Cena upgrade Middle-earth: Shadow do War Definitive Edition
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Czy wie ktoś ile kosztuje upgrade Middle-earth: Shadow of War do Definitive Edition mając podstawkę na steam? Mam samą podstawkę nieaktywowana z humbla i nie wiem czy lepiej/taniej mi kupić Definitive Edition z kluczykowni czy zrobić upgrade na steam.
Dzięki za pomoc, mam tą samą cene - a nie mam aktywowanej podstawki. Kurczę trochę szkoda, zazwyczaj "pakiet" jest tańszy o dodatkowe kilka % jak się ma część produktów z niego. Bardziej się opłaca kupić definitive z innego źródła, bo jest tańsza o ~10 zł niż sam upgrade. :/Kadaj pisze: 7 lip 2021, o 12:50 Z tego co widzę, nie ma na karcie produktu czegoś takiego jak upgrade do DE, a ceny całego pakietu jak i dlc są takie same dla wszystkich. ; p
Porównaj sobie, mam podstawkę z HB:
sow.png