle dziala na xbox one x to padaka i tyle... PCMR forever :) BTW ta gra działała plynnie na komputerze z 2004r czyli jak zwykle sie im niechaialo zrobic dobrego portu, tylko tym razem tylko na konsole, a nie jak CDPRED na wszystkim zle dziala ich cybersrunk xD. Ja nigdy nie placze z powodu jakiegos randoma z internetu xD
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Odpowiedzi na zadane pytanie tak bardzo merytoryczne :trollface:
Ci użytkownicy podziękowali Hemiq za ten post:
pelikulas
ODPOWIEDZ