No Man's Sky
Gimby jeszcze bardziej hejtowałyby Epic, nie dość, że szrot-platforma to jeszcze śmią dawać szrot-grę.
Mimo licznych aktualizacji od premiery to wciąż jest produkcja, którą 90% osób hejtuje dla zasady albo na podstawie jakiejś kompilacji bugów z Youtube'a.
Jak dadzą za darmo to będą dominować komentarze w stylu "nie chcem" i "musieliby mi dopłacić".
Podobnie byłoby zresztą przy Falloucie 76.
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Tak dla ZASADY aby wszyscy pamiętali o tym jak wyglądała gra na premierę, jakim była skokiem na kasę i że była PIERWSZĄ grą za którą Steam masowo oddawał pieniądze.
I fakt że chciwe i leniwe bestie odpowiadające za produkcję tej gry kapkę ją rozwinęły w ciągu prawie 3 lat od premiery nic tutaj nie zmieni. Dodali już do gry absolutnie wszystko co miało się w niej znaleźć premierowo?
Pamiętajmy też o ty że No Man's Sky to zwykły bezsensowny grind który do niczego nas nie prowadzi.
Szybki spojrzenie na negatywne opinie i proszę bardzo:
Co nie zmienia faktu że gra mnie interesowała, nadal interesuje i mam ją na liście życzeń a nawet miałem okazję wejść w jej posiadanie za darmo ale zmieniłem zdanie na rzecz Syberii 3 właśnie z uwagi na tę monotonność i ogólną "biedę" która nie idzie w parze z ceną tej gry.Needing to constantly fuel the ship to takeoff, refuel the miner, refuel the warpdrive, refuel the oxygen, refuel the shields, refuel the refuel -.-
Wolałbym żeby to była gra z jedną ale gigantyczną planetą do eksploracji i wątkiem głównym na góra 40 godzin niż "niezliczoną" ich ilością i grindem na setki godzin.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2019, o 10:58 przez MerlinPL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Wreszcie jakaś chłodna, przenikliwa, analityczna opinia.MerlinPL pisze:Tak dla ZASADY aby wszyscy pamiętali o tym jak wyglądała gra na premierę, jakim była skokiem na kasę i że była PIERWSZĄ grą za którą Steam masowo oddawał pieniądze.
I fakt że chciwe i leniwe bestie odpowiadające za produkcję tej gry kapkę ją rozwinęły w ciągu prawie 3 lat od premiery nic tutaj nie zmieni. Dodali już do gry absolutnie wszystko co miało się w niej znaleźć premierowo?
Pamiętajmy też o ty że No Man's Sky to zwykły bezsensowny grind który do niczego nas nie prowadzi.
- Podziękował: 453 razy
- Podziękowania: 379 razy
- Kontakt:
Ludzie są też znudzeni że dostają crapa/średniaka na premierę i muszą łaskawie czekać na aktualizacje aż twórcy ruszą *zad* żeby to naprawić zamiast przesunąć premierę no bo po co skoro można szybko hajs teraz zarobić i potem naprawić w ciągu 2 najbliższych lat oraz nie dziwie się że ludzie hejtują do dziś takie produkcje jak NMS bo obiecywali jakiegoś Mesjasza pośród gier a dostali "to".
Dobrymi przykładami poza NMS jest też BF4, Destiny 2, GTA Online, Battlefront 2, Anthem, Fallout 76... a pewnie znajdzie się więcej rozczarowań na premierę, a można było tego uniknąć.
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Aktualizacja 3.0 zawitała do NMS, przynosząc całe mnóstwo zmian. Kurczę, żeby tylko mieć więcej czasu na granie...
- Podziękował: 91 razy
- Podziękowania: 259 razy
- Kontakt:
Dołączę się z pytaniem, obczaiłem grę w Game Passie i na Ryzen 7 3700X, 32GB Ram, RTX 2070 Super na domyślnych ustawieniach wydajność gry pozostawiała wiele do życzenia... (precyzując to często było <30fps na 1080p). To normalne czy ta gra tak ma? Udało mi się opuścić planetę i miałem dość walki z UI i bólem oczu od pstrokatych kolorów.