Hej,
Pytanie zadaje szczególnie osobom które kupowały konsole obecnej generacji w dniu premiery. Jak wygląda ich dostępność na półkach? Jest opcja że w sklepach wszystko zostanie wykupione w godzinę? Napaliłem się trochę na wersję z AC Valhalla, ale Euro Rtv Agd wysyła dopiero w dniu premiery, a następnego dnia jest wolne. Raz że nie dojdzie, dwa że chciałbym już pograć. W Media markt jest niby dostawa do marketu, ale tutaj też raczej będzie to szło z magazynu centralnego, więc z opóźnieniem.
Czy ktoś z tutaj obecnych kupował xbox one lub ps4 w dniu premiery i podzieli się informacjami jak to wyglądało?
Dostępność Xbox X w dniu premiery
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 180 razy
- Podziękowania: 59 razy
Ja konsoli nie kupowałem, więc mam tylko wiedzę teoretyczną, a nie praktyczną. Xboxy w naszym kraju nie były dostępne na premierę, bo nasz kraj nie znalazł się na liście Microsoftu, więc, jak ktoś chciał mieć konsolę w listopadzie, tak jak reszta świata to musiał kupować przez amazon i chyba nie było problemów z dostępnością. Co do ps4 to nie wiem, nie kojarzę.
Musisz natomiast brać pod uwagę aktualną sytuację na świecie, patrz COVID, który spowodował, że z tą dostępnością może być różnie, tym bardziej, że już teraz nie bardzo jest jak zaopatrzyć się w wersję z napędem.
Musisz natomiast brać pod uwagę aktualną sytuację na świecie, patrz COVID, który spowodował, że z tą dostępnością może być różnie, tym bardziej, że już teraz nie bardzo jest jak zaopatrzyć się w wersję z napędem.