2014-2018 90%gry
2021 do 100%
Znaczy z którą wieżą masz problem? Trzeba je przesunąć w najmniejszej możliwej ilości ruchów i pierwsza oraz trzecia są raczej oczywiste (pierwszą przestawiasz w prawo w trzech ruchach, a największą nie tyle co przestawiasz wieżę, ale przestawiasz mapę w jednym ruchu, by wieża była nie po lewej, ale po prawej). Jeśli chodzi o średnią wieżę, to posiłkowałem się poradnikiem na Steam:astronauta22 pisze: 26 paź 2021, o 02:11 Jak zrobileś aczik Towering Intellect ? Ja niestety nie mogę zaliczyc tego poprzez przesuniecie scian z lewej na prawo.
Ile podejść potrzebowałeś żeby wymaksować BeatCop? Da się to zrobić w 2/3 podejściach bez kombinowania z save'ami?
Z tego co pamiętam potrzebowałem chyba 4 podejść. Za pierwszym przeszedłem grę "swoim sposobem", czyli reagowałem na wydarzenia w grze po swojemu, bez pogoni za achievementami (choć tutaj wpadła ich zdecydowana większość).StonRoc pisze: 26 paź 2021, o 13:00
Ile podejść potrzebowałeś żeby wymaksować BeatCop? Da się to zrobić w 2/3 podejściach bez kombinowania z save'ami?
Ja grałem bez poradnika, wszystkie kryteria do achievementów masz w zakładce "Friends", gdzie odblokowujesz swoich nowych towarzyszy. Jeden towarzysz = jeden achievement, każdy ma jasno opisane co trzeba zrobić.StonRoc pisze: 26 paź 2021, o 13:00 Zupełnie nie gram w karcianki, ale mam z humbla Iris and the Giant. Znasz jakiś dobry poradnik do tego, bo zupełnie nie ogarniam co trzeba zrobić, żeby wypełniać te kryteria do acziwków.
https://www.youtube.com/watch?v=A2ut2Rb8KjE robie wg tego poradniki i nadal nie chce mi wskoczyc mimo ze npc zalicza mi wykonanie :cDonOnion pisze: 26 paź 2021, o 08:20Znaczy z którą wieżą masz problem? Trzeba je przesunąć w najmniejszej możliwej ilości ruchów i pierwsza oraz trzecia są raczej oczywiste (pierwszą przestawiasz w prawo w trzech ruchach, a największą nie tyle co przestawiasz wieżę, ale przestawiasz mapę w jednym ruchu, by wieża była nie po lewej, ale po prawej). Jeśli chodzi o średnią wieżę, to posiłkowałem się poradnikiem na Steam:astronauta22 pisze: 26 paź 2021, o 02:11 Jak zrobileś aczik Towering Intellect ? Ja niestety nie mogę zaliczyc tego poprzez przesuniecie scian z lewej na prawo.
move S-2, M-3, S-3, L-2, S-1, M-2, S-2, XL-3, S-3, M-1, S-1, L-3, S-2, M-3, S-3
(S, M, L, XL to wielkości bloków)
Osiągnięcie nie jest raczej zbugowane.
Jak powtarzasz wszystko, co jest na filmie jeden do jednego, to powinno wskoczyć. Może spróbuj na innym slocie (jak ukończyłeś grę, to przy rozpoczęciu nowej możesz wybrać rozdział). A jak i to nie zadziała, to nie wiem. Osiągnięcie raczej nie jest zbugowane, bo w dyskusjach Steam ludzie by zwracali na to uwagę.astronauta22 pisze: 26 paź 2021, o 16:18 https://www.youtube.com/watch?v=A2ut2Rb8KjE robie wg tego poradniki i nadal nie chce mi wskoczyc mimo ze npc zalicza mi wykonanie :c
Doom 3 jeszcze przede mną, a DOOM 2016 to chyba zostanie pominięty - nienawidzę grindowych osiągnieć w multi, w które nikt nie graKamell pisze: 29 paź 2021, o 10:50 A Ja nie mogę sie zebrać w sobie by Doom 3 i tego DOOMa przed eternalem przejść ;p