Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Ja chyba nie dostanę, bo kupon był ważny do 4 czerwca, to zdążyłem wziąć obecny Bundel, a jak widzę na screenie jest mowa o tym bundlu. Najwyżej będę ich straszyć pauzą 

- Podziękował: 401 razy
- Podziękowania: 876 razy
- Kontakt:
ja tak samo zdążyłem, a oni tu ciach po łapkach po co było się spieszyć - trudno się mówi, może w lipcu powtórząRedEvil pisze: 9 cze 2021, o 09:10 Ja chyba nie dostanę, bo kupon był ważny do 4 czerwca, to zdążyłem wziąć obecny Bundel, a jak widzę na screenie jest mowa o tym bundlu. Najwyżej będę ich straszyć pauzą![]()

ps w hameryce czerwiec ma 31 dniMcSnake pisze: 9 cze 2021, o 07:15 Humble niektórym osobom, które korzystały z oferty 6$/miesiąc wysyła kolejną ofertę:
"reactivate your $6/month plan for the next 6 months."
Sprawdźcie skrzynki pocztowe
Ja się niestety nie załapałem![]()

Dzięki, sprawdziłem i okazało się, ze dostałemMcSnake pisze: 9 cze 2021, o 07:15 Humble niektórym osobom, które korzystały z oferty 6$/miesiąc wysyła kolejną ofertę:
"reactivate your $6/month plan for the next 6 months."
Sprawdźcie skrzynki pocztowe
Ja się niestety nie załapałem![]()

- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
Dostałem. Poprzedni 6-miesięczny plan wziąłem w grudniu i za ten miesiąc musiałbym zapłacić normalną cenę, ale jeszcze nie anulowałem. Z tego, co czytam, to nie ma znaczenia.
Nigdzie nie widzę potwierdzenia, że skorzystałem z przedłużenia. Odebrałem pierwszą grę z obecnego monthly, co kosztowało mnie ok. 23 zł przez PP, więc musiało się aktywować, bo to już 7. miesiąc z kolei.
Nigdzie nie widzę potwierdzenia, że skorzystałem z przedłużenia. Odebrałem pierwszą grę z obecnego monthly, co kosztowało mnie ok. 23 zł przez PP, więc musiało się aktywować, bo to już 7. miesiąc z kolei.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Przyszło coś takiego, pewnie każdy, kto ma dostał

Myślę 10 dolarów, czy nawet euro to spoko stawka i za te 40-45 zł to powinno chodzić normalnie. Tymczasem w koszyku pokazuje €15.36.
Euro chyba aż tak słabe nie jest
A odpowiedź jak zwykle

W każdym razie, te około 68 zł to i tak najniższa historycznie cena i wiadomo teraz, skąd taniej jest w pingwinach.

Myślę 10 dolarów, czy nawet euro to spoko stawka i za te 40-45 zł to powinno chodzić normalnie. Tymczasem w koszyku pokazuje €15.36.
Euro chyba aż tak słabe nie jest

Czyli 10, no ale jednak nie 10 i euro jak zwykle wykolegowaneThe coupon in question provides a discount to the USD price of the Civilization VI - New Frontier Pass, bringing the price to $10. This comes to a total discount of $29.99 USD. $29.99 is then converted into the currency to which the account is tied. Instead of seeing the equivalent of $10 USD, you receive the same discount of $29.99 USD towards the total price of the item.
I want to apologize again for any frustration this has caused. We could have been clearer in our messaging, and we are taking steps to avoid this sort of confusion in the future. We do hope you enjoy the coupon, and please reach out if you have any further questions or concerns.

W każdym razie, te około 68 zł to i tak najniższa historycznie cena i wiadomo teraz, skąd taniej jest w pingwinach.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2021, o 11:04 przez bolesna prawda, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 2):
- Quoyque • MDA
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Niech żrą gruz, ja p***lę, to ja się zbieram kupić za 10$ (bo niby czemu mam płacić w euro, skoro to ma być dodatek za bundla za którego płaciłem w DOLARACH) a tym czasem zamiast tego nie dość że w euro to jeszcze po "obliczeniu discountu w dolcach"?!
Pocałujcie mnie w
Pocałujcie mnie w

- Ci użytkownicy podziękowali lewriczin za ten post (w sumie 3):
- Skapiradlo • petras_36 • MDA
- Kontakt:
A tak jeszcze tytułem uzupełnienia - skoro niby ten discount jest w kuponie obliczony na sztywno w dolarach, to rozumiem że np. tacy kupujący w HB na co dzień w rublach też dostaną tak samo dużą zniżkę co w ich wypadku będzie oznaczało... (prawie) za darmo? Genialne 
ps. tak przy okazji doczytałem że vpn w HB nie jest oficjalnie zabroniony. Po przejściu na region US kuponik nie znika

ps. tak przy okazji doczytałem że vpn w HB nie jest oficjalnie zabroniony. Po przejściu na region US kuponik nie znika

- Ci użytkownicy podziękowali stfns za ten post (w sumie 4):
- StonRoc • Quoyque • GalAn • eldawido159
- Kontakt:
Daj znać co z tego wyjdzieGalAn pisze: 11 cze 2021, o 18:32 Ja zalogowałem się przez vpn i kupiłem za 10$
Efekt: "Your Civilization VI - New Frontier Pass order is being reviewed"
now we wait![]()

- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Pewnie 50/50. Ostatnio każdy zakup opłacany saldem z refów mam u nich sprawdzany. Co zabawne raz anulowali mi zakup Season Passa do Control, ale następny zakup (tego samego produktu) przeszedł bez problemu - 5 minut po otrzymaniu e-mailu o anulowaniu poprzedniego. Albo loteria, albo liczenie na dobry humor pracownika supportu

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
to slabo dostałeś, inni dostali po dwie oferty na 6 miesiecy za 6$ w tym druga oferta (kupon) wazna do ktoregos grudniaLukop pisze: 11 cze 2021, o 23:40 Dostałem dzisiaj ofertę przedłużeniową na Choice po półroczu za 6 dolków. Nowa oferta to... 3 miesiące po 9 dolarów.

a na stałych klientow oczywiscie wywalone bo i tak "bydło" płaci
- Kontakt:
Kupiony w US? Przecież tam ROWy zazwyczaj dają.

Proszę Państwa mamy sukces!

- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Potwierdzam, zakup w ten sposób (przynajmniej na chwilę obecną) działa. Musiałam co prawda podać numer telefonu i następnie poczekać na weryfikację, ale ogólnie odbyło się bez większych problemów.