Gameminer
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Jak potwierdzić na tej stronie że klucz do gry, który otrzymałem, był sprawny? Za pierwszym razem był jakiś tutorial, a teraz znowu zdarzyło mi się wygrać grę i za nic nie mogę odnaleźć tej opcji.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
http://gameminer.net/news/100 wprowadzili trade.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
wczoraj sie zarejetrowalem i powiem ze narazie fajnie co prawda nic nie wygralem jeszcze ale dopiero 20 razy probowalem 
za to otworzylem dwie skrzynki ktor mialem i w jednej 80 coal a w drugiej 39 gold to przynajmniej mi sie za kluczyki zwrocilo

za to otworzylem dwie skrzynki ktor mialem i w jednej 80 coal a w drugiej 39 gold to przynajmniej mi sie za kluczyki zwrocilo

- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Jeszcze będziesz musiał trochę poklikać

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Level: 3
Giveaways entered: 2136
Giveaways won: 13
Giveaways created: 58
Giveaways valued at: $742
Też nic wielkiego, ale zawsze coś xD
Chciał bym tylko jeszcze Grida 2 złapać ale cięzko z nim
Giveaways entered: 2136
Giveaways won: 13
Giveaways created: 58
Giveaways valued at: $742
Też nic wielkiego, ale zawsze coś xD
Chciał bym tylko jeszcze Grida 2 złapać ale cięzko z nim
Ja również dzisiaj "krater" dopadłem ;]
EDIT:
Zrobiłem 2 Giveaway i okazało się niby że oba kody są wadliwe. Kody brałem z Groupees. Na steam gifts żadnego problemu z nimi nie było
EDIT:
Zrobiłem 2 Giveaway i okazało się niby że oba kody są wadliwe. Kody brałem z Groupees. Na steam gifts żadnego problemu z nimi nie było