Rok temu kupiłem pada do Xbox one razem z adapterem pc za około 150 zł. Pad do dzisiaj działa świetnie, a cenę uważam za dobrą.
Chciałbym teraz kupić drugiego dla dziewczyny, żeby od czasu do czasu razem w coś pograć, ale większość używek jest uszkodzona, a te sprawne (podobno) kosztują więcej, niż dałem za nówkę.
Może ktoś polecić jakiś zamiennik, który będzie współpracował z adapterem Microsoftu i przy okazji nie zrujnuje kieszeni?
Pad Xbox
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Ja nie tyle że polecę, a powiem czego nie brać. Jak się zastanawiałeś nad padem PDP to nie polecam. Miałem wersję Arctic White (czy jakoś tak), przewodowy - oficjalnie licencjonowany, ale padł po niecałych 100 godzinach grania. Analogi zaczęły świrować, A i RT albo nie odbijały albo robiły dwuklik.
Na moje nie baw się w jakieś zamienniki czy inne używki. Kup pada do Series X i po zabawie.
Na moje nie baw się w jakieś zamienniki czy inne używki. Kup pada do Series X i po zabawie.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
@Hemiq Nie gramy na tyle, żebym mógł sobie na chwilę obecną pozwolić na pada za ponad 200 zł, dlatego szukam alternatywy.
@Kamilovsky15 Chętnie bym od Ciebie jednego odkupił, ale pady od 360 chyba nie działają z adapterem od One.
@Kamilovsky15 Chętnie bym od Ciebie jednego odkupił, ale pady od 360 chyba nie działają z adapterem od One.
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
Też mam przewodowego pada od PDP, co najmniej 300h przegrane i nie widać śladów zużycia. Poza tym one mają 2 lata gwarancji, więc nawet jak ci się trafi trefny model, to można powalczyć o wymianę.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Mój był kupiony w Media Expert. Przy składaniu rękojmi na sprzęt otrzymałem zwrot pieniędzyrob006 pisze: 7 wrz 2021, o 17:15 Też mam przewodowego pada od PDP, co najmniej 300h przegrane i nie widać śladów zużycia. Poza tym one mają 2 lata gwarancji, więc nawet jak ci się trafi trefny model, to można powalczyć o wymianę.

A ja mam mieszane uczucia, ale chyba jednak nie polecam. Pada od PDP posiadam od roku, łącznie przegrane jakieś 800 godzin. Początkowo było nawet ok, ale na dłuższą metę średnio to wygląda. Gumki od analogów już praktycznie nie istnieją. Lewy analog muszę nacisnąć, aby sam mi nie kierował do dołu. Wejście do pada jest uszkodzone i czasem rozłącza tak sam z siebie.
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
https://allegrolokalnie.pl/oferta/orygi ... oothth-xsw
Czy ktoś mógłby zerknąć czy ten pad jest oryginalny? Mam niebieski oryginał i jest różnica w naklejce pod klapką baterii, może to model z innego regionu? Boję się bo przy ps3 po tych plakietkach szło rozróżnić podróbkę od oryginału.
Czy ktoś mógłby zerknąć czy ten pad jest oryginalny? Mam niebieski oryginał i jest różnica w naklejce pod klapką baterii, może to model z innego regionu? Boję się bo przy ps3 po tych plakietkach szło rozróżnić podróbkę od oryginału.