Klawiatura mechaniczna do 400zl

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Witam tak jak w temacie, poszukuje klawiatury mechanicznej do 400zł.

Wymagania co do klawiatury:
- cicha (chociaż cicha klawiatura mechaniczna to chyba oksymoron) - gdy testowałem w sklepie klawiatury, pod względem głośności spoko wydawała się klawiatura logitech g413
- koniecznie niskoprofilowe przełączniki, ponieważ chciałbym aby była wygodna także do pisania :P
- może być bez zbędnych bajerów

Najważniejszym jednak podpunktem jest to aby była cicha, nie po to składałem cichy komputer, żeby zniszczyć to głośnym klikaczem, który budzi sąsiada obok. Jeśli w tej cenie będzie ciężko coś znaleźć, to jeśli można to poprosiłbym o propozycje klawiatury membranowej czy hybrydowej ale tu już do ceny 250zł :P

Z góry dziękuje za pomoc
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 44 razy
Podziękowania: 54 razy
Kontakt:

Myślę, że to spełniałoby twoje kryteria:
Sharkoon PureWriter RGB Kailh Red 349 zł
+ O-ringi za 10zł (choć nie wiem czy akurat tu będą pasować).
Ciężko to kupić (problem z dostępnością w sklepach),
ale na Alledrogo widziałem, że jeszcze jest.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Właśnie sporo myślałem o tej klawiaturze, niepokoi mnie tylko to uginanie się i dostępność bo jeśli będzie wada fabryczna to ciężko będzie wymienić u sprzedawcy. Jeśli nie ma alternatywy, nawet ciut droższej to chyba wezmę tą.

Dzięki za odpowiedź.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

polecam Sharkoon PureWriter Low Profile Kailh Red US. Sam mam i jestem zadowolony. Jest cicha. Dodatkowym plusem jest to, że klawiaturę możesz podłączyć do smartfona lub tabletu.
Awatar użytkownika
Łowca

JamJack1985 pisze: 16 mar 2020, o 17:00 polecam Sharkoon PureWriter Low Profile Kailh Red US. Sam mam i jestem zadowolony. Jest cicha. Dodatkowym plusem jest to, że klawiaturę możesz podłączyć do smartfona lub tabletu.
Zgadzam się, mam jeden i jest cicho i podoba mi się
Awatar użytkownika
Łowca

thor 200 to fajna cicha hybrydka za ok 160 zl, zona jej uzywa jak pracuje wieczorami a dzieciaki spia
ODPOWIEDZ