Konkurs - z jakiej gry pochodzi ten obrazek?
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 89 razy
- Podziękowania: 2258 razy
Wyniki konkursu
Po początku zapowiadała się wyrównana walka, ale od obrazka nr 13 szymon257 odpalił petardę, zgadując 8 gier z rzędu, a następnie wszystko do końca z wyjątkiem dwóch. Na pewno wszystkich tu zaskoczyłeś, wielkie brawa. Miałeś może jakiś sposób na odgadywanie gier, czy może po prostu czysta ich znajomość?

Klasyfikacja:
1 - szymon257 ---> 14,5 pkt (34,50 zł)
2 - KeeRay ---> 6 pkt (21 zł)
3 - Hildunio ---> 2 pkt (12 zł)
4 - malco ---> 1 pkt (8 zł)
5 - Kadaj ---> 1 pkt (8 zł)
6 - Raxii ---> 1 pkt (8 zł)
Gratuluję wszystkim uczestnikom konkursu, obrazki na pewno nie były banalne, dodatkowo trzeba było zgadnąć przed innymi, więc zdobycie chociaż jednego punkta to wyczyn, który też będzie przeze mnie nagrodzony - malco, Kadaj, Raxii - otrzymujecie nagrodę w postaci zakupu gry/gier o wartości do 8 zł.

Ostatnio zmieniony 26 lis 2020, o 21:01 przez Arbiter Elegancji, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post (w sumie 4):
- szymon257 • malco • Raxii • Kadaj
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 214 razy
- Kontakt:
W większość grałem albo kojarzyłem z youtube 
Syberie musiałem wygooglować
Jakbym się nie spóźnił to może jeszcze więcej by wpadło

Syberie musiałem wygooglować
Jakbym się nie spóźnił to może jeszcze więcej by wpadło
- Ci użytkownicy podziękowali szymon257 za ten post:
- Arbiter Elegancji