Watch Dogs Legion - wciąż jako kupione
Pamiętacie jak jakiś czas temu był Price bug na Uplay'u z Watch Dogs Legion? Można było kupić wersję Ultimate za chyba 80 zł. Potem Ubi zwracało pieniądze tylko, że ja dalej mam to na koncie:) Też tak macie? (Ci co kupili i dostali potem zwrot kasy od Ubi) ?
- Załączniki
-
- watch.JPG (141.62 KiB) Przejrzano 5472 razy
Ostatnio zmieniony 23 maja 2020, o 15:36 przez tnecek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
Po co wam ten temat? Brandzlujecie się tym, zamiast siedzieć cicho i się cieszyć, że gracie. Nie jest to temat informacyjny, bo kto ma to wie a nikt nowy nie kupi. Zatem po co wam to? Chcecie koniecznie robić szum aby wam zablokowali grę i anulowali aktywację? Im więcej zwracacie na siebie uwagę takimi tematami tym większa szansa, że tak się stanie. Nie rozumiem was po prostu.
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
A ja przykładowo jestem zadowolony że ktoś o tym przypomniał bo sądziłem że zniknie a tak się nie stało więc właśnie pobieram.MDA pisze: 29 paź 2020, o 16:01 Po co wam ten temat? Brandzlujecie się tym, zamiast siedzieć cicho i się cieszyć, że gracie. Nie jest to temat informacyjny, bo kto ma to wie a nikt nowy nie kupi. Zatem po co wam to? Chcecie koniecznie robić szum aby wam zablokowali grę i anulowali aktywację? Im więcej zwracacie na siebie uwagę takimi tematami tym większa szansa, że tak się stanie. Nie rozumiem was po prostu.