Forumowy turniej w grze Mirror's Edge - wygraj Payday 2!

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Lowca_Zaknafein

01:31:26

http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =182429422

Najlepszy czas co prawda to nie jest, ale najgorszy również nie :E. Na usprawiedliwienie mogę tylko nadmienić, że jakość wykręconego czasu wynika z raczej dość mizernej znajomości wszelkich niuansów gry czy jej innych sztuczek, których jest - jak zdążyłem tylko powierzchownie ogarnąć - bez liku. A przed przystąpieniem do masterowania którychkolwiek z nich, wypadałoby najpierw grę skończyć, przynajmniej raz :D.

Pomijając problemy techniczne związane z serwerami EA, tak czy inaczej dzięki za możliwość udziału w zabawie, i również przyłączam się do pozdrowień reszty uczestników :macha:.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =182437663
01:35:69
Lowca_Koshara
Lepiej nie dam rady, za mało czasu mam, za dużo było awarii, gdy chciałem się poobijać w ME ;)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Finalnie:
1:25:62
Spoiler:pokaż
Gdyby nie te wszystkie błędy, ech....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2013, o 00:11 przez Vector, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Pozdrawiam wszystkich i nie waham się powiedzieć, że podziwiam tych, co zeszli poniżej 1:30 :)
Masakra :D Oglądam sobie łowców, którzy załapali się do pierwszej 50. światowej i absolutnie nie rozumiem niuansów - super skok i rozpędzanie się do chyba ponad 30km/h. Na gameplayach z yt wyśrubowane wyniki nie wyglądają z pierwszej osoby aż tak oszałamiająco w technice :)
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Koshara pisze: podziwiam tych, co zeszli poniżej 1:30 :)
Ja również. Sam cieszyłem się jak głupi kiedy osiągnąłem 1:50-1:40 i niżej się nie da, ile razy bym nie próbował i naśladował ducha innych Łowców. Jeszcze większy szacunek dla tych, którzy osiągnęli tak wspaniałe wyniki zaczynając przygodę z grą od momentu ogłoszenia konkursu :tak:

Swojego wyniku nie zamieszczam, jak będzie robiony jakiś ranking wszystkich graczy to jestem pewien, że mogę zostać spokojnie dopisany na samiuśkim końcu ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Vector pisze: Gdyby nie te wszystkie błędy, ech....
To fakt, może udałoby się zejść do 1:15 albo i niżej :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

KartofeleK pisze:
Vector pisze: Gdyby nie te wszystkie błędy, ech....
To fakt, może udałoby się zejść do 1:15 albo i niżej :trollface:
But HOW?! :E Tylko nie odsyłaj do gameplayów, bo za głupi na nie jestem ;) Jak zwiększasz prędkość biegnąc już na maksa? Albo jak skakać na takie niebotyczne odległości?
Turniej się skończył, więc możemy już raczej porozmawiać o kwestiach technicznych, nie? :) Osiągnąłem chyba max z tym co sam wyczaiłem i szczerze nienawidzę tego placu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Osobiście kiedyś grałem w Mirror's Edge ale to było dawno temu i grałem normalnie, bez żadnych sztuczek. Teraz spróbowałem tutaj i o wyniku poniżej 1:35 mogłem pomarzyć. Obczaiłem te tutoriale:
http://www.youtube.com/watch?v=VNxk728Yfdk

No i szło o niebo lepiej, jednak patrząc na speedruny na youtube dalej nie mogę ogarnąć w jaki sposób skakać by przyspieszyć, u mnie to działa spowalniająco, chyba po prostu trzeba dobry timing mieć.

