Zaka-zaka.com - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 2090 razy
Podziękowania: 443 razy
Kontakt:

Witajcie, natknąłem się właśnie na keyshop zaka-zaka.com i są tam gry bez blokad regionalnych. Czy jest tu ktoś, kto już coś na nim kupował i może powiedzieć więcej?
Np. Czym można płacić i najważniejsze czy sklep jest legit?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 2090 razy
Podziękowania: 443 razy
Kontakt:

Dobra zainteresowałem się sam tym sklepem i parę informacji ode mnie.

Z ciekawości chciałem kupić sobie dodatek do Just Cause 2 za jakieś 20 rubli i niestety ale nie przechodzą polskie karty. Próbowałem kartą z PKO, kartą z Santander i kartą Revoult i nic.

Parę rzeczy, które już wiem:
Przy płatności kartą pobiera opłatę 3%, która jest wliczona do ceny zakupu.
Płatność kartą odbywa się przez Paymaster.ru
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 65 razy
Kontakt:

Ve vszystkych RU shopech masz i klucze bez blokad i vszystke ty shopy uz jestou na foru. Na zaka jest problem, ze mozes otrzymat RU steam gift i jak jest v info napisane ze to jest klucz no i "support" cie ma v dupe. Nieda sie tam niczego bo oni tylko v RU lang pisza i przes gogle trans nieda sie s nimi na niczem dogadac.

https://shop.buka.ru/
https://gabestore.ru/

Tu mas next shopy i jestou oficialne. Nieviem ile tych shop jest, ale vszude jest to same. Najlepsze jest yuplay i gamaz.
ODPOWIEDZ