Witam.
Dzisiaj wyszedł nowy dodatek do Titan Questa na PC i naszło mnie na powrót do tytułu na konsoli Xbox. Tylko tu pytanie. Swego czasu jakość konsolowego portu wolała o pomstre do nieba. Czy coś od czasu coś poprawili? Bo gdzieś do roku po premierze nie szło grać. Fakt, grałem na oryginalnym Xboxie One, ale mimo wszystko zwiechy były niemiłosierne.
Titan Quest - jakość konsolowego portu (domyślnie Xbox)
Przecie titan quest to bardzo stara gra.... chyba w 2006r pierwszy raz w to gralem...Hemiq pisze: 3 gru 2021, o 21:27 Witam.
Dzisiaj wyszedł nowy dodatek do Titan Questa na PC i naszło mnie na powrót do tytułu na konsoli Xbox. Tylko tu pytanie. Swego czasu jakość konsolowego portu wolała o pomstre do nieba. Czy coś od czasu coś poprawili? Bo gdzieś do roku po premierze nie szło grać. Fakt, grałem na oryginalnym Xboxie One, ale mimo wszystko zwiechy były niemiłosierne.
Jest stara, ale co to zmienia? Nadal może źle działać na konsolach ze względu na np. problemy związane z silnikiem gry.pelikulas pisze: 4 gru 2021, o 04:09 Przecie titan quest to bardzo stara gra.... chyba w 2006r pierwszy raz w to gralem...
pelikulas to zwykły troll, w wielu tematach specjalnie prowokuje pozostałych użytkowników, a potem jest płacz jak ktoś coś mu ostrzej odpowie, także najlepiej ignorować i tyleHemiq pisze: 4 gru 2021, o 10:22
@pelikulas - stara, nawet bardzo. Ale. Na konsolach Xbox działała (bo jeszcze nie sprawdzałem na Series X) źle.
@Catalyst - brawo, polać mu![]()
- Ci użytkownicy podziękowali Catalyst za ten post:
- kamil_999666
Gra ktora ma 15 lat i zle dziala na xbox one x to padaka i tyle... PCMR foreverCatalyst pisze: 4 gru 2021, o 10:40pelikulas to zwykły troll, w wielu tematach specjalnie prowokuje pozostałych użytkowników, a potem jest płacz jak ktoś coś mu ostrzej odpowie, także najlepiej ignorować i tyleHemiq pisze: 4 gru 2021, o 10:22
@pelikulas - stara, nawet bardzo. Ale. Na konsolach Xbox działała (bo jeszcze nie sprawdzałem na Series X) źle.
@Catalyst - brawo, polać mu![]()