Ale powiem tak, była to naprawdę świetna zabawa, rywalizacja i okazja do powrotu do gry oraz nauczenia się czegoś nowego :D Jeśli chciało się osiągnąć satysfakcjonujący wynik trzeba było naprawdę powtarzać, powtarzać i jeszcze raz powtarzać przez głupie błędy xD Pozdrawiam wszystkich uczestników i gratuluję wszystkim strudzonym, jesteście zwycięzcami! :D
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Koshara pisze: Jak zwiększasz prędkość biegnąc już na maksa?
Wystarczy na początku obrócić się w lewo, zrobić UNIK w prawo (D+Spacja) i zaraz po tym obrócić się do przodu(w drugą stronę działa też)
Koshara pisze: jak skakać na takie niebotyczne odległości?
Myślę, że to po prostu dzięki prędkości? : o
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Pamiętam, że kiedy grałem w ME cztery lata temu, tuż po premierze, to właśnie nasza turniejowa trasa sprawiała mi spore trudności. Nie posiłkowałem się wtedy żadnymi duchami ani youtubem i po zdobyciu trzech gwiazdek miałem jej serdecznie dosyć :|
Mój wczorajszy czas jest beż żadnych "sztuczek" i jak widać jest tam jeszcze trochę marginesu. Optymalna trasa + płynność biegu i myślę, że można 1:29 złamać.
Z ciekawostek: udało mi się raz otworzyć drzwi z łokcia bez utraty pędu, nie sądziłem, że to w ogóle możliwe :shock:
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Według tego co pisaliście w wątku (o ile czegoś nie przegapiłem) to wyniki prezentują się następująco:

1.Lowca_KartofeleK 01:20:83
2.Lowca_SuicideMac 1:21:65
3.Lowca_PiteroS 01:25:05
4.Lowca_Tetriando 1:25:51
5.Lowca_Vector 1:25:62

Nie miałem czasu jeszcze wszystkich zweryfikować, więc wyniki zostaną oficjalnie potwierdzone dzisiaj po południu. Wtedy też roześlę wszystkie nagrody.

Dzięki za super turniej!
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

A ja które miejsce mam i co wygrałem?
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Jerry pisze: A ja które miejsce mam i co wygrałem?
Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą!

Wygrałeś uścisk dłoni Blandforda Piotra.
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

remike pisze: Według tego co pisaliście w wątku (o ile czegoś nie przegapiłem) to wyniki prezentują się następująco:

1.Lowca_KartofeleK 01:20:83
2.Lowca_SuicideMac 1:21:65
3.Lowca_PiteroS 01:25:05
4.Lowca_Tetriando 1:25:51
5.Lowca_Vector 1:25:62

Nie miałem czasu jeszcze wszystkich zweryfikować, więc wyniki zostaną oficjalnie potwierdzone dzisiaj po południu. Wtedy też roześlę wszystkie nagrody.

Dzięki za super turniej!
Nikt nie zgłaszał objekcji, żaden z piątki uczestników nie był na koksie, więc wyniki można uznać za oficjalne.

Paydaya 2 wygrywa KartofeleK

Nagrody za miejsca 2-5, czyli: Rage, Scribblenauts Unlimited, FTL oraz Indie Gala Flashpoint BTA trafią do:
SuicideMachine
PiteroS
Tetriando
Vector

Zgłoście się na pw po odbiór swoich nagród!

Proponuję również, aby osoby z miejsc 2-5 w tym wątku podały co sobie zaklepują (zachowując pierwszeństwo, więc miejsce nr 5 dostanie to co zostało), tak żeby nie było żadnych niejasności.

Gratulacje dla zwycięzców i dzięki za świetny turniej!
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Gratulację!
remike, więcej takich potrójnych akcji. Są genialne!
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

segrand pisze: Gratulację!
remike, więcej takich potrójnych akcji. Są genialne!
Następny giveaway będzie potrójny. Trylogia Alien Shooter!
Awatar użytkownika
Łowca

remike pisze: Proponuję również, aby osoby z miejsc 2-5 w tym wątku podały co sobie zaklepują (zachowując pierwszeństwo, więc miejsce nr 5 dostanie to co zostało), tak żeby nie było żadnych niejasności.
Zatem... Indie Gala Flashpoint BTA. Resztę już mam, a pewnie pozostali i tak preferują Rage, Scribblenauts Unlimited albo FTL. No chyba, że ktoś naprawdę chce Indie Gala Flashpoint BTA, to proszę bardzo - mogę zgarnąć to co zostanie - zawsze znajdę dom dla którejś z tych gier :P
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

No to ja wezmę Rage'a, bo FTL kupiłem w dniu premiery na GOGu ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Ja biorę Scribblenautsy :D
ODPOWIEDZ