Ankieta Łowców
- Podziękował: 87 razy
- Podziękowania: 125 razy
I właśnie o to mi chodziło, gdy pisałem, że będzie miał się czym bronić. W nowszych częściach też ma miecz (miecze?), tylko nie pamiętam, czy "wyciągane", czy jako element kombinacji ciosów.Nile pisze: 12 lut 2021, o 17:40 W Mortal Kombat 4 Scorpion mógł wyciągać miecz jako broń. Więc trochę się da.
Domyslnie - tak. Moj pomysl byl jednak taki, jaki realizuje. Moze za daleko wyszedlem z nazwa tego trybu, ale ze nie wiem, jak faktycznie sie nazywa to, co robie, to zostaje tryb pucharowy (chyba ze ktos mnie uswiadomi).rob006 pisze: 12 lut 2021, o 19:46 Trochę dziwny ten tryb pucharowy. Zwycięzca nie powinien walczyć ze zwycięzcą innego pojedynku?
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
To powinni chyba walczyć wszyscy jednocześnie.

To bardziej coś w stylu https://en.wikipedia.org/wiki/Lineal_championship
Lubię się uczyć i dowiadywać nowych rzeczy, ale, Panowie, życia mi nie ułatwiacie.
Chociaż trzeba przyznać, że chyba póki co najwięcej racji z tym trybem ma rob. Zaraz będę poprawiał oryginalnego posta.
I zaraz też wskoczy nowy wojownik (albo kolejne mięsko dla niepokonanego Scorpiona).
Dotychczas:

Chociaż trzeba przyznać, że chyba póki co najwięcej racji z tym trybem ma rob. Zaraz będę poprawiał oryginalnego posta.
I zaraz też wskoczy nowy wojownik (albo kolejne mięsko dla niepokonanego Scorpiona).
Dotychczas:

You take the blue pill...the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill...you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Jak sie poranna dniowka szykuje, to nawet nie oplaca sie isc spac, tylko grac do wyjscia z domu. W koncu po co komu sen / sen jest dla slabych.Angrenbor pisze: 28 mar 2021, o 14:53 Kaszojad zabiera kupę czasu za dnia i tak posiedzieć przy komputerze mogę jedynie po ok. 20 jak pójdzie już spać. I to tylko jak nie mam następnego dnia na rano do pracy.