Weź udział w badaniu i wygraj grę “The last of us. Part II"

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 0

Witam wszystkich :)
Nazywam się Dawid Gołąb. Jestem studentem V roku na kierunku psychologia na Akademii Ignatianum w Krakowie.
Jestem w trakcie pisania swojej pracy magisterskiej i w tym celu przeprowadzam badanie online dotyczące graczy (komputerowych i konsolowych). Chciałbym Was prosić o pomoc w tym właśnie badaniu. Trwa ono 20 minut i nie wymaga żadnej wiedzy psychologicznej ani specjalistycznej, a potrzebny jest tylko komputer. Potrzebuję graczy spędzających sporo czasu na graniu oraz tych, którzy grają tylko od czasu do czasu lub grali kiedyś. Podczas tego badania nie zbieram żadnych informacji osobistych oprócz wieku i płci.

Wśród osób, które wypełnią całe badanie rozlosuję grę “The last of us. Part II” na PS4/PS5 w wersji pudełkowej (gra jest nowa, zapieczętowana). Chciałbym w ten sposób wyrazić swoją wdzięczność, jeśli ktoś z Was chciałby wziąć udział w tym badaniu, ponieważ z powodu pandemii niemożliwe jest wykonanie badań do pracy magisterskiej stacjonarnie.
Wasza pomoc przyczyni się również do popularyzacji wiedzy na temat pozytywnego wpływu gier wideo na rozwój poznawczy w opozycji do wielu stereotypów, które głoszą wyłącznie negatywny wpływ gier.
Gra zostanie rozlosowana 20.03.2021 r. o godzinie 11:00 i wysłana w najbliższy dzień roboczy po skontaktowaniu się ze zwycięzcą.

Zgłoszenia proszę dokonywać na mojego maila:
dawid.golab@student.ignatianum.edu.pl
W temacie maila proszę o wpisanie: "Zgłoszenie do konkursu- Łowy Gier".

W razie pytań czy jakichkolwiek wątpliwości zachęcam do kontaktu :)
Awatar użytkownika
Predator
Discord: jojoPL1987#1944
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 244 razy
Kontakt:

dawid.g pisze: 13 mar 2021, o 15:10 Wśród osób, które wypełnią całe badanie rozlosuję grę “The last of us. Part II” na PS4/PS5 w wersji pudełkowej (gra jest nowa, zapieczętowana).
Nie mam PS4/PS5 (ani żadnej innej konsoli) to daruje sobie branie udziału w ankiecie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 201 razy
Podziękowania: 37 razy

Na czym to badanie ma polegać - jakaś ankieta czy streamem/live będziesz zbierał informacje od badanych?
Awatar użytkownika
Łowca

Do badania wykorzystuje program komputerowy. Badanie polega na odczytywaniu sekwencji liter z ekranu. Dodatkowo na jego poczatku program zbiera informacje na temat tego jak często gracie w różne gatunki gier.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 129 razy
Podziękowania: 287 razy
Kontakt:

Mój wewnętrzny paranoik mówi, że "program zbierający informacje" brzmi dość podejrzanie. ; p
Jak to działa?
Ci użytkownicy podziękowali Kadaj za ten post:
dawid.g
Awatar użytkownika
Łowca

Kadaj pisze: 14 mar 2021, o 10:17 Mój wewnętrzny paranoik mówi, że "program zbierający informacje" brzmi dość podejrzanie. ; p
Jak to działa?
To zwykła ankieta :) Po prostu wysyła mi twoje odpowiedzi :)
Program jest napisany w .NET i nie jest zastosowałem obfuskacji kodu, więc śmiało możesz sprawdzić jego zawartość :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Discord: Kamilovsky15#1241
Podziękował: 62 razy
Podziękowania: 193 razy
Kontakt:

Kadaj pisze: 14 mar 2021, o 10:17 Mój wewnętrzny paranoik mówi, że "program zbierający informacje" brzmi dość podejrzanie. ; p
Jak to działa?
Ani się obejrzysz i pozbędziesz się wszystkich kont :trollface:
ODPOWIEDZ