Jakie słuchawki do ok 200zł

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Jestem 100% laikiem jeżeli chodzi o słuchawki... poszukuję czegoś do kompa, coś co polecacie i używacie. Nie muszą mieć mikrofonu bo niedawno kupiłem nowy ;) Słuchawki do gier nie muzyki. Będę wdzięczny za każde Polecenia ;) Peace & Love
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 113 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

Zaczekaj chwilę na promkę na HyperX Cloud II (co chwilę na EuroRTV i w innych sklepach) i bierz. +/- 250 zł Cię to wyniesie, a jakość w tej cenie bardzo korzystna. Do gier nadają się idealnie. Są też przy tym bardzo wygodne, nawet przy kilku(nastu) godzinach użytkowania. Osobiście nawet latem nie miałem z nimi problemu "gorących uszu" ;)
Ostatnio zmieniony 10 lis 2020, o 21:55 przez taniec_chochola, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

polecam przejrzeć blog audiofanatyk, rzetelne recenzje ma i zestawienia polecanych w różnych cenach
Ci użytkownicy podziękowali TheLastJedi za ten post:
Dzynek1989
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 0

Jak jesteś laikiem to przejdź się do znajomych i sprawdź co oni mają i jak ci pasuje.
Ja nie jestem audiofilem i po wypróbowaniu wielu słuchawek całkowicie wystarczają mi od 2 lat takie Genesis Radon 710.
Audiofil powie ci, że słuchawki poniżej 500zł bez pozłacanej końcówki to shit... :)
Musisz sam sprawdzić czy słuchawki za 50 /100/200/500zł robią Ci jakąkolwiek różnicę. Mi akurat nie robią :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Od kilku lat używam Sonego słuchawek które kupowałem po 100zł w jakiś sklepach, ale częsty ich problem to końcówka która po roku dwóch zaczyna nie łączyć, nie chodzi mi również o dźwięku koncertowym lecz zwykłym dobrym doznianiu w grach typu AC Vallhalla czy nowym Cyberpunku który wyjdzie, plus wygoda ofc
Otas pisze: 10 lis 2020, o 22:39 Jak jesteś laikiem to przejdź się do znajomych i sprawdź co oni mają i jak ci pasuje.
Ja nie jestem audiofilem i po wypróbowaniu wielu słuchawek całkowicie wystarczają mi od 2 lat takie Genesis Radon 710.
Audiofil powie ci, że słuchawki poniżej 500zł bez pozłacanej końcówki to shit... :)
Musisz sam sprawdzić czy słuchawki za 50 /100/200/500zł robią Ci jakąkolwiek różnicę. Mi akurat nie robią :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

https://www.mediaexpert.pl/komputery-i- ... tra-v2-usb
Opłaca się? A jak nie to jakie polecacie? Chodzi mi o słuchawki nauszne z mikrofonem do PC i PS4 najlepiej żeby działały też z telefonem. Najbardziej interesuje mnie firmy MSI, Steelseries, tracer, hyper I razer. Cena do 250zł
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

spoko sa Genesis Radon 720. Kupisz w tej kwocie, a mnie się spoko sprawdzają, przede wszystkim mają duże, wygodne nauszniki no i jakość grania ok
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

helski pisze: 3 gru 2020, o 00:23 spoko sa Genesis Radon 720. Kupisz w tej kwocie, a mnie się spoko sprawdzają, przede wszystkim mają duże, wygodne nauszniki no i jakość grania ok
Kupiłem w black week arcits SteelSeries 3 za 333zł
ODPOWIEDZ