Xiaomi Redmi 9 4+64 za 599 - Opłaca się?

Okazyjne ceny gier na urządzenia przenośne z systemem iOS, Android lub Windows Phone.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Hej Łowcy, zauważyłem promocję na ten telefon w RTV Euro AGD:
https://www.euro.com.pl/telefony-komork ... aomi.bhtml

Jako, że poszukuję Smartfona to zastanawiam się nad tym, ale nie orientuję się zbytnio w rynku Smartfonów (używam ostatniego swoje Smartfona i gdybym nie musiał szukać już jego zastępcy to bym nie szukał :P), więc wolałbym popytać nieco o poradę. Czy to dobra cena jak na ten telefon? Bo zastanawiam się czy kupić teraz (i zgarnąć tę opaskę za darmo, ale jakoś szczególnie jej nie potrzebuję) czy też lepiej poczekać trochę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

Cena jest normalna. Wpisz w allegro ten sam telefon 599 kosztuje w wielu sklepach. Czy się opłaca to inna rzecz, ja się nie wypowiem.

EDIT sorry, nie zwróciłem uwagi na tę opaskę
Ostatnio zmieniony 31 sty 2021, o 21:52 przez lewriczin, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

jesli chodzi o opaske mi band 5 to pewnie bedziesz mogl ją opchnąć za jakies 90zl
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

W sklepie Playa masz ten model za 500 zł bez simlocka i jest to standardowa promocyjna cena za ten telefon ;)
https://www.play.pl/telefony/xiaomi/xia ... 4008535819

W budżecie do 600 zł prócz wspomnianego Redmi 9 warto zwrócić uwagę na Motorola Moto G8 Power 4/64 (obecnie za 600 zł w x-kom) i Xiaomi Redmi Note 8T 4/64 (chodzi po 550-600 zł na promocjach w elektromarketach).
Każdy z tych modeli ma pewne elementy, które wyróżniają go na tle konkurencji, ale czego byś nie wybrał to do "normalnego użytkowania" będzie ok.
Ci użytkownicy podziękowali kmpt za ten post:
SKODR
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Jednak się zdecydowałem i kupiłem ten telefon. Wydaje mi się że nie będę żałował (cóż... do tej pory moim smartfonem był MyPhone 4 i gdyby nie to, że nie obsługuje już w pełni nawet aplikacji bankowej to bym nic nie zmieniał), bo po zapoznaniu się z opiniami w internecie to wygląda na solidną pozycję w tym przedziale cenowym. Dziękuję wszystkim, którzy zainteresowali się tym wątkiem i starali się pomóc w wyborze :)
ODPOWIEDZ