Hej,
chciałem zebrać opinie o serwisie dogry.pl. Jakie jest wasze doświadczenie z tą stroną, warto się w to bawić?
Dogry.pl - Opinie, doświadczenia
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Chyba nawet mam tam (nieużywane) konto, ale nie do końca pamiętam ideę. Dostajemy punkty za wypełnianie ankiet, klikanie w linki czy pobieranie gierek i osiągania konkretnego postępu, robienia zakupów w innych miejscach, itp?
Kiedy byłem jeszcze gimnazjalisto-licealistą próbowałem się bawić na takich portalach ze względu na zerowy dochód, ale problemem takich stronek zawsze było to, że po zrobieniu X zadań nowe nie pojawiały się za często, bywały problemy z walidacją postępów/ankiet, często wymagane było zakładanie kont na różnych innych stronach z podawaniem "wrażliwych" danych.
Nie wiem jak to wygląda na serwisie dogry, ja w takie stronki bawiłem się 12+ lat temu - może od tego czasu jakość się poprawiła, ale dla zdobywania gierek (w mojej opinii) nie ma sensu - Tim rozdaje, rynek gier jest tak rozbuchany, że duże promocje są nieuniknione, wiele gier ląduje w bundlach, itp. Uzbieranie punktów na kartę podarunkową to też może nie być prosta sprawa, na tym te serwisy polegają - jesteś zachęcony dużym bonusem punktowym na początku, potem trzeba się "napracować" i nafrustrować
Kiedy byłem jeszcze gimnazjalisto-licealistą próbowałem się bawić na takich portalach ze względu na zerowy dochód, ale problemem takich stronek zawsze było to, że po zrobieniu X zadań nowe nie pojawiały się za często, bywały problemy z walidacją postępów/ankiet, często wymagane było zakładanie kont na różnych innych stronach z podawaniem "wrażliwych" danych.
Nie wiem jak to wygląda na serwisie dogry, ja w takie stronki bawiłem się 12+ lat temu - może od tego czasu jakość się poprawiła, ale dla zdobywania gierek (w mojej opinii) nie ma sensu - Tim rozdaje, rynek gier jest tak rozbuchany, że duże promocje są nieuniknione, wiele gier ląduje w bundlach, itp. Uzbieranie punktów na kartę podarunkową to też może nie być prosta sprawa, na tym te serwisy polegają - jesteś zachęcony dużym bonusem punktowym na początku, potem trzeba się "napracować" i nafrustrować

- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Jest legitna, zarobiłem na pare skinów do Lol'a i ze 2 doładowania steam kiedyś, teraz tylko się loguje codziennie w sumie za dużo zadań nie robiłem, bardziej się udzielałem na forach jak jeszcze było. Teraz jest o tyle trudniej że trzaba nabić expa żeby odbierać bardziej wartościowe nagrody i nie mogę się jakoś zebrać by potem odebrać sobie jakieś steamowe doładowanie.
kilka lat temu strona była wypłacalna(nawet bardzo wypłacalna) kiedyś było tak że za oglądanie reklam były pkty ja miałem na to swój sposób by szybko zbierać te pkty (kilkanaście kart w pszeglądarce i mało wymająca gra (gta 2 ford racing itp )
uzbierałem na 2 black opsy (jednego dałem bratu 2 gta vice city 3 razy gta 3 2 doładowania paysafe card i 2 doładaowania za 5 dolców na steam niestety za ten sposób dostałem bana ale co wycebulowione to moje
uzbierałem na 2 black opsy (jednego dałem bratu 2 gta vice city 3 razy gta 3 2 doładowania paysafe card i 2 doładaowania za 5 dolców na steam niestety za ten sposób dostałem bana ale co wycebulowione to moje