Pytanie o doświadczenia ze sklepem Eneba
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
Czy ktoś miał jakieś doświadczenia ze sklepem https://www.eneba.com/pl bo chciałbym parę gier z tego sklepu zakupić i mam zamiar zapłacić kartą.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2020, o 07:46 przez lactoral, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Zdecydowanie opłaca się. Nigdy jeszcze nie miałem duplikatów, a jak są Flash Sale'e to potrafią być na prawdę dobre ceny. Może to przesada, ale ze wszystkich Keyshopów najbardziej lubię z tego sklepu korzystać (chyba, ze CdKeys, to też Keyshop, to na drugim miejscu)
- Kontakt:
A jak płaciłeś za gry kartą czy jakoś inaczej?Maikeru pisze: 10 gru 2020, o 09:11 Zdecydowanie opłaca się. Nigdy jeszcze nie miałem duplikatów, a jak są Flash Sale'e to potrafią być na prawdę dobre ceny. Może to przesada, ale ze wszystkich Keyshopów najbardziej lubię z tego sklepu korzystać (chyba, ze CdKeys, to też Keyshop, to na drugim miejscu)
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Nie pamiętam, ale całkiem możliwe, ze kartą i było oklactoral pisze: 10 gru 2020, o 09:34A jak płaciłeś za gry kartą czy jakoś inaczej?Maikeru pisze: 10 gru 2020, o 09:11 Zdecydowanie opłaca się. Nigdy jeszcze nie miałem duplikatów, a jak są Flash Sale'e to potrafią być na prawdę dobre ceny. Może to przesada, ale ze wszystkich Keyshopów najbardziej lubię z tego sklepu korzystać (chyba, ze CdKeys, to też Keyshop, to na drugim miejscu)
Witam również zrobiłem kilka zakupów na eneba i z kluczami nie miałem problemów.
Jedyne co może się nie spodobać niektórym osobą to mikro prowizja 1zł albo 2 zł nie pamiętam.
Oraz nie pamiętam czy formą płatności był to pp czy psc (albo to i to).
Oferty z których skorzystałem były tak atrakcyjne że mimo tych mikro-prowizji byłem zadowolony z dokonania zakupu.
Jeżeli chcesz Więcej opinii łowców to na tym forum jest już wątek tego keyshopu:
viewtopic.php?f=4&t=18610&hilit=eneba
Jedyne co może się nie spodobać niektórym osobą to mikro prowizja 1zł albo 2 zł nie pamiętam.
Oraz nie pamiętam czy formą płatności był to pp czy psc (albo to i to).
Oferty z których skorzystałem były tak atrakcyjne że mimo tych mikro-prowizji byłem zadowolony z dokonania zakupu.
Jeżeli chcesz Więcej opinii łowców to na tym forum jest już wątek tego keyshopu:
viewtopic.php?f=4&t=18610&hilit=eneba
- Podziękował: 2090 razy
- Podziękowania: 443 razy
- Kontakt:
Też zacząłem tam kupować od paru dni i powiem ci że się opłaca. Niby jest prowizja ale przy większych zakupach jej nie zauważysz. Klucze 100% legit.lactoral pisze: 10 gru 2020, o 07:45 Czy ktoś miał jakieś doświadczenia ze sklepem https://www.eneba.com/pl bo chciałbym parę gier z tego sklepu zakupić i mam zamiar zapłacić kartą.
- Ci użytkownicy podziękowali eldawido159 za ten post:
- lactoral
- Kontakt:
Dziękuje wszystkim za odpowiedź.
Zmiana postu 2021-02-13 o 1:43 czasu polskiego
Niedawno kupiłem klucze kartą kredytową i co, i zupa nie dostałem kluczy, ale ENEBA stanęła na wysokości i po 4-5 e-mailach dostałem zwrot pieniędzy na swój portfel w Enebie. Miałem podobny przypadek z gamivo.com i co oni zrobili każdy konsultant pisał coś innego oni po prostu robią z ludzi idiotów i nie chcą oddać pieniędzy.
Zmiana postu 2021-02-13 o 1:43 czasu polskiego
Niedawno kupiłem klucze kartą kredytową i co, i zupa nie dostałem kluczy, ale ENEBA stanęła na wysokości i po 4-5 e-mailach dostałem zwrot pieniędzy na swój portfel w Enebie. Miałem podobny przypadek z gamivo.com i co oni zrobili każdy konsultant pisał coś innego oni po prostu robią z ludzi idiotów i nie chcą oddać pieniędzy.