- Porsche-celebrates-“50-years-of-the-917”.jpg (167.1 KiB) Przejrzano 2766 razy
Gra "Liczymy obrazkami"
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
- Ci użytkownicy podziękowali Maxiu za ten post:
- eldawido159
- Podziękował: 2090 razy
- Podziękowania: 443 razy
- Kontakt:
Ps. Szanuje za Porszaka
- Ci użytkownicy podziękowali eldawido159 za ten post:
- Maxiu
Wybaczcie, że to napiszę. .... ale głupszej gry od wpisywania liczb w google i wklejania wygenerowanych obrazków już się nie da wymyślić.... wiem, nie powinienem tego pisać, kwestia gustu, nie moja broszka więc nie powinienem się wypowiadać, no ale.... Generowanie spamu moim skromnym zdaniem.... co może odstraszać nowych użytkowników forum które mogłoby być (a raczej jest) naprawdę ciekawe i merytorycznie profesionalne.
- Podziękował: 2090 razy
- Podziękowania: 443 razy
- Kontakt:
Kolejny raz to napisze, to zwykłe zabawy dla zabicia czasu. Pisałeś w innym wątku że nie bierzesz w nich udziału to go nie bierz i tyle. Daj się innym pobawić.Games by Michael pisze: 9 mar 2021, o 14:22 Wybaczcie, że to napiszę. .... ale głupszej gry od wpisywania liczb w google i wklejania wygenerowanych obrazków już się nie da wymyślić.... wiem, nie powinienem tego pisać, kwestia gustu, nie moja broszka więc nie powinienem się wypowiadać, no ale.... Generowanie spamu moim skromnym zdaniem.... co może odstraszać nowych użytkowników forum które mogłoby być (a raczej jest) naprawdę ciekawe i merytorycznie profesionalne.
PS. Fajnie sobie popatrzeć na Porszaki co kolega wysyła.