Promocje na konsolę PS4 i PS4 Pro

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 0
Podziękowania: 787 razy

PlayStation VR Mega Pack V2 za 981 zł: https://www.amazon.fr/PlayStation-VR-M% ... B07XVH95ZY
Awatar użytkownika
Łowca
Discord: SteamPunker#5637
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Powoli przymierzam się do zakupu PlayStation VR. Będą to moje pierwsze gogle wirtualnej rzeczywiści. Zakup planuje na koniec marca/początek kwietnia. Myślicie że jest szansa na promocję do tego czasu? Jak wyglądała sytuacja w analogicznym okresie ubiegłego roku?

Do tego dochodzą kwestie techniczne:

Czy to prawda, że oprócz zestawu z kamerką, tj. MegaPack V1/V2 trzeba jeszcze dokupić 2-3 "różdżki" (jedną-dwie z "gałką" kolorową i jedną z grzybkiem-analogiem) żeby dobrze się bawić?
Warto coś jeszcze dokupić na start?

No i najważniejsze - który zestaw lepszy na rozpoczęcie przygody z wirtualną rzeczywistością? ;)
Resident Evil 7 kusi wizją ob***nych gaci w VR, za to combo z Doom+WipeOut wydaje się być bardziej "rzygogenne".

Aktualnie wynajmuję raczej mały pokój 2,5x4m, a i gram na PS4 Pro wpiętej do Panasonica P42GT60B.
Spoiler:pokaż
Gram zazwyczaj ok. 1.8m od telewizora i moim zdaniem to optymalna odległość.
Jak wygląda kwestia m rozgrywki na tym? Wystarczy mieć trochę wolnego miejsca wokół siebie na kanapie (ręce, głową, nogi itp.), czy jednak konieczne będzie "zbudowanie sobie klatki" o rozmiarach 2,5x2,5?

Piwko! :piwo:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Czy ktoś się orientuje gdzie aktualnie najtaniej można kupić konsole ps4 pro, model CUH-7216B ?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 787 razy

Konsola SONY PlayStation 4 Pro 1TB G Chassis Czarna + Zestaw do gry Fortnite: Neo Versa + Playstation Plus 14 dni za 1299 zł: https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/kon ... lus-14-dni
Awatar użytkownika
Łowca

Siemka, orientuje się ktoś, czy cena ze sklepu internetowego Media Expert w stacjonarkach może być taka sama?
Chodzi mi o kupno ps4 slim z jednym padem 500gb za 899
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Pewnie, że może.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 5 razy

Gdzie obecnie kupię PS4 fat/slim w wersji 1TB w normalnych pieniądzach, a nie za 1300 zł? :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 26 razy

adikIDO pisze: 7 paź 2020, o 22:24 Gdzie obecnie kupię PS4 fat/slim w wersji 1TB w normalnych pieniądzach, a nie za 1300 zł? :D
W 2019 :trollface:
A tak na poważnie to rozumiem frustrację; sam chciałem kupić używanego 2dsa ale ceny są jakieś idiotyczne więc zrezygnowałem. Nie będę płacić powyżej 200zł za 5-6 letnią konsole która wygląda jak pogryziona przez psa gdy nowe w sklepie chodziły po 320 niecały rok temu.
Awatar użytkownika
Łowca

Ponad połowa dnia za nami a na razie zero promocji na PS4
Zenada
Ci użytkownicy podziękowali adikIDO za ten post (w sumie 3):
NaxyneldergodjobjoxPL
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Chyba nici z "blek fraidej" na konsolki :?
Awatar użytkownika
Łowca

for the players XDDDD
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

A rok temu się wahałem czy kupić PS4 za niecałe 8 stówek, bo "przecież za rok też będzie".

Na szczęście kupiłem. Jestem zszokowany, wydawałoby się, że z racji premier nowych konsol tym bardziej będą chcieli wyprzedawać stare... No chyba że stare tak dobrze się sprzedają?
Ci użytkownicy podziękowali jonusiescu za ten post (w sumie 2):
eldergodRaziel777
Awatar użytkownika
Łowca

Rzecz jest warta tyle ile ludzie są w stanie zapłacić. A że ludzie to debile to płacą po 1700 za PS4 pro
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz

Witam. Jak myślicie, czy będą niedługo jakieś promocje na playstation 4 slim? W styczniu powinny być nowe dostawy playstation 5 ogólnie na świecie, ps4 pro wycofane z rynku, więc chciałbym upolować ps4 slim w cenie poniżej tysiąca złotych. Bywały promocje po 900zł czy nawet taniej kilka lat temu za chyba 750. Na razie jest cisza i na amazonie i w polskich sklepach. Chciałbym ograć exclusivy i jak wydadzą ps5 pro bo spodziewam się, że napewno za kilka lat wydadzą ulepszoną konsolę to wtedy kupię. Na ten moment miałem xboxa one s i chciałbym się przerzucić na ps4 slim, żeby tylko ograć wszystkie exclusivy a jest ich sporo. Myślicie, że za jakiś czas mogą być jakieś promki?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

Myślę że póki trwa pandemia i ceny szaleją to nie ma co liczyć, optymistycznie zakładam że na komunie w przyszłym roku może coś będzie taniej. Jack chcesz grac już to płacz i płać.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz

Hmm. Kupiłem sobie dwie sztuki PlayStation 4 Pro w RTV i teraz mam pytanie. Czy warto je trzymać z możliwością uzyskania zarobku z ravji tego, że ps4 pro schodzi z rynku? Czy lepiej grać?
ODPOWIEDZ