Steambuy.com - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 2090 razy
Podziękowania: 443 razy
Kontakt:

Witam wszystkich, nie znalazłem specjalnego tematu odnośnie tego sklepu, więc postanowiłem, że stworze swój.

Poszperałem trochę i można tam dostać gry w bardzo dobrych cenach i to bez jakiegokolwiek VPNu!

Tutaj macie wszystkie gry, które nie mają żadnej blokady regionalnej i można je aktywować normalnie w naszym ojczystym kraju ;)

https://steambuy.com/catalog/?region_free

Piszcie w tym temacie promocje dotyczące tego sklepu!
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Widzę, że dużo gier które były darmowe/bundlowane. Wybrałeś ceny na dolary a potem przeliczyłeś na zł? Bo ceny są bardzo zbliżone do "naszych" keyshopów. Przynajmniej na te co zerkałem, pewnie znajdą się warte uwagi.

Kupowałeś coś? Jak wyglądają prowizje?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

xdax1 pisze: 23 lis 2020, o 14:50 Bo ceny są bardzo zbliżone do "naszych" keyshopów.
Bo to jest keyshop i te ich "region free" to może być 50/50 (chyba, że to bundlówka która nie ma locka)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

xdax1 pisze: 23 lis 2020, o 14:50 Widzę, że dużo gier które były darmowe/bundlowane. Wybrałeś ceny na dolary a potem przeliczyłeś na zł? Bo ceny są bardzo zbliżone do "naszych" keyshopów. Przynajmniej na te co zerkałem, pewnie znajdą się warte uwagi.

Kupowałeś coś? Jak wyglądają prowizje?
Patrzałem na ceny w rublach i niektóre tytuły wychodzą pare zł taniej niż w polskich keyshopach.

Tak kupowałem już stamtąd i jedyną prowizję jaką miałem to tą od Santandera za przewalutowanie. Kupiłem tam już z 6/7 gier i nigdy nie miałem locka. Pisali na różnych forach że w tej zakładce też się nie spotkali z tym, żeby był ruski klucz. Zawsze zarówno mi jak i innym gry się normalnie aktywowały.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

Rapisher pisze: 23 lis 2020, o 15:31 Bo to jest keyshop i te ich "region free" to może być 50/50 (chyba, że to bundlówka która nie ma locka)
Tak na mój skromny gust to wygląda trochę jak joint-venture made in Russia :)
Czyli legitny sklep i keyshop razem. Nielockowane bundlówki wskazują na to drugie, ale oprócz tego wiele pozycji (zwłaszcza tych z lockiem) powodują że wygląda na całkiem normalny sklepik
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

Zrobiłem małe zakupy i zakupiłem 3 gry na Steam i grę na Uplay. Wszystko fajnie, tylko jedynie płatność smuci (chyba, ze nie ogarniam). Jedyna płatność dla nas to karta i ta jedyna płatność jest oprocentowana. Dobre tyle, że tylko złotówkę dopłaciłem. Każdy kod zadziałał bez problemu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Maikeru pisze: 23 lis 2020, o 20:39 Zrobiłem małe zakupy i zakupiłem 3 gry na Steam i grę na Uplay. Wszystko fajnie, tylko jedynie płatność smuci (chyba, ze nie ogarniam). Jedyna płatność dla nas to karta i ta jedyna płatność jest oprocentowana. Dobre tyle, że tylko złotówkę dopłaciłem. Każdy kod zadziałał bez problemu.
Rozumiem, że kupowałeś przez ten system opłata.info czy jakoś tak?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

eldawido159 pisze: 23 lis 2020, o 22:01
Maikeru pisze: 23 lis 2020, o 20:39 Zrobiłem małe zakupy i zakupiłem 3 gry na Steam i grę na Uplay. Wszystko fajnie, tylko jedynie płatność smuci (chyba, ze nie ogarniam). Jedyna płatność dla nas to karta i ta jedyna płatność jest oprocentowana. Dobre tyle, że tylko złotówkę dopłaciłem. Każdy kod zadziałał bez problemu.
Rozumiem, że kupowałeś przez ten system opłata.info czy jakoś tak?
Niestety tak, ale jak wybrałem kartę, to przeszło na Payu
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

No to ja ostatnio też tak kupiłem i Santander pobrał mi tylko za przewalutowanie. Nie miałem żadnej dodatkowej opłaty. Spróbuj może zapłacić kartą Revoult jeśli posiadasz.
Ci użytkownicy podziękowali eldawido159 za ten post:
Maikeru
ODPOWIEDZ