Wyrel - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 130 razy
Podziękowania: 171 razy

https://wyrel.com/pl/about-us?update_lang=1
Ktoś mi może wyjaśnić co to za kluczykowe cudo i czy ktokolwiek robił tam zakupy oraz z jakim skutkiem ?
GG.deals często pokazuje ich dość konkurencyjne oferty ale czasami wiadomo, pazerny dwa razy traci.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 2090 razy
Podziękowania: 443 razy
Kontakt:

Kupiłem tam ostatnio pare kluczyków i były wszystkie dobre więc chyba wszystko legal.
Ci użytkownicy podziękowali eldawido159 za ten post:
greyman
Awatar użytkownika
Hitman
Discord: Ejdrien.#8595
Podziękował: 2416 razy
Podziękowania: 330 razy
Kontakt:

Ceny w miarę logiczne, więc myślę, że legal. Kupiłem jeden kluczyk, zobaczymy co będzie.
Ci użytkownicy podziękowali Ejdrien. za ten post:
greyman
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 371 razy
Kontakt:

Keyshop jak najbardziej w porządku, ale jedna uwaga. Zwracajcie szczególną uwagę co kupujecie, bo nie raz już mi się zdążyło, że była u nich mega cena na dany tytuł (w porównaniu do innych keyshopów), ale po przejściu do produktu okazywało się, że najtańsze na liście jest jakieś DLC. Mają czasem jakiś probelm z sortowaniem ofert i wśród propozycji danej gry, czasem najtańsza oferta to "tytuł danej gry - DLC" ;)
Ci użytkownicy podziękowali Nesus za ten post:
greyman
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 2090 razy
Podziękowania: 443 razy
Kontakt:

Wczoraj sobie kupiłem kolejne 2 klucze i też były dobre, więc jak najbardziej polecam.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

zakupiłem grę na stronie wyrel i od 4 godzin czekam na klucz i ciagle tylko pisze Delivery status: Pending
ODPOWIEDZ