Problem z wejściem na bazarową stronę

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcowego Bazaru
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Czy ktoś w ostatnim czasie odnotował problemy z działaniem strony bazaru?
Dwa dni temu nie mogłem wczytać bazarowej strony przez jakieś 20 godzin od wieczora do wieczora (jeszcze rano sprawdzałem). Potem ustąpiło. Od wczoraj wieczorem mam podobnie i do dziś strona się nie ładuje.
Reuter resetowany
Ping strony w porządku
Łączenie poprzez IP z tym samym rezultatem - czyli Przekroczono limit czasu połączenia
Jak wchodzę z innej przeglądarki i włączam diagnostykę to zwraca z komunikatem "Urządzenie zasób (bazar.lowcygier.pl) działa w trybie online ale nie odpowiada na próby nawiązania połączenia"
Logowanie z telefonu z tym samym rezultatem przez WI-FI
Zabezpieczenia wszystkie powyłączane więc to nie wchodzi w grę, tym bardziej że ostatnio problem po jednym dniu ustąpił sam
Wejść na bazar mogę jedynie przez pakiet internetowy z telefonu. WI-FI nie przepuszcza tak jak na kompie
Strona łowcy gier działa bez zarzutu - bardzo długo jednak wczytuje coś po załadowaniu - prawdopodobnie próbuje odczytać dane z bazaru i nie może się połączyć więc powiadomienia o wiadomościach w górnym rogu nie mam.
Internet UPC
Lokalizacja Śląskie
Ktoś ma jakieś pomysły?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

W tej chwili mnie przepuściło. Problem rozwiązał się automatycznie. Niech może ktoś sprawdzi czy problem nie leży po stronie bazaru. Bo już dwukrotnie taka sytuacja wystąpiła. Zaznaczam że nic nie zmieniałem, ani rutera czy kompa nie resetowałem. Więc problem nie jest raczej po stronie mojego sprzętu.
Awatar użytkownika
Webmaster
Discord: rob006
Podziękował: 166 razy
Podziękowania: 205 razy
Kontakt:

Ostatnio zaczęliśmy trochę walczyć z botami na bazarze, sprawdzę czy nie oberwałeś rykoszetem. Ale jeśli sam masz bota albo jakiś skrypt odświeżający stronę co 5 sekund, to to jest dobry moment żeby go wyłączyć.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

rob006 pisze: 6 lis 2021, o 13:34 Ostatnio zaczęliśmy trochę walczyć z botami na bazarze, sprawdzę czy nie oberwałeś rykoszetem. Ale jeśli sam masz bota albo jakiś skrypt odświeżający stronę co 5 sekund, to to jest dobry moment żeby go wyłączyć.
Aaa no to wszystko się klaruje. Bota żadnego nie mam ani żadnego skryptu nie mam ani nigdy nie miałem. Ale przed wczorajszym zablokowaniem klikałem cały czas główną stronę bazaru w lewym górnym rogu bo po tym wczorajszym humblu polowałem na fajną cenkę jednej gierki. I faktycznie klikałem co dwie sekundy (no może trochę szybciej : ) ). Ale klikałem JA. I wtedy w pewnym momencie utraciłem dostęp do strony. Da się to jakoś poprawić? Nie ukrywam że odświeżanie ofert jest raczej dość istotne jak się poluje na coś w fajnej cenie...
ODPOWIEDZ